Geçen 2 yıl ayrılıktan Sonra devam mı ?

Görüşleriniz farklı ,bohça için ve aha da kızlar çatla olan kısımda yorumunuzu yanlış buldum . Dalga geçer gibi yorum yapmışsınız .Ne demek istiyorsunuz .

Şunu demek istiyorum
Evlilik olayına altını bohçası girerse ve bizim kadınlarımız bu olay çok önemliymiş gibi 3 metre paçavra için huzursuzluk çıkarırsa
Bir erkek eski kız arkadaşını kıskandırmak için bir başka kızcağızı kullanacak kadar düştüyse
Bu iki kişi evliliğe hazır değildir.
Evlilik hazırlığında karakterler değil de paralar
Ailelerin uyumu değil de altınlar konuşuluyorsa
Mutlu yuva değil de düğünde milleti mi doyuracağım bana ne deniyorsa o ilişkiden bir şey olmaz.

Ben kendim istememe rağmen kendisi insanlar laf etmesin ,diye kendisi dile getirdi Bunu .Ben kullanmayacağım şeyi aldırmam . Kaldı Ki evlilik olmaz diyorsunuz ama insanlar hiç mi konuşmuyor bunları yani eşyaydı ,balayıydı , düğün ,yemek olaylarını konuşmak mutsuzluk mu oluyor . Yemek olayına gelince az borç ile evlenmek için düğünden vazgeçilip nikah yapmaya karar kılıyoruz . Sonrasında eğlence olsun ama benim ailem yemek parasını ödemez diyip biz kredi çekeriz demesi ne kadar mantıklı sizce ? Benim tarafımdan herkes kendi karşılarken ,onun ailesi 100 lira veremeyecekse gelmesinler bizim niyetimiz Zaten az borçla evlenmek değil mi niye kredi çekiliyor onu anlayamıyorum benim demek istediğim bu . Kredi ya çekilir herşey yapılır .Ya da çekilmez kesene göre herşeyini yaparsın az borçla evlenirsin .

İşte ben de bunu diyorum.
Siz hala paraydı puldu düğündü nikahdı diyorsunuz.

Ben size diyorum ki
Sizi kıskandırmak için elalemin kızcağızıyla saçma sapan fotoğraflar atan birini sevip güvenebilecek misiniz? Ben bir hemcinsimi kendi çıkarı için kullanan birini adam yerine koymam.
Kaygınız uyum ya da anlaşma konularında olmalı.
Bohçaydı altındı boş işler bunlar.
Karakterlerinizi kıyaslayın.

Size doğru olan nedir acaba ? Düğünü neye göre saçma buluyorsunuz onu anlamadım açıkcası . Sevinmeli kısmı neden acaba ? Bir açıklık getirin lütfen
bu konular için yani bohça ve düğün bunlarda bile bir ortak düşünce yok ki zaten konunuzu okumadım bana göre saçma hemde sonuna kadar saçma bu tip konulardan dolayı sorun yaşayan insanlar evlenip sonra mutlu olacaklrınımı sanıyor

ayy bunun daha kuaförü var yemekliyse mönü sorunu ayy üşenmemiş yazmış birde ne kadaaaaar önemliyse evlenmiş olmak için evlenen bir tip belii

Kıskançlık tamamen bırakılabilen bişey değil. Belki biraz törpüleyebilir ama tamamen bırakamaz. Eşimle 12 yıldır beraberiz 2 yıldır evliyiz. Kıskançlığı sebebiyle ayrılmışlığımız var dönem dönem abarttığını anladığında evlendik ve çok mutluyuz elhamdülillah. Ama bana dürüst davrandı. Hiç kıskanmam, sen ne dersen o falan demedi. Şunu şunu asla değiştiremem dedi ben de kabul ettim. Allah hayırlısını versin hakkınızda inşallah.

