-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Kırıklar aynı duruyormuş arada ağrım oluyor özellikle sabah kalkarken hiç kalkasim gelmiyor ya ama agrilarla yaşamı ogreniyorsun ya öncekine göre biraz daha iyiyim ama erimem den haberim yok ya ne oldu konusundan ilaç daha gelmedi onu bekliyorum ya hayırlısıIkiden fazla kırık var demiştin toparlayabildin mi ağrıların nasıl oldu
Sizde benim gibi sakroileit misiniz acaba? Doktorunuza söyleyin belki bu yönden bakarKırıklar aynı duruyormuş arada ağrım oluyor özellikle sabah kalkarken hiç kalkasim gelmiyor ya ama agrilarla yaşamı ogreniyorsun ya öncekine göre biraz daha iyiyim ama erimem den haberim yok ya ne oldu konusundan ilaç daha gelmedi onu bekliyorum ya hayırlısı
senin hamilelik nasıl gidiyor yardımcı biri var dimi sana canım yoksa çok zorlanirsin
Benim agrimin nedeni halen kemik erimemen devam ediyor ve ilerleyerek gidiyor buna bağlı olarak omurgada ki kırıklar da ilerliyor ve artan kiriklarda oluyormuş ayrıca kiriga bağlı kamburlukta oluştu oda sıkıntı ya hayırlısı erime durunca toparlayacakmisim oda iki seneyi geçer diyorlarSizde benim gibi sakroileit misiniz acaba? Doktorunuza söyleyin belki bu yönden bakar
Kemik erimesi oup olmadığı mr ile teshis ediliyor muBenim agrimin nedeni halen kemik erimemen devam ediyor ve ilerleyerek gidiyor buna bağlı olarak omurgada ki kırıklar da ilerliyor ve artan kiriklarda oluyormuş ayrıca kiriga bağlı kamburlukta oluştu oda sıkıntı ya hayırlısı erime durunca toparlayacakmisim oda iki seneyi geçer diyorlar
Kemik dansimetrisi çekiliyor ondan bakılıyor bide kan degerlerim çok değişmişti yeni yeni düzeldi mr da sadece kırık olduğu çıktı düzeyi de dansimetresi ile çıkıyor bide dansimetrede de nerde kırılma olabilir diye çıkıyorKemik erimesi oup olmadığı mr ile teshis ediliyor mu
Hayir bilmedigim icin hic aklima gelmedi benim radyasyon veriyor mu ve.ne kadar sürüyor pekiKemik dansimetrisi çekiliyor ondan bakılıyor bide kan degerlerim çok değişmişti yeni yeni düzeldi mr da sadece kırık olduğu çıktı düzeyi de dansimetresi ile çıkıyor bide dansimetrede de nerde kırılma olabilir diye çıkıyor
Sen hiç cektirmedin mi belki ağrı nedeni o olabilir
Canım radyasyon tabi az da olsa var 10 dakika falan sürüyor bence bu rahatsızlığı yaşayan herkes baktırmalıHayir bilmedigim icin hic aklima gelmedi benim radyasyon veriyor mu ve.ne kadar sürüyor peki
Iki aydir cekiyorum ne kan tahlili yapildi ne kemik ölçümü denildi her gün yeni bir agri ekleniyor mr cekildi iki kere sadece onda da dr cd ye degil sonuca bakti iki tarafimda cok agriyor belden kalca kalcadn diz kapagina kadar10 dk ya cektiriyorsun hemen sonuç veriyorlar belkide erimen vardır ağrı nedeni oda olabilir ya çok ayakta durursam bazen benim de kalcam ağrır ama omurgam sürekli agirir ya en yakın zamanda çektirip öğren sonucu bence kan tahlili yaptirdin mi hiç ca ve dvit değerlerin nasıl
