Gecede 3 normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yettiner

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
192
-108
296
Kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Başlıktan da anlayacağınız üzere erkek arkadaşım her gece istiyor ve 3 kere olmadan rahatlamıyor. Ben artık napıcağımu şaşırdım. Libidom da yüksek değil ve bazen sarılıp uyumak istiyorum. Napabilirim sizce :(

Yok ciddiyim yani her gece normal mi peki siz evli misiniz evliler ve düzenli ilişkisi olanlar yorum yapsın lütfen. Şimdi meşgulüm ama akşam tüm yorumları okucam nolur herkes fikir belirtsin zordayım 🤯

Niye kimse yorum yapmıyo yaşayan yok heralde bu problemi valla yıldım diyorum ya size çekici gelebilir de her akşam her akşam yaşamayan bilmez

Diğer adamı evlenelim diyerek darlaya darlaya kaçırdığın gibi buna da evlenelim de kaçar senden 🤗😜

Diğer adamı evlenelim diyerek darlaya darlaya kaçırdığın gibi buna da evlenelim de kaçar senden 🤗😜
Kaçmıyo valla hepsi ayrı model bunların kimini istersin gelmez kimi de sürekli gelir 😂😂

Kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Başlıktan da anlayacağınız üzere erkek arkadaşım her gece istiyor ve 3 kere olmadan rahatlamıyor. Ben artık napıcağımu şaşırdım. Libidom da yüksek değil ve bazen sarılıp uyumak istiyorum. Napabilirim sizce :(
Çeşme mi bu 3 defa istiyor. Hiç normal değil

Hayali sevgilinle mutluluklar dilerim. Sana 3 yetmez 4-5 olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X