• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket GECEKONDU yıkımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

GECEKONDU yıkımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Beni hiç ilgilendirmiyor.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    53
bu yönetimden ne bekliyorsunuz?? bir insanin en temel hakki BIR CATI ALTINDA yasayabilmesidir, bu ülke bu yönetim bu hükümet yillardir oy ugruna göz yumuyor gecekondularin insaa edilmesine, simdi basa gectikten sonra yikmaya kalkiyorlar! sahtekarlik,ikiyüzlülük diz boyu, o kardeslerimin, insanimin halkimin sonuna kadar yanindayim bu YIKIMLARA KARSI BIRLIK olalim

devlet arazisini yapmak ayrı bir konu ama.benim asıl kızdıgım seçim zamanında göz yumuyorlar bikaç milyar para cezası kesilir şu tarihe kadar yapın diyorlar sonrada seçimi kazanınca yıkıma başlıyorlar bu durumda koltuk sevdalıları daha da suçlu...

bencede biz yıllardır çalışıp çabalayıp arsa alıp ev yapmaya uğraşıyoruz ne kadar kolay dimi yok harama helale dikkat edelim arkadaşlar alın terimizle çalışıp helal kazanç sağladıkmı hiç kötülük olmaz devlet arazisi diyorsunuz .kendinizden pay biçin birisi kalksa gelse bahçenize yada arsanıza ev yapsa naparsınız yıkarsınız dimi .

katılıyorum arkadaşım sana... Yıllarca çalışıp emekli olduktan sonra bile alacağımız para arsa almaya yetmezken bu kadar kolay ev sahibi olmak bana yanlış geliyor.....

ya Allah askina ne gece kondusu adamalar koskoca apartman dikmisler kiraya vermisler bunu nesi gece kondu.Öyle seymi var biz devlete ait yeri zaptedelim ev yapalim bizim olsun.O zaman kimse senelerce ugrasip ev yer sahibi olmaya calismasin dalalim devler arazisine.Böyle is mi var bir yerde?Ondan sonra coluk cocuk olay cikariyorlar yikimlarda.Benimde evim yikilsa bende aynisini yaparim ama isin basi yanlis.Devletin arazisi,imarsiz,plansiz izinsiz hepsi.

devlet arazileri üzerine kaçak ev yapan kişilerin köylerindeki arazilerine kendi sınır komşusu yarım metre geçsin bakalım neler oluyor kendileri bir karış toprak için adam vururlar ama iş yağmaya geldi mi çoluk çocuk sokakta mı kalalım feryatları devlete sana bana güvenip mi geliyorlar büyük şehirlere cahil cehaleti bunlarınki sonra da gelsin bol bol duygu sömürüsü

bende buna katiliyoruma.s

vermesinler oy için uyduruktan tapu veriyorlar
sonrada çıkın yıkın ..
pehh ..her iki tarafta suçlu bence...

Back