-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Ya bana dr.ilk başta ameliyat demişti buraya baktım biraz olsun içim rahatladı desede olmam yani artık kendi kendine zamanla duzeliyormus kalsiyumuda alicam bitince ilaç emzirmek istiyorum oğlumu yaEvet maalesef sürekli dinlenmek lazim uzanmak lazim ama bu da mümkün olmuyor bebeginle ilgilenmek istiyorsun üstelik sizin 2 çocuğunuz var eminim durumumuz daha zordur. Öyle bir hastalık ki her doktor farklı bir şey söylüyor kimseye güvenip sütten kesip tedaviye baslayamiyorsun.
Bebeginizle sadece kendiniz ilgilene biliyor muyduz ?Kızlar benim ödemin oğlum 4 aylıkken geçti ama ağrılarım arada oluyor emzirmeyi birakali 3 ay oldu acaba ölçüm yatırsam mi ya bitmemişse kemik erimesi
Ben ne beşiğe koyabiliyorum nede alabiliyorum az da olsa yürüyorum agrikesicilerle yerden bişe alamiyorum agri kesicinin etkisi geçince kitleniyor bacaklarım sanki oturamıyorum bile nasıl bir ağrı Bu YaBebeginizle sadece kendiniz ilgilene biliyor muyduz ?
Besiginden alabiliyor muydunuz ?
Olcumlemi anlaşılıyorKızlar benim ödemin oğlum 4 aylıkken geçti ama ağrılarım arada oluyor emzirmeyi birakali 3 ay oldu acaba ölçüm yatırsam mi ya bitmemişse kemik erimesi
Evet kemik ölçümü yaptırarak öğrenebilirsiniz .Olcumlemi anlaşılıyor
Kısıtlama olmaz mı son zamanlar yürüyemiyordum nerdeyseSizinde hareketlerinizde kısıtlılık agrilariniz var miydi emzirmeyi biraktiysaniz bir baktırn tedaviye başlarlar.
Size ne demişti doktorunuz
Evet canım kemik ölçümüyleOlcumlemi anlaşılıyor
Yok iki buçuk ay kv ve annem baktı bir de doktorlar hiç ayağa kalkmayacaksın tuvalete bile koltuk değnekleriyle gideceksin demişti ama o kadar gazlı bir bebeğim vardı ki memeden başka hiçbir türlü susmazdı sanırım o yüzden bir türlü tam iyilesemedimBebeginizle sadece kendiniz ilgilene biliyor muyduz ?
Besiginden alabiliyor muydunuz ?
Benim oglum da oyleydi bir tek biogaida ise yaramisti buyuk ihtimal denemissinizdir ama yine de soyleyeyimŞuan emmiyor önceki sağdigim sütlerden ve mama veriyorum yine cok sancılı dün öğlen hiç uyumadı diyebilirim kaç tane gaz ilacı değiştirdik işe yaramadı kaka yapamıyor 3gundur meselâ...bilmiyorum bizim dr kum döker gibi sancı kabız yapar dedi..ilk başta dr.amaliyat diyordu kemiğin içine girip şişlerle ödemi temizlemekti biraz bekliyelim dedi koltuk değneği ile yurumemi istedi ayağını yere basmicaksin kemik çok yumuşamış kırılır dedi ama basmamak imkansız çocuklarım var bekliyoruz ilk başta sağ kalçadan dize kadar ağrıyordu bu sefer sol bacağıma çok yüklendim sanırım sol inanılmaz ağrıyor emar çekildi sağ taraftaki ödem biraz dolmuş dedi ama bu seferde sol kötü olmuş dedi bekliyoruz dinleneceksin diyor kalkmicsksin diyor bende bir ayligina birini bulmaya çalışıyorum kalkmasam iyileşecek daha çabuk demek
Ya onu dün almış eşim iki gündür kullanıyoruz henüz bir faydasını göremedim kaka yapamıyor bugün 4 günüydü dün fitil verdigim halde yapmadı dt.3 gün aynı saatte yarım fitil ver demişti çıldırdı kiyamet koptu resmen evdede kimse yoktu gücüm yetmiyor küçücük bebeğe kalcam zonkluyor ayağa kalksam oturamıyorum otursam kalkamıyorum nide emziremiyorum kullandigim kalsuyum oğlumu mahvetti o yüzden dr.biraktirdi gerçi hâlâ aynı sütünü sağıp buzluğa koyuyorum sonra verecem ama kalsiyum bitince dr.soyleyip bırakacak emzirmek istiyorumBenim oglum da oyleydi bir tek biogaida ise yaramisti buyuk ihtimal denemissinizdir ama yine de soyleyeyim
Tam olarak kendi başınıza kaç ay sonra bakmaya basladiniz peki şuan bebeginiz kaç aylık biz bugün 4. Ayimiza girdik ne zaman duzelirim bilmiyorum.Benim oglum da oyleydi bir tek biogaida ise yaramisti buyuk ihtimal denemissinizdir ama yine de soyleyeyim
2.5 ay sonra mecburen tek kaldım artik kv dayanacak gücüm kalmamıştı cunkuTam olarak kendi başınıza kaç ay sonra bakmaya basladiniz peki şuan bebeginiz kaç aylık biz bugün 4. Ayimiza girdik ne zaman duzelirim bilmiyorum.
