gece evde yanlız kalmayı severmisiniz???

eskiden değil gece gündüz bile evde yalnız kalamazdım. Büyük annem bizimle oturduğundan, eve geldiğimde hep biri olmasına alışmıştım. Taa ki üniversitede çok istediğim bursu kazanıp yurt dışına gidince 1 ayda eser kalmadı o korkudan.
Özellikle istemem yalnız kalmayı ama kalınca da korkmam, şey yani korkmam dimifisfisfisfisfisfis

Ben 2 seneden beri her hafta 5 gün boyunca yalnizim. Esim isi geregi haftanin 5 günü yolculukta oluyor. Ilk zamanlari cildiracak gibi oluyordum ama Allahtan artik az cok alistim. Rabbim kimseyi sahibsiz birakmasin. Gercektende yalnizlik Allah a mahsus...

ben hergun yalnizim
alismak zorundasin alismasan ne yapacaksin ki
bana uzak artık 2 kisilik bi hayat, hayatı ben tek bildim...

eşim gececi olduğu için haftanın 4 günü yalnız gibiyim ben uyuduktan sonra geliyor eşim :KK43:

Ben de evde yalnız olmayı çok severim gamyoncuiremsu kafamı dinlerim a.s akşam evde el ayak çekilince kahve-çay içmeyi :kahve: televizyonda istediğim kanalı izlemeyi çok severim kaydirigubbakcemile3şu anda öyle bir ortamdayım zatensositososito

:smiley-cool:

Ben de evde yalnız olmayı çok severim gamyoncuiremsu kafamı dinlerim a.s akşam evde el ayak çekilince kahve-çay içmeyi :kahve: televizyonda istediğim kanalı izlemeyi çok severim kaydirigubbakcemile3şu anda öyle bir ortamdayım zatensositososito

:smiley-cool:

aynennnnn canım sana katılıyorum çokkkkkk severim yalnız kalmayı kafa dinlemeyi ...:sm_cool::sm_cool:

ister gece ister gündüz evde yalnız kalmaya bayılırım süper oluyor benim için :))))))

aslında çok seviyorum yalnız kalmayı ama aklımın ucundan korkacağım bişeyin geçmesi kafi o an delirmem için...öyle durumlarda hemen sevgilimi arıyorum sanki kilometrelerce uzaktan ne yapabilecekse:roflol: psikoloji işte...sesiyle bile huzur buluyorumm:asigim:

Ben hiç sevmem.bütün evin işiklarini acarim sonra bi odadan diğerine gecerken sürekli arkama bakarim.yani kalmasam daha iyi.

arkadaslar esim gece vardiyasinda calistigi icin ben her gece yanlizim mecbur kaldigimdan alistim ama cok bunaliyorum bazen esimle gece cayi icmeyi tvye bakmayi cok seviyorum bunu haftada 2 gun yapabiliyoruz eee bunada cok sukur :)

lisedeyken evde yalnız kalmayı çok severdim..ama şimdi üniversteyi başka bi şehirde okuyorum..ve orda kendi ewim war..we sık sık yalnız kalmam gerekiyor..artık hiç sevmiyorum..eskiden ulaşılması zor bişi olduğu için seviyormuşum demekki :)))

Çok sık olmadığı sürece severim. Gecenin sessizliğinde kafa dinlemek hoş oluyor.
Ama eşimin eski mesleği yüzünden bunu o kadar çok yaşamıştım ki...
neredeyse 11 yıllık evliliğimizin 3/1 de ben zaten yanlızdım o yüzden artık
pek sevmiyorum eşim yanımda olunca kendimi daha huzurlu hissediyorum.
O yanımdaki pc de oyun oynuyor bende burda ve mutluyum.
kaydirigubbakcemile3

sevmezmiyim bayılıyorum yaaa kendime ayırdığım tek zamanlar bu yalnız kaldığım zamanlar eşim balığa gidince yalnız kalıyorum çocuklarıda erken yatırırım o gün ohh gel keyfim gel tv izlerim alırım elime nescafemi değmeyin keyfimehihoyyyt

ben genel anlamda yalnızlığı severim kaydirigubbakcemile2 gece gündüz fark etmez .. ama geceleri sessiz sakin güsel olmuo gamyoncuiremsu

Severim tek başıma kalmayı
Biraz kendimle başbaşa olunca sanki daha iyi oluyor
2,5 sene tek yaşadım kızımla eşim görevli idi yanımızda yoktu o zamanlar
Tabi bir süre sonra oda çare olmuyor
Ama arada yanlızklık iyi olmuyor değil

X