Anket GECEKONDU yıkımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

GECEKONDU yıkımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Beni hiç ilgilendirmiyor.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    53
Oy kaygısıyla gözyumdular bu insanlara.en başından asla izin verilmemeli,başka çözümler bulunmalıydı. :enbuyukkk:

Oy kaygısıyla gözyumdular bu insanlara.en başından asla izin verilmemeli,başka çözümler bulunmalıydı. :enbuyukkk:

Bende devlet veya bir başkasının arazisinde bedavadan ev kondurup yaşayanlara karşıyım. Ama buna devlet izin veriyor çünkü bu eve elektrik, su bağlanıyor. Madem öğle bağlama o zamanyasakkelime Bu insanları görünce üzülüyorum tabi ama öte yandan da hak yiyorlar. Haa bide apartman, villa koyanlarda var tabi.Kötü KazenBiz çalışıp yapmaya çalışıyoruz kiralarda bir sürü insanlar var. Biz enayi, onlar uyanıkmı oluyor bu durumda. Ay bilmiyorum yaa ama yanlışfisfisfis

buna devlet izin veriyorsa hem devlet hemde onlar kul hakkı uzerindeler, ben asla helal etmiyorum bunlardan yetişen cocuklarda bunlar gibi bedavacı oluyo zaten tutunamayanların coğunun cocu bişi olmuyo ya nesilden nesile lapacılık devleti sömürmecilik bunlar varken dış guclere ne hacet

Evet yapanda yapılmasına müsade edende suçlu.
En başında tepesine dikileceksin kardeşim devlet arazisine nasıl mülk inşa edersin sen diye.
Ama yok napıyolar iki oy uğruna elektrik su istediğini veriyosun. Sonrada hadi çıkın yıkıcaz.
Meclisteki vekilin kaçak villa inşaaa ederse devlet arazisine halk yapmaz mı?

Pardon dikkat ederim bundan sonra, ayrıcada teesüf ederim arkadaşım amacım geyik değildi. Sadece esprili bir dilden cevap verdim.

valla arkadaşım ben suçlarım.:1closedeyes:
memleketinde sefalet çekiyodularda burada bolluk bereket içine düşeceklerinimi hesap etmişlerdi.
işin gücün yoksa kal memleketinde.hiç değilse tarlanı sürersin yemeğini çıkarırsın,kira vermessin.
büyük şehre gelipte yokluğu bahane ederek çalıp çırparsan,hayatını yankesicilikle kazanmaya çalışırsan,devlet arazisine çullanıp 3-5 sene orda kalmana izin verdiler diye arsızca orayi sahiplenmeye kalkarsan ben suçlarım...
kişi kendi içinde ahlaklı olmalı.devlet seni bi sisteme sokmamış diye kabadayılık yapmanın,hakkın olmayan araziyi gasp etmenin alemi yok...(bu lafım sana değil gecekonducularadır.)

hiç üzülmüyorum.
devlet arazisine konmayı aklın kesiyosa korunmayıda kessin.50 tane çocuk doğurmanın alemi yokki.
ben iyiniyet ararım herşeyden önce...
buralara konan arkadaşların amacı belli."ben yapayım gecekondumu.3-5 ay ilişmezlerse iyice sahiplenirim.elektrik su çocuk oyuncağı zaten.ya kaçak kullanırım yada görevlilere rüşvet veririm iş biter.
zaten istanbulun her yerine inşaat yapılıyo ...yarın benim kondumuda yıkmaya kalkarlarsa önce küçük kıyameti kopartırım.yıkım ekiplerini çocuklarıma acımamakla suçlarım ama ben 2-3 yaşındaki daha ne olduğunu bilmeyen bebelerimi alır,korkmuş olmalarına bakmadan yavrucakları dozer kepçelerine damlara çıkartırım.bu kadar yaygaradan sonra müteahhitler bana zaten havada karada bi tane daire verir.hatta iyi yere kapağı atmışsam 2 daire bile alırım.ohhh sen sağ ben selamet.diğer vatandaşlar hakkıyla namusuyla çalışıp emek vererek ev almaya çalışıyorlarmış.çokta umurumda.enayilik yapmasınlar,onlarda konsunlar devletin arazisine...nede olsa devlet malı deniz yemeyen keriz..."

yok valla hiç acımıyorum..hemde hiç..

