- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
-
- Konu Sahibi smileplease
Merhaba kızlar kafama takılan bir şey var ama bir türlü rahatlatamadım kendimi bu konuda. Sevgilimle aynı şehirde okuyoruz normalde ben annemlerin yanına gittim 3 günlüğüne. Dönüşte otobüs biletim saat 1 deydi, sevgilim de bunu biliyordu. Beni babam bırakacak demiştim otogara. Fakat kendisi gece hiç mesaj atmadı, binip binmediğimi bile sormadı insan hiç mi merak etmez diye düşündüm ve üzüldüm açıkçası. Sonra saat 7 gibi vardım o da 7 gibi mesaj atmış vardın mı, uyumuşum diyeAçıkçası bana değer verdiğini sanıyordum her fırsatta söyler 1 senedir görüşüyoruz ancak bu olay ondan soğumama sebep oldu. Gece yolculuğa çıkmışım insan hiç mi merak etmez.. O an bir şey diyemedim sonrasında biraz şakayla karışık insan bi merak eder dedim. O zaman işte telefonun başında beklerken uyumuşum sonra uyanınca şarjı bitmişti dedi. O zaman şarja takıp yine sorabilirdi bana geri uyumuş. Normalde başka konularda anlayışlı, sevgisini belli eden şefkatli birisi ancak nedense değer vermedigini hissettim bu olayla. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım böyle hissetmekle?
Gece yolculuklarında çok ölümcül kaza yaşanıyor. Uçak vaya tren gibi değil, otobüs çok riskli.Aramamiş olmasina bir tık bozulabilirsiniz tamam da otobuse babaniz bindirmiş zaten ve otobus icinde giderken zamanin gece veya gunduz olmasi ne fark ediyor?
iste insanlar cesit cesittir ben de birilerinin cok endiselenmesinden beni israrla aramasindan rahatsiz olurum bu yuzden genelde yola ciktiysam anneme supriz bahanesiyle söylemem ki zirt pirt aramasin diye. ayrica bu sayfada ustte yazdigi gibi kaza olur, taciz edilir vs gibi negatif varsayimlarla endiselenecek kişiler de beni gerer (basta kendi aile uyelerim). her şeyin böyle negatif kismini dusunup endiselenen insan gece seyahatime de panik olur, tek gezmeme de, ölsem kalsam bana ulasamayacagi dilini bilmediğim ülkeye gitmeme de, cadirda kalmama da vs.Niye arasın, niye sorsun, gece gitmek kendi tercihin diyenlere şaşırıyorum.. Yahu insan sevgililik döneminde özellikle, yani bi ilişkinin en cicim dönemi olması gerektiği zamanda, elbette merak edilmek istenir.. Ayrıca ortalık bu kadar kötüyken bir senedir sevgilim dediğin insanı merak edip ararsın.. Ben sevdiklerimi özellikle uzaktayken ve yoldayken çok merak ederim, iyi olduklarını duymak beni rahatlarır ve bence normal olan bu.. Sizin yerinizde olsam direkt söylerdim, şakaya vurmaya gerek yok bence..
Siz öylesiniz ve sizin çevrenizde size sizin istediğiniz gini davranır elbet. Fakat konu sahibinin beklentisi farklı ve bir sene içinde sevgilisi az çok tanımıştır heralde. Bi mesaj çekip ne yaptın neredesin demek zor olmamalı.iste insanlar cesit cesittir ben de birilerinin cok endiselenmesinden beni israrla aramasindan rahatsiz olurum bu yuzden genelde yola ciktiysam anneme supriz bahanesiyle söylemem ki zirt pirt aramasin diye. ayrica bu sayfada ustte yazdigi gibi kaza olur, taciz edilir vs gibi negatif varsayimlarla endiselenecek kişiler de beni gerer (basta kendi aile uyelerim). her şeyin böyle negatif kismini dusunup endiselenen insan gece seyahatime de panik olur, tek gezmeme de, ölsem kalsam bana ulasamayacagi dilini bilmediğim ülkeye gitmeme de, cadirda kalmama da vs.
o yuzden çok endiselenmeyen insanlari hayatima alirim, bana daha guvende hissettirirler.
ha adam sabah karsilasa tabii daha iyi olurdu. ben öğrenciyken istanbuldan trenle okula giderdim sabah 6 gibi inerdim. sevgililerimden flortlerimden "talep ederdim" onlar da sabah minubusun daha baslamadigi saatte yuruyerek gelirlerdi gara karsilamaya. ama ben çağırmamissam gelmedi diye gönül koymam sacma olurdu.
bu konuda da kadin "ben bindim hayatim" diye arayabilirdi cok sesini duymak istediyse.
ya da gece yolculuğunun tehlikeli oldugunu düşünüyorsa 6 saatlik yol, kahvaltisini yapip binerdi otobuse, karanlik varmadan inerdi
Siz öylesiniz ve sizin çevrenizde size sizin istediğiniz gini davranır elbet. Fakat konu sahibinin beklentisi farklı ve bir sene içinde sevgilisi az çok tanımıştır heralde. Bi mesaj çekip ne yaptın neredesin demek zor olmamalı.
e gece 1de adam uyumus da olabilir. ertesi gün okul/is varsa o gun de calistiysa erkenden uyuması normal bence. konu sahibi beraber sarmas dolas iyi bir aninda beklentisini söyler. adam bir dahakine daha dikkat eder, hatta konu sahibi sakayla karisik "mola saatim 3te bak alarm kur beni yalniz birakma" falan der adam da anlar kizin ne beklediğini. Daha birbirlerini tanima evresindeler. adam da yasi geregi cok olgun - saglikli iliski deneyimi olan biri degildir muhtemelen daha universite caglari. böyle böyle- konusa konusa ogrenecekler birbirlerinin huyunu.Siz öylesiniz ve sizin çevrenizde size sizin istediğiniz gini davranır elbet. Fakat konu sahibinin beklentisi farklı ve bir sene içinde sevgilisi az çok tanımıştır heralde. Bi mesaj çekip ne yaptın neredesin demek zor olmamalı.
Konu sahibi de zaten içinden gelmemiş olmasına takılmış ve bu yüzden üzüldüğünü belirtmiş. Bunun için kavga edin demiyor kimse. Her insan bir olmaz elbet, herkesin bir ilişkide farklı beklentileri olur ve bunu birbiriyle paylaşır, bi daha ki seferede daha özenli davranılır. Herkes "benim içimden gelmiyor, ben yapmam" kafasında yaşarsa nasıl anlaşılır?Ya yanlış anlamayın ama hayatı bu kadar zorlaştırıp sonra neden benden soğuyor diye de sorgulamamalı insan o zaman.Adamın içinden gelse yaparmış zaten, yapmamış demek ki içinde yok, bunun için kavga etseniz ne değişecek ? Bir sonraki sefer yaptığında sırf tekrar kavga olmasın diye yapacak istediği için değil ki.
Aynen, olması gereken bence de dediğiniz gibi.e gece 1de adam uyumus da olabilir. ertesi gün okul/is varsa o gun de calistiysa erkenden uyuması normal bence. konu sahibi beraber sarmas dolas iyi bir aninda beklentisini söyler. adam bir dahakine daha dikkat eder, hatta konu sahibi sakayla karisik "mola saatim 3te bak alarm kur beni yalniz birakma" falan der adam da anlar kizin ne beklediğini. Daha birbirlerini tanima evresindeler. adam da yasi geregi cok olgun - saglikli iliski deneyimi olan biri degildir muhtemelen daha universite caglari. böyle böyle- konusa konusa ogrenecekler birbirlerinin huyunu.