Çocuk işte. Yapacak bir şey yok diyorum.alt katımdaki ev sahibi ürdün lü bir arap.
yılda 2 haftalığına geliyorlar neyseki... yoksa ben de zor durumda kalırdım sanırım.
küçük iki oğlan, evde anlık kıyamet koptuğu oluyor zaman zaman.
günde 1 bazen haftada 1 yaşanıyor bu kriz anları, ama yaşanıyor. oyuncak kavgaları havada uçuşan kamyonlarla, yere çalınan arabalarla bitebiliyor.
yapacak bir şey yok, çocuk.
beyefendi alışacak kulaklığa. sevmiyorsa sese.
yapacak bir şey yok.
sizin söyleyeceğiniz, gündüz çıkan sesin makul ölçülerde olduğu, arada artan gürültünün 3 çocuklu evde normal karşılanacağı.
inşallah anlarlar.
Bir de o var.Tekrar geldiğinde "isterseniz bütün sokak senin eşinin uyku saatine geçelim. Gündüz uyuyalım, gece dolaşalım he nasıl olur sana uyar mı? Kusura bakma komşum gece çalışmanın handikapı budur. İnsanlar gündüz daha aktiftir. Kimse engelleyemez. Özellikle küçük çocuksa" de..
Ne yapacak gündüz vakti çocuklar? Kanları kaynıyor onların.
Ben 2 buçuk yaşındaki oğlumu bir tek yemek yerken oturur görüyorum. Çocuk hiç yürümüyor hep koşuyor..
Bu hafta hava sıcaktı. Bir gün hastayım diye evde kaldım sokaktaki çocuklar yaz ayında gibi oynadılar. Zırt pırt seslerine uyandım. Ne diyim yani çıkıp şimdi?
Kulak tıkacından başka çaresi yok. Aynen ilet..
Bırak çocuğu. Ev temizliği bile bazen sese neden oluyor.gunduz seste uyuma problemi varsa isini degistirsin, insan temizlik de yapar cocuklar enerji de atar.
Dövüyormuş. Öyle diyor.Kendi çocuklarını nasıl durduruyormuş babaları uyurken sor bakalım
Bu konuyu zaten esekten dusen anlar. Kimiside gerci eski gunlerini unutuyor ssnki hic cocuk buyutmemis gibi insanin uzerine gidiyor.Ben zaten kendim gürültü sevmezken, aman komşu ne hali varsa görsün diyemem.
Dövüyormuş. Öyle diyor.
Kadın bence sarmaya yer arıyor. Kocası uyuyor o evde sıkılıyor :)Bu konuyu zaten esekten dusen anlar. Kimiside gerci eski gunlerini unutuyor ssnki hic cocuk buyutmemis gibi insanin uzerine gidiyor.
Çocuğa vuracağıma elimi duvara vururum daha iyi dedim.Yuh!
"Ben senin gibi kötü anne olamam. Babalarının uykusu pahasına bir çocuk kalbi kırmanın günahına giremem. Allah'tan korkarım" deseydin..
Bu insan kırılma pahasına her sözü hakeder..
Gece bekcisi deyince aklima pencerede durup milleti dikizleyen merakli teyzeler geldi.. oyle zamnettim konuyu... bizim burda da bir tane var ayakli gazeteSelam hanımlar.
Başlıkta yazdığım gibi alt kat komşumun kocası gece bekçisi.
Akşam 6 da gidip sabah 7 de geliyor.
Ve komşunun dediğine göre en arkadaki küçük odada uyuyormuş eşi.
Benim de üç küçük çocuğum var. Ve adamın uyuduğu odada oynamadıkları halde komşu birkaç kez ses geliyor diye uyardı. Onların da bize sesi geliyor ama ben hiç dile getirmedim.
Binanın çevresinde bir sürü inşaat sesi var. Ona nasıl çözüm buluyor merak ediyorum. Eşi kulak tıpası takmaktan rahatsız oluyormuş vs.
Daldan dala atladım.
Ben bu kadına ne söyleyeyim ki şikayeti bıraksın?
Hahaha gitsin kocasinin koynuna girsin uysun yani yazik cocuklara saracagina:)Kadın bence sarmaya yer arıyor. Kocası uyuyor o evde sıkılıyor :)
O konuya girecekti de o konuları konuşmayı sevmem dedim :)Hahaha gitsin kocasinin koynuna girsin uysun yani yazik cocuklara saracagina:)
Nasil:)) hahaha gelsin kk ya biz konusuruz onla:))O konuya girecekti de o konuları konuşmayı sevmem dedim :)
Aman gelmesin ifşa olurum falan :)Nasil:)) hahaha gelsin kk ya biz konusuruz onla:))
İşte kapıma gelmesi canımı sıkıyor.Çocuk sesi ben de hiç sevmem genelde de komşulara hak veririmAma burada net siz haklısınız, gündüz vakti gayet normal evde ses olması. Sonuçta çocuk bunlar, illa ki oyun oynayacaklar, yeri gelecek ağlayacaklar gülecekler. Kaldı ki çocuk sesi olmasa bile gündüz her evde ses olur. Temizlik yaparsınız, eşya çekersiniz, müzik dinlersiniz, misafiriniz gelir... Gündüz vakti bu kadar hassas olunamaz sonuçta.
Ki siz zaten adamın yattığı odanın üstünde de oynatmayarak yardımcı olmaya çalışıyormuşsunuz, daha ne.
Ses illa ki gidiyordur üç çocukla, ama gündüz vakti de kimse bir şey diyemez.
o zaman sizde bunu söyletinGece sıkıntı çıkaran da onlar.
Ben çocukları en geç 9 da uyutuyorum.
Ama onun kızlarının çığlıkları gece yarısına kadar bitmiyor.
Boşverin. Bazı insan ne deseniz de anlamaz çünkü.İşte kapıma gelmesi canımı sıkıyor.
Ben onu idare ediyorsam o da beni idare etmeli.
Son çare öyle yapacağımo zaman sizde bunu söyletin
benim çocuklarım 9 da uyuyorlar toplu yaşam kurallarına göre gece ses çıkarılması abestir
ben elimden geleni yapıyorum lütfen sizde kızınızı gece gece bağırmasına engel olmaya çalışın
Yahu böyle bir insanla iyi olsan ne kötü olsan ne grill. Çocuğunu döven kötüdür. Bir dahaki gelişine ver kulak tıkacını gönder. Daha da anlamıyorsa zabıtaya şikayet edin dersin, onlar versin cevabını.Bırak çocuğu. Ev temizliği bile bazen sese neden oluyor.
Gündüz biz de mi uyuyalım?
Dövüyormuş. Öyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?