yanlız kalmaktan nefret ediyorum ama malesef yanlızımmmm kocişkom askerde
allah kavuştursun canım...
aynen canım bende sen gıbıyım annemlerle yasarken kalırdım evde yanlız hemde annemler yurtdısına gıtmıstı 1 aya yakın yanlız kaldıgımı hatırlarım..
Ama ozaman bızım hemen yan dairemizde akrabamızla cok samımıydık ve onlara guvenıyordum..
Ama sımdı evlendım ve annemlere uzagım bıraz vede komsularımızla pek tanısmıyoruz...
Eşim iki ay once ızmıre gıtmıstı sadece 2 gunlugune ama ben yınede annemlerde kaldım...
Duramam evde yanlız kesınlıkle coook korkarım bacım..Eger evde yanlızsam aksamları 9dan sonra benı korku sarar...annecımm korkmaya basladım sankı:))
songulum nasıl oldu tatlım esın?
bazen yalnız kalıp kafamı dinlesem diye içimden geçiririm ama hayata geçiremem...çünkü evde yalnız kalmayı hiç sevmiyorum..bu huyumu eşimde bildiği için mecbur kalmadıkça beni yalnız bırakmamaya çalışıyor..geçenlerde eşim bir rahatsılıktan dolayı hastaneye yatmak zorunda kaldı hem de tam 5 gün...o beş gün bana 5 ay gibi geldi..evde yalnız kalmak hemde geceleri hiç sevmem çünkü sabah olmuyor çünkü uyuyamıyorum..peki siz nasılsınız???evde yalnız kalmak hoşunuza gidiyor mu???yoksa yalnız kalmayı sevmeyenlerden misiniz???:enbuyukkk: