• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRME İLE ÇALIŞMA

Benim isteğim dışında geçici görevlendirmem olmuştu.
Hiç kimsenin istemediği bir yerdi,yeni olduğum için kurban ben olmuştum.
Çok alışıp mutlu olunca,amirim tarafından da sevilince kalmıştım.

ulaşım sıkıntısı var, taşınmam gerekli eğer bu görevlendirme uzun olmayacaksa

o zaman bir süre bekle. bir de görevlendirme kağıdına bak süre belirtilmiş mi diye. nabızlarını ölçersin bu sürede. baktın memnunsun kalıcısın eviini taşırsın. sana bir de tavsiyem eski yerini hiç şikayet etme. sorunlu imajı verme ;)

hamile değilim ama ona göre ev düzeni kurulacak, hani evim kadromun olduğu yere çok uzak, tam 2 saat, sonra yarın birgün geri dönüyorsun derlerse sıkıntı yaşarım, ev her iki yere de aynı mesafede olsa ve ulaşım zor olmasa sıkıntı yok da
Allah kolaylik versin.ben hamilesiniz diye anlamistim kusura bakmayin.siz en az 6ay devam edersiniz bence.sonrasini ise yeni yerde kendinizi sevdirip devamini saglamaya calisin derim.kolay gelsin

benim olduğum departmandan oraya asaleten geçiş yok diyorlar, geçici görevlendirme ile olabilir ancak dendi ama haklı olarak süresi hakkında nasıl olacak diye mail attım, cevap gelmedi, iş şartlarımın çok sıkıntılı olduğunu, işe uyum sağlamadığını bunun da iş yerindekilere çatışmaya neden olduğunu, zor günler geçirdiğimi, üstelik tüm bunların hamileyken olduğunu yazdım ve görüşmede de açıkça söylemiştim.Mobbing insan onuruna aykırı bişi
sana böyle bir çıkış yolu sunmuşlar ise sevinmelisin.
bu kadar irdeleme artık.
görevlendirmeni al.
sonrasına da ileride bakarsınız.
tekrar konuşur durumunu arz edersin.
zaten görevlendirmenin yapılış sebebi bilinecek o birimin amirliği tarafından da.
ama tavsiyem gittiğin yere uyum sağlamaya gayret et,çalışkan ve disiplinli bir profille karşılarına çıkar isen
senin menfaatine olur.

geçici görevlendirmeyle yıllar boyu çalışılabilinir mi?

Çalışılabilir
Kadrom başka şehirde!
4 senem bitti, 5'e girdim.
Görevlendirmeler rutinde Haziran sonu ve Aralık sonunda yenileniyor.
Amire bağlı. Sana gerçekten ihtiyaçları varsa iptal etmezler.

bu kadar irdeleme artık.
görevlendirmeni al.
zaten görevlendirmenin yapılış sebebi bilinecek o birimin amirliği tarafından da.
ama tavsiyem gittiğin yere uyum sağlamaya gayret et,çalışkan ve disiplinli bir profille karşılarına çıkar isen
senin menfaatine olur.
görevlendirme talebini işe başladığımda ben yapacağım ve sonrasında değerlendirilecek, irdeleme artık derken 6 ay ırada 6 ay orada 6 orada olmak istemem, bu çözüm ne kadar uzun süreli olacak, birkaç ay içinde tekrar bir gidiyim görüşeyim diyorum, elimdeki raporlarla kalıcı olarak sağlık durumundan kadromu alabilirler mi acaba diye.

bu kadar irdeleme artık.
görevlendirmeni al.
senin menfaatine olur.
neden geçici görevlendirme istediğim bilinsin istiyorum, geçici görevlendirme istedim çünkü sırf iş performansım düşük diye hamileyken etmedikleri hakaret kalmadı, insanın bir onuru bir gururu var, müdür biraz daha insancıl olmalı ama onda zerre tolerans yoktu, hamile kadın hiç iş yapmasa ne olacak.

Daha önce de yazmıştım, işte bazı sıkıntılarım söz konusu ve bu sıkıntılarımı üst yönetimle de paylaşmıştım, geçici görevlendirme önerildi istediğim departmana ama kafamda birtakım soru işaretleri var:Sürekliliği nasıl olur, geçici görev yenilenmezse eski görevime döner miyim?geçici görevlendirmeyle yıllar boyu çalışılabilinir mi?Yoksa geçici bir çözüm mü, ne yapıyım bilmiyorum
Çalıştığınız yere ve sizin isteğinize göre değişiyor diye biliyorum. Bizde 1 ay yapıp dönenler de var, 8 yıldır devam edenler de var. Karşılıklı ilişkilere bağlı sanırım.

neden geçici görevlendirme istediğim bilinsin istiyorum, geçici görevlendirme istedim çünkü sırf iş performansım düşük diye hamileyken etmedikleri hakaret kalmadı, insanın bir onuru bir gururu var, müdür biraz daha insancıl olmalı ama onda zerre tolerans yoktu, hamile kadın hiç iş yapmasa ne olacak.
Valla oyle olmuyor o isler.
Ben ikizlere hamileyken full calistim da bir tolerans ayricalik gormedim.
Boyle bir beklentide olmak ta dogru degil.
Hakarete varana kadar mobbinge ugramissan neden o zaman sikayet etmedin veya dava acmadin??
Nerede calisiyordun unuttum ben.
Bankamiydi vergi dairesimiydi ,?

Hayırlı olsun. Ancak ben burada da mutlu olacağınızı ve yeterli performans saglayacaginizi dusunmuyorum daha önce açtığınız konulardan dolayı. İnşallah mutlu olursunuz.

Hakarete varana kadar mobbinge ugramissan neden o zaman sikayet etmedin veya dava acmadin??
mobbing kim ispatlamış da ben ispatlıcam, ben mesela x in yanından geçerken x kendi kendine mesela geri zekalı diyor,
diğer yere gidiyorum y orada kendi kendine söyleniyor
bunları yalnız yaşadım, yapmayın davanın sonuçlanması o kadar kolay mı

ayrıca açık ve net olmak istedim

Back
X