gece evde yanlız kalmayı severmisiniz???

benımm babamla eşim aynı meslekten olduğu içinn hep yalnızdım annemde çalışıyoduuuu...eşim çogunlukla gece nöbete gidiyor ben yalnızımm hiç korkmam kafamı dinlerimmm ...daha enerjık hıssedıyorum kendımı ....gecenın ayrı bı sessızlıgı varrr

özellikle geceleri evde yalnız kalmayı,yalnız yatmayı hiç sevmem,korkarım aslında,huzursuz olurum demiştim sizlere..eşim hafta başından beri hastanede yatıyor ve benn 5 gündür yalnızım allahım akşam olmasını istemiyorum vakit geçmiyor uykum gelmiyor..ama ne oldu biliyormusunuz alışıyor insan ya..belkide mecbur olduğunu bilmek alıştırıyor..ama yinede allah kimseyi yalnız bırakmasın...

aynen canım bende sen gıbıyım annemlerle yasarken kalırdım evde yanlız hemde annemler yurtdısına gıtmıstı 1 aya yakın yanlız kaldıgımı hatırlarım..
Ama ozaman bızım hemen yan dairemizde akrabamızla cok samımıydık ve onlara guvenıyordum..
Ama sımdı evlendım ve annemlere uzagım bıraz vede komsularımızla pek tanısmıyoruz...
Eşim iki ay once ızmıre gıtmıstı sadece 2 gunlugune ama ben yınede annemlerde kaldım...
Duramam evde yanlız kesınlıkle coook korkarım bacım..Eger evde yanlızsam aksamları 9dan sonra benı korku sarar...annecımm korkmaya basladım sankı:))

songulum nasıl oldu tatlım esın?

foreverim biraz önce konuştum çok şükür iyi ama hafta sonu çıkarırlar diye düşünmüştüm ama herhalde çıkmayacak pazartesi çıkacak ama çok iyi maaşallah..sağol bitaneciimm.....

benim eşiminde işinden dolayı bende çok sık yalnız kalanlardanım.3 güne bir eşim nöbete gidiyor.bunun dışında yaklaşık bir haftadırda görevde o yüzden evde yalnızım.alışıyor insan belli zaman sonra hele çocuk olunca zaman onunla dahada hızlı geçiyor.korku aklıma pek gelmiyor.her zamanda sağa sola kalmaya gidemezsin zaten gurbetteyiz böyle bir imkanımda yok.kalıyoz işte oğluşla.ama her gece eşime sarılarak uyumayıda özlemedim değil

Evlenmemisden once yalniz qalmayi severdim amma simdi hafdada 4-5 gun yalnizim evde artik biktim sevmiyorum artik yalniz kalmayisenağlama:çok üzgünüm:

öncelikle gecmis olsun canim...
ben yalniz kalmaya cok aliskin biriyim,cocukkende annemler bir yere giderken ben kalirdim.15-16 yasimda babaannem vefat ettiginde mevlütüne annemler gitmislerdi,4-5günde kalmislardi bende evde yalniz kalmistim...aliskinim yani..evlenincede bu degismedi,esimin seminerleri olunca ve daha cok aksamlari calisinca ben yine yalniz kaliyorum..can sikici olsada korkmuyorumm..
nede olsa kapilar kapaninca aslinda herkes yalniz...

geceleri hiç yanlız kalmadım kalırsam sanırım korkarım ama gündüz tek kalmayı çok seviyorum evlendikten sonra fikrim ne olur bilemem galiba kocamı bırakmam yanımdan

gece evde yalniz kalmayi sevmem ama ne yapmali. keske benimde hayati paylasabilecegim birisi olsaydi. her aksam eve gelince kollari acik beni bekleseydi.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: yalnizlikta biktim artik

Çok rahat bir şekilde yanlız kalırım zaten alışkındım,eşim 2 sene görev nedeniyle uzaktı kızımla yanlızdık.Daha sonra 6 ay yine yoktu yie yanlızlık oldu, zaten tek başıma geceleri oturmayı severim hiç sorun olmadı.Kendimle yanlız olduğum saatler bazen iyi bazen kötü ama allah kimseyi yanlız bırakmasın yinede.

yalnız yaşadım yaklaşık 1,5yıl kadar. inanılmaz keyif alıyorum.zaten çocukluğumdan beri haylaimdi gözümde kalmadığı için çok mutluyum...
bu nedenle gece yalnız kalmak beni sıkmaz..

severim, korkmamda.kapimi güzel kilitlerim, televizyon seyrederim kumanda elimde ohhh gel keyfim gel:teytey:sonrada misil misil uyurumşakkıdı

Ben hiç sevmiyorum gece yanlız kalmasını.Eşim olmadan rahatça dalıp uyuyamıyorum.Özellikle son bir aydır eşim şehir dışında ve ben televizyonu açıyorum saat 6'ya kadar kapatmıyorum televizyonu.Ama ışıklar kapalı oluyor açık olursa uyuyamam.Eşim yola çıkacaksa eğer gece, saat başı ayarlanmış gibi uyanıp arıyorum napıyosun, nerdesin, dikkat et, uykun geldimi diye.kafamçokkarıştı.Otobüste şu an İzmire doğru hareket edecek.Otobüste olduğu için saat başı arayamayacağım.Bu gece uyku yine harammm:a015:Hayırlısıyla gitsinler gelsinlerde.Hem benim oğluşum var yanlız değilim:emir_bebek:

beş aydır eşim askerdeydi ve ben yanlız yaşadım,hoş eşim olsa da çoğu zaman yanlızım ama üniversiteyi şehir dışında okumanın faydaları işte;çok seviyorum yanlızlığı,kendimle kalmayı ve kumandanın ve laptopun tek hakimi olmayı :teytey:

bazen yalnız kalıp kafamı dinlesem diye içimden geçiririm ama hayata geçiremem...çünkü evde yalnız kalmayı hiç sevmiyorum..bu huyumu eşimde bildiği için mecbur kalmadıkça beni yalnız bırakmamaya çalışıyor..geçenlerde eşim bir rahatsılıktan dolayı hastaneye yatmak zorunda kaldı hem de tam 5 gün...o beş gün bana 5 ay gibi geldi..evde yalnız kalmak hemde geceleri hiç sevmem çünkü sabah olmuyor çünkü uyuyamıyorum..peki siz nasılsınız???evde yalnız kalmak hoşunuza gidiyor mu???yoksa yalnız kalmayı sevmeyenlerden misiniz???:enbuyukkk:

eşim askerde ilk başlarda yalnız kalmak biraz zor geldi bana ama şu an alıştım,yalnızlığı seviyorum... tabii mecburiyetten olmasa eşim yanımda olsa eminim peşini bırakmazdım jeyyar ailem bile daha yeni geldi yanıma,o kadar alışmışım ki yalnızlığa evin şimdiki haline zor alıştım tatlicadiarzu

X