- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 41
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
senelerdir geçici görevle çalışanlar yok muGeçici denildiğine göre geçicidir kalıcı olmasını beklemeyin bence işimde iyiyim derseniz belki geçicilikten çıkar...
Bilmem duymadım geçiciliğin mantığına aykırı bence ama bilemem bilenleri bekleyelimsenelerdir geçici görevle çalışanlar yok mu
8 yıldır geçici görevlendirme ile müdür yardımcılığı yapan bir arkadaşım var. Oradan emekli olacağını düşünüyoruz. Bu işler belli olmuyor. Gideceğiniz yerin yapısı,dinamikleri, insan sirkülasyonu önemli. Bunları tartın kafanızda. Ve tebdili mekanda ferahlık vardır. Her gün aynı sıkıntıyı yaşamaktansa arada risk almak gerekir.Daha önce de yazmıştım, işte bazı sıkıntılarım söz konusu ve bu sıkıntılarımı üst yönetimle de paylaşmıştım, geçici görevlendirme önerildi istediğim departmana ama kafamda birtakım soru işaretleri var:Sürekliliği nasıl olur, geçici görev yenilenmezse eski görevime döner miyim?geçici görevlendirmeyle yıllar boyu çalışılabilinir mi?Yoksa geçici bir çözüm mü, ne yapıyım bilmiyorum
olmaz mı var tabiki ama bu o departmandaki iş ihityacına yerine adam gelip gelmemesine müdürün keyfine senin dayına vs vs vs vs vs dayanıyor daha yazabilirimsenelerdir geçici görevle çalışanlar yok mu
benim olduğum departmandan oraya asaleten geçiş yok diyorlar, geçici görevlendirme ile olabilir ancak dendi ama haklı olarak süresi hakkında nasıl olacak diye mail attım, cevap gelmedi, iş şartlarımın çok sıkıntılı olduğunu, işe uyum sağlamadığını bunun da iş yerindekilere çatışmaya neden olduğunu, zor günler geçirdiğimi, üstelik tüm bunların hamileyken olduğunu yazdım ve görüşmede de açıkça söylemiştim.Mobbing insan onuruna aykırı bişi8 yıldır geçici görevlendirme ile müdür yardımcılığı yapan bir arkadaşım var. Oradan emekli olacağını düşünüyoruz. Bu işler belli olmuyor. Gideceğiniz yerin yapısı,dinamikleri, insan sirkülasyonu önemli. Bunları tartın kafanızda. Ve tebdili mekanda ferahlık vardır. Her gün aynı sıkıntıyı yaşamaktansa arada risk almak gerekir.
dayım yok, birey olarak ben varım, kendi derdimi en üst makama çıkıp anlattım, tam bir çılgınlıktı ama mecburdum ya da istifa edecektimolmaz mı var tabiki ama bu o departmandaki iş ihityacına yerine adam gelip gelmemesine müdürün keyfine senin dayına vs vs vs vs vs dayanıyor daha yazabilirim
ne kadar güvenebilirim bilmiyorum, benim müdürlükten biri daha orada 4 yıldır geçici görevde,şimdi ben oraya gittiğimde o düşmanca davranır mı acaba, çünkü ikimizden biri eski görevine geri dönem durumunda, eğer öyle bişi olursa bir mobbing daha çekemem.memur musunuz?? memursanız geçici görev de süre belli edilmezse bir ömür çalışılabilir. tabi amirlerin insiyatifinde. benim eski kurumda 15 yıldır geçici görevli personeller vardı. üstelik çok farklı kurumlardı birbirinden.
