- Konu Sahibi BenOzgurce
-
bencede biz yıllardır çalışıp çabalayıp arsa alıp ev yapmaya uğraşıyoruz ne kadar kolay dimi yok harama helale dikkat edelim arkadaşlar alın terimizle çalışıp helal kazanç sağladıkmı hiç kötülük olmaz devlet arazisi diyorsunuz .kendinizden pay biçin birisi kalksa gelse bahçenize yada arsanıza ev yapsa naparsınız yıkarsınız dimi .
oh bee ne güzel istanbul, nefere katılıyorum yıllarca bedava otur, ordan artan parayla af cıkınca bina dik, araba çek, biz maaşlı geçinenler ayran budalası olup bakalım, biz doğma buyume buralıyız bi ağacımız yok daha, şalvarı çamurlular ağa oluyo haksız yere hemde, ne hakları var yıkılsın tabi ne demek oturmaları hata zaten... bi vergi öde dedin mi hepsi aç açık para mı var ajitasyonuna giriyorlar sanki bedava yaşam hakkıyla doğmuşlar herşey havadan gelsin devlet vergi almasın, kaçak elk. su parası abone olanın faturasına bi şekilde yansısın bunlar asalaklığa devam etsin...
evet haklısın yanlış yazmışım herkes düşünsün herkes için geçerli sözüm bütün hepimiz için söylüyorum kendim içindearkadaşım iyi de sanki benim gece kondum varmış gibi niye yorum yapıyorsun.Kitlelere seslen, genel konuş lütfen:roflol::roflol:
oh bee ne güzel istanbul, nefere katılıyorum yıllarca bedava otur, ordan artan parayla af cıkınca bina dik, araba çek, biz maaşlı geçinenler ayran budalası olup bakalım, biz doğma buyume buralıyız bi ağacımız yok daha, şalvarı çamurlular ağa oluyo haksız yere hemde, ne hakları var yıkılsın tabi ne demek oturmaları hata zaten... bi vergi öde dedin mi hepsi aç açık para mı var ajitasyonuna giriyorlar sanki bedava yaşam hakkıyla doğmuşlar herşey havadan gelsin devlet vergi almasın, kaçak elk. su parası abone olanın faturasına bi şekilde yansısın bunlar asalaklığa devam etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?