canım valla belim çok ağrıyor ama idare ediyorum dinlenerek yapıyorum şimdilik yanımda birileri var ama herzaman olmayacak inşallah hayırlısıyla atlatırımKırıklar aynı duruyormuş arada ağrım oluyor özellikle sabah kalkarken hiç kalkasim gelmiyor ya ama agrilarla yaşamı ogreniyorsun ya öncekine göre biraz daha iyiyim ama erimem den haberim yok ya ne oldu konusundan ilaç daha gelmedi onu bekliyorum ya hayırlısı
senin hamilelik nasıl gidiyor yardımcı biri var dimi sana canım yoksa çok zorlanirsin
İnşallah hayırlısıyla kurtarirsin ya benim iğnenin cevabı geldi sağlık bakanlığı onaylamadı iğneyi ya hap var onu kullan demiş ama oda ilerde hamilelikte bebeğe zarar verebilirmis ne yapicam hiç bilmiyorum yacanım valla belim çok ağrıyor ama idare ediyorum dinlenerek yapıyorum şimdilik yanımda birileri var ama herzaman olmayacak inşallah hayırlısıyla atlatırım
mr da kalca femur basinda ilik odemi ve post asetabuluar over coverage yaziyorBide mr da nerde rahatsızlık görünüyor ve ne yazıyor bende hemsireyim de ondan sordum
neden onaylamamış ya canım valla çok zor zamanlar geçiriyoruz inşallah bir an önce geçer bana da bazı doktorlar bişey olmaz diyo bazısı da çok zor geçer diyo kimse bilemiyor ya Allah tan başka değişik bi hastalık bizimkisiİnşallah hayırlısıyla kurtarirsin ya benim iğnenin cevabı geldi sağlık bakanlığı onaylamadı iğneyi ya hap var onu kullan demiş ama oda ilerde hamilelikte bebeğe zarar verebilirmis ne yapicam hiç bilmiyorum ya
Sonuna kadar katılıyorum sana çok değişik bir hastalık sonun ne olucagi belli değil sadece insanlar duyanci acıma belirtisi var ya yüzlerinde insanı bitiriyor sana da oluyor mu o beni bitiriyor ya senin hamilelik nasıl gidiyorneden onaylamamış ya canım valla çok zor zamanlar geçiriyoruz inşallah bir an önce geçer bana da bazı doktorlar bişey olmaz diyo bazısı da çok zor geçer diyo kimse bilemiyor ya Allah tan başka değişik bi hastalık bizimkisi
Insanlara anlatamıyorum ki ben derdimi inanmıyorlar çoğu o nasıl hastalık yaşlılarda duyduk hep diyorlar doğumdan bu zamana kadar tam 22 kilo verdim herkes rejim mi yaptın diyo ben de çektiğim acıları bir ben bilirim diyorum şimdi bi de hamilelik oldu bilmiyorum nasıl olacak belim çok ağrıyor biraz fazla ayakta durunca dayanılmaz oluyo şimdiden böyle sonlarda inşallah daha kötü olmazSonuna kadar katılıyorum sana çok değişik bir hastalık sonun ne olucagi belli değil sadece insanlar duyanci acıma belirtisi var ya yüzlerinde insanı bitiriyor sana da oluyor mu o beni bitiriyor ya senin hamilelik nasıl gidiyor
Olmaz inşallah kalbini ferah tut ağrı olur o kaçınılmaz ışte agriyla alay et ben öyle yapıyorum çok fazla ayakta durma o çok tetikliyor yaInsanlara anlatamıyorum ki ben derdimi inanmıyorlar çoğu o nasıl hastalık yaşlılarda duyduk hep diyorlar doğumdan bu zamana kadar tam 22 kilo verdim herkes rejim mi yaptın diyo ben de çektiğim acıları bir ben bilirim diyorum şimdi bi de hamilelik oldu bilmiyorum nasıl olacak belim çok ağrıyor biraz fazla ayakta durunca dayanılmaz oluyo şimdiden böyle sonlarda inşallah daha kötü olmaz