Benimde ic hesaplasmam oglumun bana senin bana akil vermeye hakkin yok dedigi dakikada baslamisti. Oyle boyle hesaplasma degildi benimki o anda yutkunarak odama gittim. Aglayamadim. Uzandim yataga bir anda hani derler ya gecmisin film seriti gibi gozunun onunden geciyor diye evet bazi yasanmisliklar gecti. Sonra tam 10 gun kusur gibi bir gunde 10 kilo vererek sorgulara basladim. Hic masum degilmisim halbuki kalbini kirdiklarim, yaktiklarim, uzduklerim aklima geldi. En cok Annem ve babam bu hesaplasmada canimi acitti. Defalarca ozur diledim.onlardan Yuzlestim kendimle ya olum vardi ucunda yada yavas yavas dirilis. Ne kadar bencil yasamisim megerse is ,ulke terkedis benim cocugumun canini ne kadar da acitmis. Hic kimse umurumda olmamis. Simdi ben ferrarisini satan bilge olmak isterdim ..aslinda terkedislerin altinda bu mantik vardi ama ben bilge degildim. Ve olmamisim onu anladim.. Oglum beni anlayacagini umuyorum sadece..Anne tmm uzulme diyor. Goruyorum gozlerindeki bana bakan o ilk soyledigi resmi.beni seviyor. Gecen gece sesizce gelip uzerimi orttu. Iste o anda hickira hickira agladim..