gece evde yanlız kalmayı severmisiniz???

yalnızlığı seviyorum hem geceleri de yalnız değilim ki kk var yanımda...kimse olmasada rahatça kk da dolaşsam diyorum..:roflol:
ama eşimde sağolsun hiç yalnız bırakmaz beni :kızgın:

ben butun gun evde yalnız oldugum ıcın artık tek basıma kalmaktan bıktım o yuzden kalabalık bı ortam ısterdım acıkcası bekarlıgımda oyleydım ne guzeldı :KK43:

merhabalar ben yanlız kalmayı çok seviyorum zaten eşimin işi gereyi 2 güne bir nöbet tutuyo yanlızken korku filmi izlemeye bayılıyorum :dance:

ben yanlız kalmaya bayılanlardanım esim vardiyalı calısıyo ve 2 gece evde olmuyo 2 gece bana bayram havası geliyo valla kumanda bende karısan yok kk burda istedigim saate kadar kalıyorum basında hem yanlızlık iyidir arkadaslar kafa dinlersiniz:teytey:sırnaşık şey

valla kızlarr bende yenı ev tuttum 4 yıllık evlıyım ama kaynanacıkla oturdum ya varmı böle bısey
2,5yasındada ooglum var
ama 2 gecedır yenı evde kalıom ve esım calıstıgı için gec gelıo allahım ölıcem valla korkudan elımde butun gece goz yakıcı spreyle doasıorum allahım kurtar benı bu duygulardan...kıslar napcam ben böyle???

valla kızlarr bende yenı ev tuttum 4 yıllık evlıyım ama kaynanacıkla oturdum ya varmı böle bısey
2,5yasındada ooglum var
ama 2 gecedır yenı evde kalıom ve esım calıstıgı için gec gelıo allahım ölıcem valla korkudan elımde butun gece goz yakıcı spreyle doasıorum allahım kurtar benı bu duygulardan...kıslar napcam ben böyle???

yeni evini tadını çıkar bence.evin emniyetliyse bşy olmaz ki.kapını kilitle tamadır.
bak keyfine:teytey:

Eşimin çok yoğun çalıştığı dönemlerde eve sabaha karşı gelebildiği veya hiç gelemeden iki gün boyunca çalıştığı zamanlar olmuştur.
Ama yalnız kalmaktan korkmadığım gibi aksine yalnızlığı severim.
Temizlik yaparak, sevdiğim filmleri izleyerek, kitap okuyarak yada sadece öylesine oturup kafamı dinleyerek yalnız vakitlerimi değerlendirir, bundan da rahatızlık duymam hiç.
O yüzden yalnızlık güzeldir bence, devamlı olmadıkça.

bayılırım evde yalnız kalmaya hele akşamları..eşime iş için şehir dışına gitmen icap ederse sakın yerine başkasını gönderme sen git derim hep:) hem birbirimizi özlemiş oluyoruz hem ben yalnız kalmış oluyorum:roflol:

evde yalnız kalmayı çok severim ve zaman zaman da bunu yakalama fırsatım olur ama son zamanlarda artık yaşlanıyormuyum nedir bilmiyorum geceleri takıntı yaptı bende hırsız korkusu uyku uyamıyorum evde istediğim güvenlik önlemleri alınırsa yine korkmadan yalnızlığın tadını çıkabilirim sanırım çok severim yalnız kalmayı

severim ama korkarım. bu konuda bir kere yalnız kaldım. eşim şehirdışına 1 günlüğüne çıkmıştı. kızım bebekti o zaman. evde tüm ışıkları yakıp sabaha kadar oturmuştum....

Ben korkarım yalnız kalmaktan..
Eşim seyahatteyse ya babamlara yada kayınvalideme gider yada arkadaşlarımla evde olurum ama tek olamam..
Eşim bir kere şehir dışına gidecekti 5deydi uçağı.3ü geçiyordu evden çıktı..Ben uyurum diye düşündüm ama uyuyamayınca peşinden bende çıktım evden doğru babamlarda aldım soluğu..

yanlız kalmayı sevmem ama eşimin işi geregi 4günde 1 gece yanlız kalıyorum ama sabaha kadar uyuyamıyorum alışmşım

Evde yalnızken kendimi oyalayacak çok şey bulurum.
Örneğin; DVD film seyrederim, gitar çalarım, temizlik yaparım vs...
ve bu anlar çok güzel olur kendinle başbaşa, harika bir duygu..şakkıdı
Fakat gece olunca korkuyorum. Bazen eşim iş seyahatleri için şehir dışında oluyor. Ben de salonun ışığını açıp bırakıyorum sabah kadar ya da uyuyamıyorum. Evimiz bahçeli ve her an içeri biri girecekmiş gibi geliyor bana. :1no2:

:kahve:Eşim cok fazla iş seyahatine cıkıyor dolayısıyla bazen günlerce,haftalarca yalnız kaldığım oluyor.Üniversite yıllarında yalnız yaşamanın ve bundan keyif almanın avantajı burda devreye giriyor,alışmak zorunda olduğum yabancı bir durum degil.Ama zaman zaman zorladığı oluyor,özellikle sağlık problemi yaşadığınız dönemlerde.

evde yalnız kalmak cok güzel oluyor bence:teytey:koca ev bana kalmıs oluyor film izlerim,müzik dinlerim,takı yaparım,veeee en güzelide sessizce tek basıma kalır kendimi dinlerim hayallaer kurarım yasadıgım güzel günleri hatırlarım kendimi ödüllenririm kısacası:kahve:

dün bende yanlızdım eşim nöbeti vardı yanlız kalmaya alıştım derken bizim üs kata hırsız girdi ve benim için uykusuz geceler başladı dün tv sabaha kadar açıktı bende uyamaya çalışıyorum tabi :çok üzgünüm:

Ben eşimin mesleği dolayısıyla çok fazla yanlız kaldım. İlk başlarda çok korkuyordum, zaten bulunduğumuz yerde şartlar hiç hoş değildi ama zamanla kabullendim. Günümü geçirirken çok amaçsız olurdum. Yanlızlığı severim aslında ama fazlası hiç hoş olmuyor. İnsanın güzel güzel eşiyle hayatı paylaşması, sohbet etmesi dururken tek başına oyalanmak güzel değil bence. Allaha çok şükür eşim meslekten ayrıldı ve şimdi çok düzenli bir hayatımız var. Geceleri de hep yanımda ve ben kendimi çok daha iyi hissediyorum artık.

bende çokkkk severim geceleri yanlızlığı zaten iki hafta eşim gece çalışıyo ohhhhh ne güzel yatakda kızımla sere serpe yatıyoruz valla :teytey:

X