Ne yazık ki departman değiştirirken, önceki iş yerinden ya da bölümden sorunlu ayrıldığınızı açık seçik anlatınca işler ters dönebilir. Kademenizi bilmiyorum; üstseniz ürkebilir, altsanız dedikoduyu kollandırabilirler. Eğer memursanız bir üst masaya dilekçe yolu ile hakkınızı aramanızı tavsiye ederim. Özeldyseniz eğer, üstte saydıklarım geçerli. Özelde çalışırken ben de yaşamıştım mobbingi. Gerçekten zor. İşinizin detayını bilmediğim için fazla da yorum yapamıyprum. Risk alıp almamak size kalmış. Hamilesiniz; izinlerinizin sekteye uğramaycağı bir yerde kalın ya da geçin. Zaten doğumdan sonra bir müddet ara vereceksiniz.benim olduğum departmandan oraya asaleten geçiş yok diyorlar, geçici görevlendirme ile olabilir ancak dendi ama haklı olarak süresi hakkında nasıl olacak diye mail attım, cevap gelmedi, iş şartlarımın çok sıkıntılı olduğunu, işe uyum sağlamadığını bunun da iş yerindekilere çatışmaya neden olduğunu, zor günler geçirdiğimi, üstelik tüm bunların hamileyken olduğunu yazdım ve görüşmede de açıkça söylemiştim.Mobbing insan onuruna aykırı bişi
şu an hamile değilim, ücretsiz iiznden döneceğim ama diğer departmanda işe başlamak istiyorum ama işte süre belirsizliği ve benden daha önce oraya görevlendirme alan kişinin tavrı beni düşündürüyor, çünkü ikimizden biri eski departmana geri dönemk zorunda, öte yandan o da düzenini burada kurmuş çocukları okula gidiyor, düşmanca davranacağını düşünüyorum, düşünmekten öte eminim nedir benim bu kaderim yaNe yazık ki departman değiştirirken, önceki iş yerinden ya da bölümden sorunlu ayrıldığınızı açık seçik anlatınca işler ters dönebilir. Kademenizi bilmiyorum; üstseniz ürkebilir, altsanız dedikoduyu kollandırabilirler. Eğer memursanız bir üst masaya dilekçe yolu ile hakkınızı aramanızı tavsiye ederim. Özeldyseniz eğer, üstte saydıklarım geçerli. Özelde çalışırken ben de yaşamıştım mobbingi. Gerçekten zor. İşinizin detayını bilmediğim için fazla da yorum yapamıyprum. Risk alıp almamak size kalmış. Hamilesiniz; izinlerinizin sekteye uğramaycağı bir yerde kalın ya da geçin. Zaten doğumdan sonra bir müddet ara vereceksiniz.
hamile değilim ama ona göre ev düzeni kurulacak, hani evim kadromun olduğu yere çok uzak, tam 2 saat, sonra yarın birgün geri dönüyorsun derlerse sıkıntı yaşarım, ev her iki yere de aynı mesafede olsa ve ulaşım zor olmasa sıkıntı yok daBen öğretmenim is yerinde yasadigim sıkıntıdan okula gidesim gelmiyordu.baska okulda ihtiyac varmis sordular hemen kabul ettim haziran sonuna kadar gorevlendirildim.tebdili mekanda ferahlik vardır derler.sizde deneyin sansinizi.zaten hamileymissin dogum izni filan derken baya uzaklasirsinz zaten
ne kadar güvenebilirim bilmiyorum, benim müdürlükten biri daha orada 4 yıldır geçici görevde,şimdi ben oraya gittiğimde o düşmanca davranır mı acaba, çünkü ikimizden biri eski görevine geri dönem durumunda, eğer öyle bişi olursa bir mobbing daha çekemem.
tamamen şans işi de olabilir hiç kimsen olmaz ama orayı kimse istemez ve sürekli seni de tutabilirler hakkında hayırlısı olsun iş sıkıntısını bilirimdayım yok, birey olarak ben varım, kendi derdimi en üst makama çıkıp anlattım, tam bir çılgınlıktı ama mecburdum ya da istifa edecektim
ben kendi adıma seviniyorum hamile, şehre yeni gelmiş, adaptasyon sıkıntısı olan birine o kadar kötü davranan insanlardan kurtulduğum için mutlu olmak istiyorum artık''Benimle aynı maaşı alıp, daha rahat birimlerde çalışan insanlardan neyim eksik,ben de rahat çalışmak istiyorum ' diyen, sorumlulugundaki işleri calisma arkadaşlarına yaptıran bir üye vardı o siz miydiniz ,tam hatırlayamadım ama eger oysanız, mesai arkadaşlarınız adına çok sevindim şu an.
Sorunuza gelirsek,
Gecici görevle uzun yıllar farklı yerde çalışabilirsiniz,müdürlügünüz görevlendirmeyi iptal etmezse tabi ki.
o departmanı büyük çoğunluk istiyor maaleseftamamen şans işi de olabilir hiç kimsen olmaz ama orayı kimse istemez ve sürekli seni de tutabilirler hakkında hayırlısı olsun iş sıkıntısını bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?