- 9 Mart 2012
- 309
- 47
-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Canım senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım hamileliğimin 7. ayında başladı doğumdan 4 ay sonra geçti. O günlerimi unutamıyorum ben son bir ay yürüyemedim parmağımı kazara oynatsam aclar içinde kalıyordum bebeğime bakamamak da beni çok üzüyordu hep ağlıyordum hem acıdan hem de bebeğime bakamamaktan çok zor günlerdi Allah benim durumuma gelmeden şifasını versin sana. Bunu ancak yaşayan anlar ben de seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Canım senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım hamileliğimin 7. ayında başladı doğumdan 4 ay sonra geçti. O günlerimi unutamıyorum ben son bir ay yürüyemedim parmağımı kazara oynatsam aclar içinde kalıyordum bebeğime bakamamak da beni çok üzüyordu hep ağlıyordum hem acıdan hem de bebeğime bakamamaktan çok zor günlerdi Allah benim durumuma gelmeden şifasını versin sana. Bunu ancak yaşayan anlar ben de seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun[/Q
siz neler yaptınız nasıl iileştiniz?konuşmaya ihtiyacım var lütfen yardımcı olun nolur
Canım senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım hamileliğimin 7. ayında başladı doğumdan 4 ay sonra geçti. O günlerimi unutamıyorum ben son bir ay yürüyemedim parmağımı kazara oynatsam aclar içinde kalıyordum bebeğime bakamamak da beni çok üzüyordu hep ağlıyordum hem acıdan hem de bebeğime bakamamaktan çok zor günlerdi Allah benim durumuma gelmeden şifasını versin sana. Bunu ancak yaşayan anlar ben de seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
TugraTugba ben de aynı problemi yaşayanlardanım, oksijen tedavisi nasıl oluyor bilgi verebilir misin? Ben de 7.5 aylık hamileyken sorun başladı ve doğum yapalı 1.5 ay olmasına rağmen halen koltuk değnekleriyle yürüyorum
Bende aynı problemi yaşıyorum Benim de 4aydan sonra ciddi derecede arttı ağrılarım
Dr lar istirahat diyor başka türlü geçmezmis imkanin yoksa da yaratmaya çalış derim birde oksijen tedavisinin iyilesme sürecini hizlandirdigini söyledi gittiğim iki dr bakalım ben pazartesi günü başlayacağım allah yardımcımız olsun
Kırık femur başında oluşmuş, zaten tomografide de uyluk kemiğinin topuz kısmı olan femur kısmında en ileri derecede kemik erimesi görünüyordu. Kemikler o kadar zayıflamış ki en ufak bir harekette kırık oluşmuş, adına stress kırıgı diyorlar. Doktorlar avasküler nekrozdan da şüpheleniyor zaten ama net tanıyı koyamıyorlar maalesef, ancak kemik iliği ödemi ve kemik erimesi kesin var. 6 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım, umuyorum kırık kendi kendine toparlar da yürüyebilir hale gelirim.
Ceres6 canım hepimizin hikayesi çok benzer ben doğumdan sonra 6 ay ile 12 ay arasında iyileşiliyor diye biliyorum canım. Bu süre kişinin istirahat etmesi ve bünyesiyle de alakalı kısalır veya uzar muhakkak. Hepimize acil şifalar diliyorum en kısa zamanda umuyorum ayaga kalkarız..