Değiştiğine inanmıyorum kimse kolay kolay değişmiyor ama kıymet verecektir kaybetme korkusu onun bişeyleri anlamasına yardım etmiştir
okadar koştuysa şans ver derim

Benim eşim de nişanlıyken çok kıskançtı. Aradığında falan açamasam yada geç açsam soru yağmuruna tutardı her dakikamdan haberdar olmak ister, nereye gitsem rapor isterdi, herşeyden nem kapardı. Sosyal medya hesaplarimda onun denetimindeydi tabiiki :)) sürekli telefonda konuşalım, hep mesajlasalim falan.. Evlendik biraz daha sürdü bu huyları hatta evlendiğimiz zamanlarda perde açmak ve balkona çıkmakta yasaktı :) neye ihtiyacım varsa marketten alırdık akşamdan işe gidince yanlız çıkmayım diye neyse sonradan kalmadı pek şimdi yanlız markete de gidiyorum, sosyal medya hesaplarımn şifresini bile bilmez arada elimden alıp bakar tabi huylu huyundan vazgeçmez neticede. Kısacası çok çok hafifledi kıskançlık tabi az da olsa varda rahatsız edecek kadar değil :) illaki azıcık kıskançlıkta olcak demi :)

Allah daim etsin .Bir ömür boyu mutlu olun . Bana da hiç kıskanmam demiyor Zaten ama abarttığını ,beni bunalttığını yanlış yaptığının farkında .Tabi barışırsak şayet ancak o zaman anlıcam gerçekten hatalarını anlatıp anlamadığını . Amin çok teşekkür ederim

Değiştiğine inanmıyorum kimse kolay kolay değişmiyor ama kıymet verecektir kaybetme korkusu onun bişeyleri anlamasına yardım etmiştir
okadar koştuysa şans ver derim

Bende kendimden pay biçiyorum .Yapım gereği huylarımı değiştiremiyorum yAni huyum bu benim . Bir noktadan Sonra yine aynı değişmiyor insan . Bende öyle diyorum bir insan 7 sinde ne ise 70 de de odur diye .Senin huyun bu değişmezsin diyorum . Hani dediğiniz gibi belki en aza indirgemeye çalışır diye umuyorum

Sizin durumunuz baya vahim bir durummuş.Ben hayatta katlanamam öyle şeylere .Hani
Beraber alışveriş yapılır ,gezmeye gidilir tamam zaten yapılması gereken şeyler Fakat perde açmamak,balkona çıkmamak .Yok yani ben hayatta yapamam böyle şeyi.Huyu ,karakteri odur değişmez .Çünkü bende sinirliliğimi değiştiremiyorum olmuyor yani.Bağırıp çağırıyorum alttan alma gibi bi durumum yok .O ise bana göre çok çok sabırlı bir insan ,alttan alır .Buluştuğumuzda tartışsak konuşmaz ,susar mesela .Bu huyu beni daha çok sinirlendirir konuşmadığı için :)Kıskançlık tabiki olmalı ,bende kıskanıyorum ama fazlası zarar .azı karar her zaman :) Zamanla yaşayıp göreceğiz .Şimdi ne söylesem boş

Haha ya su dediğine güldüm :)), susunca sinirlenmeniz :) biliyorum çoğu insanın katlanabilecegi sıkıntılar değil ama çok sevmiştim seviyorumda :) herşeye tamam dedim ne isterse yaptım şimdi çok kıymet verir kıyamaz hiç eşim. Biliyorum güvensizlikten değil de kıskançlık ve korumaya çalışmasından dedim hep
:))

Haha ya su dediğine güldüm :)), susunca sinirlenmeniz :) biliyorum çoğu insanın katlanabilecegi sıkıntılar değil ama çok sevmiştim seviyorumda :) herşeye tamam dedim ne isterse yaptım şimdi çok kıymet verir kıyamaz hiç eşim. Biliyorum güvensizlikten değil de kıskançlık ve korumaya çalışmasından dedim hep
:))

Sen çok istiyorsun ya hani o düğünden umudu kes bence hayal kırıklığı olur ki intikam almaya çalışabilir erkeklerin böyle gariplikleri var dikkatli ol bence

Bence evlenin. Bu devirde seven erkek az. Çoğunluk erkek yamukluk peşinde gibi geliyor. Sizin gibi temiz sevgileri okuyunca rahatlıyorum. Demekki olabiliyormuş diye. Kıskançlık azalır diyor arkadaşlar bence de azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…