Anneler tavsiyenize ihtiyacım var.. Oğlum 2 yaşında bir süre önce babamın hastene süreci oldu geceleri haatanede kalmak zorunda kaldım. O sürede oğlum ben olmadığo için ve memede uyumaya alışık olduğı için geceleri geç saate kadar uyuyamadı. Hatta bazen öğle uykusu uyumadan gece 2 de uyumuş bazı günler. Sonrasında bir türlü düzene sokamadım. Gece bende onunla beraber uyuyamadığım için gece 2 lerde 3 ler de uyuyup sabahta geç kalkıyorduk. Tabi ilerleyen saatlerde gündüz uykusunu da çok geç yapınca gece yine çok geç saate kalıyorduk. Sonra sabah erken uyandıpı birgün oyaladım tekrar uyutmadım öğlen uykusunuda vaktinde yapıp erkenden uyuttum iyi. Dedim akşam erken uyuyacak ama yok yine gece 1 leri buldu uyuması. Hadi dsdim hemen düzelmez ama bir süredir böyleyiz. Erkenn kalkıyor gğndüz uykusu da vaktinde oluyor ama gece yine çok geç saate kadar uyumuyor. Normalde gündüz 2 saat uyur Bazen sadece 1 sat veya yarım saat, uyuyor uyanıryor bir sebeple diyoeım uylusunı tam almadı fece erken uyur ama yok yine geç saate kadar uyumuyor. Tavsiyeye verebilecek annelere şimdiden teşekkür ederim