Geçen 2 yıl ayrılıktan Sonra devam mı ?

Ben 26 , o 30 yaşında .Zaten kıskançlık huyu hala devam ediyorsa o kadar konuşmanın anlamı Yok . Benim hayalim düğün . Yani şunu isterim bunu isterim de demiyorum Ki .İstek olarak düğün var . Bunun sevgisizlikle ne Alakası var .Düğün yapmayıp sonrasında pişman olan insanlarında konusu oluyor burada .O pişmanlığı yaşamamam sonrasında mutsuz olacağıma. Böyle olmasını tercih ederim

Söylemekle olmuyor ki,yaşamak görmek lazım.Sana şu an istediği sözü verebilir fakat bu sözleri tutacağının garantisini kimse veremez.
Kıskançlık olayına gelince,baştan tavır koymak lazım.Sana yasakladığı herşeye uyduysan yine aynı şekilde davranmanı bekleyecektir.Huylu huyundan vazgeçmez.Şu an seni ikna etmeye çalıştığı için duymak istediğin şeyleri söylüyor.
Ayrılık sürecinde yaptıklarını ben de çocukça buldum.Canını yakayım falan ergence davranışlar.Seven insan gerekirse kendi mutsuzluğu pahasına sevdiğinin mutluluğunu ister.İntikam güden biri henüz yeteri olgunluğa ulaşmamıştır.
Düğün işine girmiyorum,kim ne isterse öyle yapar.Biz de ufak bir düğün yapmıştık içkili yemekli.En çok da eşimle ben eğlendik.Herkes ne arzu ediyorsa o yönde karar verir.
Olur mu olmaz mı bu iş dersen,pek oluru yok benim için.Denenmişi denemeyeceksin derim hep.Zaman geçse de oyuncular aynı.Film de yine aynı film olacak.
Yine de kalp senin hayat senin karar senin.Bizimkiler kendimizce öneri.

Orasi hic belli olmaz sekerim bi baktin.dugun hazirliklari sacina gelinligine kadar hazirsin aniden bi telefon geldi "biri öldu" benimki oyle olmustu

Zamanla değişenlerde oluyor demekki. Veya biraz da dediğiniz gibi takmamak gerekiyor :)

Hayaliniz dugunse o zaman siz de elinizi tasin altina koyarsiniz. Cekin kredi, odeyin. Adamin parasi yoksa ve siz ille ben istiyorum ve sen odeyeceksin diyorsaniz ben bunu en iyi ihtimalle sevgisizlige yorarim.

Bana yapamayacağı şeyin sözünü vermedi hiçbir zaman .Benim durumum bu ,bu şekilde yapabilirim ancak derdi .Şimdi ise daha farklı yapacağım diyor net . Aslında bizde iletişim kopukluğu var onu anladım . Belki benim isteklerimi biraz gözünde büyüttü ,veya çok farklı bir şekilde düğün isteyebileceğimi gözünde canlandırdı bilemiyorum .Kır düğünü veya otelde değil . Salonda olacak bir düğün istiyorum dediğimde ee sen bana söylemedin ki bu şekilde diye konuşmuştu .Şimdi ise net elimden gelen herşeyi yapacağım .Yeterki hayatımda sen ol yanımda ol benim diyor . Kendisi de kabul ediyor bu durumu çocukça Ve salakça bişey yaptım biliyorum diyor özür diliyor ,hatalıyım ama o zamanlarda bir anda çekip gittin yıktın beni , ve hayallermi ,ben ailemle evlilik için konuşup gelmişim ,sen bir anda ayrıldın benden diyor

Hayaliniz dugunse o zaman siz de elinizi tasin altina koyarsiniz. Cekin kredi, odeyin. Adamin parasi yoksa ve siz ille ben istiyorum ve sen odeyeceksin diyorsaniz ben bunu en iyi ihtimalle sevgisizlige yorarim.

Artık öyle olacak mecburen .Ya da o kredi işine hiç girişmeyip eğlence yapılacak .Bir iki sene kirada oturup biraz para kenara koyup ev alma düşüncemiz vardı. O çekeceğim krediye ev kredisi çeker ev sahibi olurum en azından diye de düşünmüyor değilim . Çok fazla para istiyorlar malesef düğün salonları bir yandan da içimi çıtır o kadar paraya .Kendimiz sonrasında sıkıntıya düşeceğiz diyorum . İnan'ın o kadar karma karışığımki.İlerki zamanda pişman olur muyum acaba diyorum

Ev sahibi daha cok olursunuz, daha cok gençsiniz. Ben yerinizde olsam düğünümü yapardım. Takilar ödüyor zaten genelde düğün parasini.

"Seni sıktım, bunalttim ama hepsi SEVGIMDEN" bu ne sacma bi cumledir..
"Sevmek, aşık olmak suc mu"??
Dusunce sisteminde bi sıkıntı var bence.. Olaylari aciklarkenki gerekçeler, odak noktasını bambaşka bi yere çeviriş, bilemiyorum, cok itici geldi..

Ben daha hic, biz sevgiliyken cok kotuydu evlendikten sonra duzeldi cumlesi duymadim genelde, sevgiliyken cok iyiydik evlendikten sonra degisti cumleler kullaniyor etrafimda. :)

bohça düğün saçmalıklarından sonra okumayı bıraktım sevgiliniz bence sizden kurtulduğu için sevinmeli barışmazsınız diye umuyorum

Karşılıklı olarak evliliğe hazır ve karı koca olacak olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum.
Bu nasıl bir ilişki yok milleti yediremem, yok kredi çekemem, aha da kızlar çatla, benim boçam nolcak, hanimiş satenlerim.
Ne yapıyorsunuz siz tam olarak?

Allah mesut etsin ne diyelim darısı bekarlara

Nasıl okudunuz acaba bende bunu merak ediyorum doğrusu . Nasıl bir yorumdur bu . Bence siz ne yapıyorsunuz acaba ? Dalga geçmek için geyik topiklerine göz atın lütfen

bohça düğün saçmalıklarından sonra okumayı bıraktım sevgiliniz bence sizden kurtulduğu için sevinmeli barışmazsınız diye umuyorum
Size doğru olan nedir acaba ? Düğünü neye göre saçma buluyorsunuz onu anlamadım açıkcası . Sevinmeli kısmı neden acaba ? Bir açıklık getirin lütfen

Ev sahibi daha cok olursunuz, daha cok gençsiniz. Ben yerinizde olsam düğünümü yapardım. Takilar ödüyor zaten genelde düğün parasini.
Tek taraflı düğün olacak.Sevgilimin ailesi başka şehirde yaşıyor .Onun tarafından gelecek fazla kişi olmaz .Yani takılar salonun parasını bile çıkarmayabilir

Nasıl okudunuz acaba bende bunu merak ediyorum doğrusu . Nasıl bir yorumdur bu . Bence siz ne yapıyorsunuz acaba ? Dalga geçmek için geyik topiklerine göz atın lütfen

Dalga geçmem huyum değildir.
Sizin konuyu özetledim hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…