Sudan sebeb ayrılık mı ?Sacmasapan kiskandirmalar, sudan sebep ayriliklar...Bence her ikiniz de evlenecek olgunlukta degilsiniz.
Canavar çıkıyor içinden.Kıskanç bir erkek evlendikten Sonra ne boyutta ilerliyor ,veya değişiyor mu gerçekten zamanla .
İlk kısımda sizi hatalı bulmuştum durumu olmayan birinden ille düğün istiyorsunuz diye ama ikinci kısım çok kötü. Barışmaya değmez.
Konuştuğum oldu tabi . ama hayatıma girmedi olmadı yapamadım istemedim .Aklımda o vardı. O olsaydın böyleydi şöyleydi diye kıyaslama yapıyordum .Senin hayatına kimse girmedi mi hiç , kendi düşüncelerinden hiç bahsetmemişsin bide ona karşı duyguların yok gibi geldi bana
Bence çok uçlarda yaşayan birisi. Başka kızlarla fotoğraf atıp senin canını acıtmak için yaptım demesi, iki yıldır peşinde olup yalvarması sensiz olamam demesi... bence çok vıcık vıcık ve itici. Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kıskançlık da bir hastalık ve düzelmiyor ne yazık ki.Benim bundan önce ilişkim hep rahattım .Gittiğim yeri bile söylemezdim . Yani ondan Sonrasında kıskAnçlık görünce böyle ister istemez bunaldım . Kendi de hatalarının farkında olduğunu dile getiriyor . Evet seni çok bunalttım biliyorum . Eskisi gibi olmayacak diyor bilemedim .
Sıkmak değil Aslında sadece elimizden gelen ne ise yavaş yavaş alıp koyalım o süreçte birde bununla uğraşmayalım diye düşünerek o alışveriş durumu oldu .Birde o süreçte aileler dahil oluyor .Bu sefer ister istemez tatsızlıklar yaşanıyor . O diyaloglara girmeme adına sadece kendimiz alıp koyalım şimdiden diye düşündüm.Kendisi de dedi çok çocukça ,salakça bir şey yaptım biliyorum . Ama o zamanki yaşadığım psikolijiyi sen bilmiyorsun .Bir anda bırakıp gittin beni ,mahvettin beni dedi. Konuşarak aşılacak şeyler diye düşünüyorumHer ikinizde de hatalar var.Çalışan bir kadınsınız,düğün isterim yok adet filan diye hayatınızdaki kişiyi sıkmanın doğru olmadığını düşünüyorum ben.Sevgiliniz sizi çok seviyor belli ama onun da kıskandırmak için resim yollaması filan çok çocukça.Karşılıklı huylarınızı törpülerseniz belki mutlu olabilrisiniz
2 yıl önceyi ve bugünü çok içiçe yazmışsın ayırt etmekte zorlandım.
Kendi tecrübemi yazıyorum; 4 buçuk yıllık evli biri olarak söylüyorum şimdiki aklım olsa kesinlikle düğün yapmazdım. Saçmalığın daniskası diyorum artık. O zaman da eşimin aklına uyup yaptım gerçi. ben nikah yeter derdim eşim düğün istedi boşuna masraf gelin damat dışında herkesin eğlendiği bir organizasyon olduğunu o da kabul ediyor şu anda. Neyse..
Konuna gelirsem; Sen hala seviyor musun?
Bence çok uçlarda yaşayan birisi. Başka kızlarla fotoğraf atıp senin canını acıtmak için yaptım demesi, iki yıldır peşinde olup yalvarması sensiz olamam demesi... bence çok vıcık vıcık ve itici. Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kıskançlık da bir hastalık ve düzelmiyor ne yazık ki.
Demekki sende seviyorsun , adam seni gerçekten seviyor gibi bu devirde sevgi bulmak zor canım bence bi şans daha verKonuştuğum oldu tabi . ama hayatıma girmedi olmadı yapamadım istemedim .Aklımda o vardı. O olsaydın böyleydi şöyleydi diye kıyaslama yapıyordum .
Ortaokul günlüğü derken ? Arkadaşımla buluştum şunu yedim bunu yaptım gibi bişey yazmadım .Soeunları dile getirdim . Yani herkes ilişkide yaşadığı sorunlar farklıdır .Ben dile getirdiğim sorunlar sanırım basite indirgeniyorİkiniz de henüz bir evlilik yaşayabilecek olgunlukta değilsiniz.
Ortaokul günlüğümü okuyormuş gibi hissettim.
Bende bundam dolayı ona şans vermek istiyorumm .Adam gibi adam Yok malesef.Hepsi aklı karış havada ,niyetleri farklı .güven sıfır .Evet sorunlarımız oluyor ama adam gibi adam diyebiliyorum. .Yapamayacağı şeyin sözünü vermiyor bana .Demekki sende seviyorsun , adam seni gerçekten seviyor gibi bu devirde sevgi bulmak zor canım bence bi şans daha ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?