Gece Yolculuğunda Merak Etmeyen Sevgili ?

smileplease

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
30
11
22
Merhaba kızlar kafama takılan bir şey var ama bir türlü rahatlatamadım kendimi bu konuda. Sevgilimle aynı şehirde okuyoruz normalde ben annemlerin yanına gittim 3 günlüğüne. Dönüşte otobüs biletim saat 1 deydi, sevgilim de bunu biliyordu. Beni babam bırakacak demiştim otogara. Fakat kendisi gece hiç mesaj atmadı, binip binmediğimi bile sormadı insan hiç mi merak etmez diye düşündüm ve üzüldüm açıkçası. Sonra saat 7 gibi vardım o da 7 gibi mesaj atmış vardın mı, uyumuşum diye Açıkçası bana değer verdiğini sanıyordum her fırsatta söyler 1 senedir görüşüyoruz ancak bu olay ondan soğumama sebep oldu. Gece yolculuğa çıkmışım insan hiç mi merak etmez.. O an bir şey diyemedim sonrasında biraz şakayla karışık insan bi merak eder dedim. O zaman işte telefonun başında beklerken uyumuşum sonra uyanınca şarjı bitmişti dedi. O zaman şarja takıp yine sorabilirdi bana geri uyumuş. Normalde başka konularda anlayışlı, sevgisini belli eden şefkatli birisi ancak nedense değer vermedigini hissettim bu olayla. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım böyle hissetmekle?

Aynı olayı ben eşimle yaşadım memleketimizden farklı bir şehirde oturuyoruz ben saat 15.00 te okuldan çıktım eve uğramadan mecbur direk otobüse bindim ve böyle yapacağımdan okuldan direk bineceğimden önceden haberi vardı. Gece 23.00 te memlekete vardım tüm gün boyunca bir kez aramadı indiğimde eve ulaştığımda aramaya başladı bu kez de ben açmadım o kadar zoruma gitmişti ki bu konularda biraz sorumsuz birisidir yani insan normal birini bile merak eder. Sizi çok iyi anlıyorum.

Ben de kirilirdim sanirim. Tmm babam birakmis olabilir ama saat 3 gibi nasilsin yolculuk nasil gidiyor dese iyi olurdu

Kendi aileniz saat başı aradı mı ? Yol 6 saat sürüyor diye gece yolculuğu yapmayı tercih eden sizsiniz. Bir başkası neden sabaha kadar sizi beklesin mesela ? Özel olarak adamı görmek için o şehre gidiyor olsanız, sabah sizi otogardan alacak olsa hadi neyse de zaten o şehirde okuyorsunuz ve okulunuza dönüyorsunuz aslında.

Siz hiç mi kendinizi yatağa atar atmaz uyumadınız? Saat 10 falan da değil yani 1 olmuş. Bazen o kadar yorgun oluyorum ki, elimde telefon uyuya kalıyorum
Bunlar normal şeyler, bu kadar abartmaya gerek yok. En ufak hatada soğuyorsanız, ilişkinizi gözden geçirin.

Evet, bir gece benim icin uykusuz kalsa olmez heralde ha sart mi? Degil ama bu durumda karsi tarafin kirilma hakki var bana gore
valla bilemedim. tabii arasa yazsa, hatta karsilamaya gelse iyi olurdu ama gece 1de biletini alan kadın nasil gidecegini vs düşünmüştür. ben derdine dusmezdim şahsen. cok sevgilimle konusasim varsa arardim "ben bindim" diye haber verirdim.
ona trip, buna alın, şuna kırıl iliski mi olur. insanlık hali gece 1de uyuyabilir. bulusunca hasret giderdikten sonra sarmas dolas otururken nazlanip "ya beni kacirsalardi" diye espriyle karışık konuyu acip suclamadan-keyifli bir sohbetle gece telefon bekledigini soyleyebilirdi. böylece adam da bilirdi kiz arkadasinin boyle bir beklentisi var, ona göre sonrakilerde daha dikkat ederdi .
ama boyle karşındakine kötü hissettirerek elestirmek bence ilişkiye zarar veren seyler.
ama konu sahibinin gençliğine veriyorum
benim de ilk sevgilimde kendim gece gece konsere gitmistim, ailem almaya gelmisti. sevgilim bana hic vardın mi yazmamis..
"gecenin bu saati ölsem kalsam umrunda degil" ergen tribiyle tonla mesaj atmistim (oysa gecenin o saatinde guvende degilsen otur evinde ne sürtüyon konserde)
sonra o gazla mesajla terkettim. cocukcagiz da yeni ise baslamisti muhtemelen alısmadığı yorgunluktan uyuyakalmıştir.
sagolsun geri de donmedi aramadi da. ben de cook pisman oldum sonradan o gazla ergen ergen hareket ettiğime
ama cocugu hep büyük bir minnetle anarim. sayesinde yaptığım seyin ikili iliskileri ne kadar zora sokan ergen davranisi oldugunu farkettim- daha da yapmadim. belki beni nazlasaydi kendimi haklı sanacaktim, bu olumlu pekistirec ile bu yasimda hala böyle yanlis iletisim bicimi gelistirecektim

Trip atmasin canim zaten, kusme kavga triplik bir konu diil bu ama kirilabilir dedim yukarda da yengocum. Yoksa bu sebeple kimsenin arasi bozulmamali

E sizde niye hemen cevap veriyorsunuz?
Sakayla karisik cevap veriyorsunuz ama sogudum diyorsunuz
Mesajlarina hic cevap vermeyecektiniz 5 6 saat sonra cevap verecektiniz sorarsa da "herkes keyfi yettiginde mesaj atmiyor mu bu iliskide? Bende oyle yaptim diyecektiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…