Bende devlet veya bir başkasının arazisinde bedavadan ev kondurup yaşayanlara karşıyım. Ama buna devlet izin veriyor çünkü bu eve elektrik, su bağlanıyor.

canım bunların çoğu elektirği suyu kaçak kullanıyor.yada görevlilere rüşvet vererek işini hallediyor.

işte arkadaşım düzen de hata var sistem baştan yanlış
rüşveti alanda yine devletin memuru
diceksinki adam rüşvet almış kim ne bilsin.
Düzeni kuran kurmuş anlıcann
En basiti bi belediye başkanı kendi semtinde ne var ne yok bilmezmi.
ama işlerine gelen duyuluyo görülüyoo.

buda maalesef fırsatçılara yarıyo tabiki.

tabikide haksızlar ozaman herkes bıryerlerı zapdetse ortalık neolur bırde haklı gıbı cıkıyolarya ortalıga benım sarteller atıyo ozaman ıste

Çaresizlik,cahillik,saflık,fakirlik bir araya gelince insanlar böyle hatalar yapabiliyorlar.Sanırım devlet babaya çok iş düşüyor.Eğitim şart.:))

Valla o gecekonduyu yapanda yaptıranda haksız,bugün gecekondu yapıyor,sonra o gecekondu etrafına bir perde çekip kamufle ediyor,oluyor sana apartman,üstelik daireleri göbeğini kaşıya kaşıya fahiş fiyata kiraya veriyor,devlet arazisine çöreklendiğini bile bile:1closedeyes:
O gecekonduların yapılmasına izin verenlerde çatısını bacasını tadilat yapacak olana cart curt gelir,hatta onarım izni vermeye bile nazlanırlar,evin tepeden tırnağa fotosunu isterler ordan çek burdan çek,harç yatır,verilen sürede bitir bitirmezsen çatını kapattırmayız ama gecekondu dikene ses çıkarmazlar,al gülüm ver gülüm.

Kimse alınıp gücenmesin,insanları yermek için veya halden anlamadığım için değil,bedavadan geçinmek isteyen insanlar hiç hakkı olmayan araziye dalıyor,önce bir tel örgü bir barakayla başlıyor sonra apartmana dönüyor,e orayı yaparken sende garibandın be insan evladı,barakayı apartmana çevirip kiraya verirken niye unutuyorsun geçmişini ve insanlığını:1closedeyes:

Çoluk çocuklarını da alet ediyorlar,fırlıyorlar ellerinde bir lokma çocukla çatıya bir bidon alıp yakarım çocuğu ve kendimi diyorlar,çoğu bidon vakkasında benzin değil su olduğu anlaşıldı,doğuştan artistler:bbo:sonra çocuk doğurma konusunda Kronick'e de katılıyorum,doğurmasınlar o kadar çocuk,sağlık ocakları bedava hizmet veriyor:1closedeyes:
elektrik su kaçak

O yüzden gecekonduların yıkılmasına üzülmüyorum,zaten devlet onlara yer gösteriyor,yıkım sırasında tantana çıkarıp edepsizlik yapmalarına gerek yokki.

Valla yazarken aklıma bir başka konu daha geldi,şimdilerde bazı beleşçilerde mirasçısı olmayanların öldükten sonra boş kalan evlerinin kapısına vuruyor tekmeyi ve bir güzel bedavadan ev sahibi oluyor,o evin vergilerini ödemeye devam ederek evin sahibi oluyorlartatlicadiarzu

Bir Allah'ın kuluda bu ev artık devletin çık demiyor ya pes:1closedeyes:

anlayamadım :1no2:CADIARZU

üzülüyorum içerisindeki insanlar için ama... yasa dışı,haksız kazan sağlayan kim olursun beni rahatsız ediyor.
,.........................................................................................

Rep veremedim o yüzden burdan belirteyim dedim duygularımı;ağzına sağlık canımŞeniz

ben bu gecekondu olayında çok kalpsizim sanırım. devlet göz göre göre yapılmasına izin veriyor. sonra yıkıyor. burada göz yumma konusunda suçlu devlet.

gelelim diğer tarafa. yıkım öncesi defalarca uyarı yapılıyor zaten. tamam evsiz kalmak kötü ama biz koca şehirde ev alacağız diye mıçımızı yırtalım, sen gel kondur bi ev 3-5 yıl sonra apartman yaptır 3-5 daire sahibi ol bedavadan. yok öyle şey

AAA benim kocam gibi düşünlerde varmış... Hiç acımıyorum der benimki. aynı senin dediğin gibi .Bence de doğru diyonuzzzzkaydirigubbakcemile5

devlet arazileri üzerine kaçak ev yapan kişilerin köylerindeki arazilerine kendi sınır komşusu yarım metre geçsin bakalım neler oluyor kendileri bir karış toprak için adam vururlar ama iş yağmaya geldi mi çoluk çocuk sokakta mı kalalım feryatları devlete sana bana güvenip mi geliyorlar büyük şehirlere cahil cehaleti bunlarınki sonra da gelsin bol bol duygu sömürüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…