Camim kalsiyum ilacı gaz yapıyorsa bırak hemen yoğurt kefir vs karşılamaya çalış kalsiyum ihtiyacını bir de susamdan çok iyi anlıyorum seni bu sorunla kendimize bakamazken bir de gazlı çocukla uğraş cok zorYa onu dün almış eşim iki gündür kullanıyoruz henüz bir faydasını göremedim kaka yapamıyor bugün 4 günüydü dün fitil verdigim halde yapmadı dt.3 gün aynı saatte yarım fitil ver demişti çıldırdı kiyamet koptu resmen evdede kimse yoktu gücüm yetmiyor küçücük bebeğe kalcam zonkluyor ayağa kalksam oturamıyorum otursam kalkamıyorum nide emziremiyorum kullandigim kalsuyum oğlumu mahvetti o yüzden dr.biraktirdi gerçi hâlâ aynı sütünü sağıp buzluğa koyuyorum sonra verecem ama kalsiyum bitince dr.soyleyip bırakacak emzirmek istiyorum
emzirmiyorum sağıp buzluğa koyuyorum 2 3 ay sonra verecem emzirememek çok kötü ben yalnız sayılırım evde annemde kalıyorum annemde çalışıyor akşamları yardımcı oluyor mama yapana kadar çıldırıyor eşimde kalsiyum ilacını bırakmami istemiyor gerekirse bırak biran önce iyileş diyorCamim kalsiyum ilacı gaz yapıyorsa bırak hemen yoğurt kefir vs karşılamaya çalış kalsiyum ihtiyacını bir de susamdan çok iyi anlıyorum seni bu sorunla kendimize bakamazken bir de gazlı çocukla uğraş cok zor
Kaka yapamıyor canım yaCamim kalsiyum ilacı gaz yapıyorsa bırak hemen yoğurt kefir vs karşılamaya çalış kalsiyum ihtiyacını bir de susamdan çok iyi anlıyorum seni bu sorunla kendimize bakamazken bir de gazlı çocukla uğraş cok zor
Sütüm çok azalmış canım ya emzirmeye baslicamCamim kalsiyum ilacı gaz yapıyorsa bırak hemen yoğurt kefir vs karşılamaya çalış kalsiyum ihtiyacını bir de susamdan çok iyi anlıyorum seni bu sorunla kendimize bakamazken bir de gazlı çocukla uğraş cok zor
Yok iki buçuk ay kv ve annem baktı bir de doktorlar hiç ayağa kalkmayacaksın tuvalete bile koltuk değnekleriyle gideceksin demişti ama o kadar gazlı bir bebeğim vardı ki memeden başka hiçbir türlü susmazdı sanırım o yüzden bir türlü tam iyilesemedim
Yardımcu ı olurmusumz?2.5 ay sonra mecburen tek kaldım artik kv dayanacak gücüm kalmamıştı cunku4.ayda ödemin geçti mr çektirdim doktor yok olmuş dedi topallamam da geçmişti kemik erimemem emzirirken devam ediyordu doktor emzirmeyle alakası yok kanda kalsiyumun normal falan dedi ama doktorlara güvenmemeyi önceden öğrenmiştim çocuk emerken içimi çekiyordu resmen 15 aylıkken bıraktım simdi 19 aylik