gece evde yanlız kalmayı severmisiniz???

benim icin hic farketmez yanliz kalmayi severim hem aliskinimda esimde bende canimiz istediginde yanliz Türkiyeye izine gideriz.

cixxxx yalnizligi sevmem bennaniknanikBazen esim oglumu alir maclarina filan goturur ev sepsessiz bombos yok,yok bana gore digil yalnizlik:1hug:

bende gece yalnız kalmayı sevmiyorum ama mecburiyetten 3 haftada bir gece tek başıma kalıyorum çünkü eşim vardiyeli çalışıyor girişin lambası sabaha kadar açık bırakıyorum bazen içime korku geliyor alıştım artık ama yinede gece yalnız kalmasam daha iyi olacak:))

Önceden yalnız kalmayı çok severdim ama 2.5 sene önce yaşadığım bi olaydan sonra(yatağımın altından adam çıktı) mümkün değil kalamam,uyuyamam asla.Bi keresinde eşim iş için şehir dışına gitti gece saat 3 falandı güneş doğana kadar gözümü kırmadım hatta yerimden bile kalkamadım...

ben hep yalnızım.okurken yalnızdım.evlendim eşim asker hep yalnızım.görevlere gidiyor.aileler uzakta.ben gece gündüz.bir ara bir ay kaldım.her şeye ben koşuyorum.yani eşim evde olduğu zamanlar çok az o yüzden hep işler bana kalıyor.çalışmıyorum da şu an.seviyorum ben yalnızlığı.korkmuyorum.evim ıssız biraz yani sitedeyim ama ıssız gene de çevrede bina az.hırsız girip duruyor arkaya yana ama ben korkmuyorum napıyım.korkunun ecele faydası yokki.eşim de aklı hep ben de kıyamam.hep arıyor soruyor ama görevde hiç arayamıyor.hep soruyor kokuyonmu diye
bir gün ben mutfakta bulaşık yıkıyorum o salaonda oturuyor.bi girdim ışıkları kapatmış oturuyor.napıyon sen burda dedim.aşkım sen nasıl kalıyorsun burda tek diyor.koptum gülmekten:roflol:.yalnız yatıyorum eşim yokken yatağımızda.güçlü olmak zorundayız değil mi kıslar.a.s.

fisfisfis nasıl adam çıktı ya anlamadım... bende öğrenciyken evime 2 kere hırsız girdi hem de 2 saat aynı evde kaldık ama ben odanın içinde o dışında jeyyar bişey yapamadı tabi bana

cvp yazdım ama geldimi bilmiyorum.ben pek beceremiyorumda öbür msjı umarım becermişimdir.

yalnızlık güzeldir bir yere kadar ben çok seviyorum yalnızlığı insan kendini dinliyor ......:1closedeyes:

arada yalnız kalmak beni rahatlatıyo.dinleniyorum.ama en fazla 2 gün.ondan sonrası yalnızlıkta boguyo.ses arıyom.hem 1 günde olsa eşimden ayrı kalınca onun hayatımdaki degerini daha iyi anlıyorum....tatlicadiarzu

benim eşim denizci eminim hiç biriniz benim kadar alışık degilsinizdir yanlızlıga çok zor yanlızlık.ama 2senedir seyirleri olmuyor çok rahatız sadece ayda birkaç gün nöbete kalıyor o kadar da olsun artık demi.seyir olmasın biz buna da razıyız.

Ben de esim asker oldugu icin kalmak zorundayim...........Korkmuyorum ama yine de yalnzilik guzel degil....

yalnız kalmayı çok severim.kendimle baş başa olmayı.:çok üzgünüm: ama ufak bir rahatsızlık geçirdim şimdi korkuyorum yalnız kalmakdan.tekrar aynı olursa diye.

bende arada yanlız olmayı severim ama geceleri diil.en fazla gece 1 e kadar durabiliyorum ondada korkarım yani.asla yanlız uyuyamam anlıyacağınız.

yanlız kalmak güzel de bazen insan yanında birini arıyor.ben mesleğe başladığımda bi ev arkadaşım oldu 4 ay kadar daha sonra ayrı eve çıktım.ilk zamanlar zor geldi ama şimdi alıştım.

eskıden kalabılıyordum hosuma gıdıyordu yalnız kalmak ama ıse gırdım gırelı kalamıyorum
gunduz vaktı bıle duramıyorum
ee nobetlerde o otopsı senın bu ıntahar benım gezersen olacagı bu
yakında yolda bıle korkarak yurucem ısım yuzumden

polıs doktor askerıyeden bırıyle evlenmek ıstemıyorum bu yuzden nobetlerı oluyor ve ben gece kalamıyorum :asigim:

yalnız kalmaya bayılırım...
bu yüzden herkes yatınca oooh be diyorum...ama koca evde tek olduğumu bilirsem ürkerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…