Ya da evini sat başka yere taşın mı desem?Yahu böyle bir insanla iyi olsan ne kötü olsan ne grill. Çocuğunu döven kötüdür. Bir dahaki gelişine ver kulak tıkacını gönder. Daha da anlamıyorsa zabıtaya şikayet edin dersin, onlar versin cevabını.
Müstakil evden başkası paklamaz onu. Vampirler kooperatifi falan yoksa orada da temizlik yapan kadına takar, gündüz misafir ağırlayan aileye takar, takar da takar yani...Net benciller, kulak tıkacını beğenmiyorsa seste uyusun yapacak bir şey yok.Ya da evini sat başka yere taşın mı desem?
Kavga çıkmasını istemiyorum.
Kısaca rest çekin diyorsunuz.Siz gündüz sıfır ses olsanız bile hiç kapının önünden kamyon geçmiyor mu, hiç korna sesi gelmiyor mu, dışarıda hiç bağıran çağıran yok mu, apartmanda merdiven inip çıkan, eve girip çıktıkça kapıları çarpan yok mu... Gündüz illa ki bir gürültü oluyor kimse kusura bakmasın. Ayrıca kendileri gece ses yapıyorken gündüz ses çıkarmanıza laf etmesi çok komik olmuş.
Çözüm1: Kulak tıkacına alışacak
Çözüm2: Başka eve taşınacak
Çözüm3: Kariyer planını yeniden gözden geçirecek, başka bir iş mesela...
Bunun dışında sizin yapabileceğiniz pek birşey yok.
Kısaca rest çekin diyorsunuz.
Ev boş olsa sokak sesleri ne olacak?Buna rest mi denir bilmiyorum ama yapabileceğiniz bir şey yok... Yardımcı olmaya karar verdiniz diyelim, her gün sabahtan evden çıkıp işe gitme saatinde eve gelmeniz dışında ne yapabilirsiniz ki? Bu arada siz taşındınız diyelim, yeni gelen ailenin çocuğu da yok farz edelim. Hiç evi süpürmeyecek, temizlik yapmayacak, misafir ağırlamayacak, misafirlerin çocukları olmayacak, TV açmayacak, müzik dinlemeyecek... Böyle bir şey mümkün mü?
Ev boş olsa sokak sesleri ne olacak?
Sadece bizim sokakta 3 tane inşaat var.
Ben duymazken uyuyan adam nasıl duyuyor bilmiyorum.
Bırak çocuğu. Ev temizliği bile bazen sese neden oluyor.
Gündüz biz de mi uyuyalım?
Dövüyormuş. Öyle diyor.
bunu onlara söylediniz mi?Gece sıkıntı çıkaran da onlar.
Ben çocukları en geç 9 da uyutuyorum.
Ama onun kızlarının çığlıkları gece yarısına kadar bitmiyor.
Sanırım son görüşmemiz böyle olacak.Adam keyfine kulak tıkacı takamıyor, ama gündüz vakti senin çocukların çıt sesi çıkmasınmış öyle mi? Hoşt derler adama kusura bakma; gündüz vakti ister istemez bir miktar ses olur o kadarına da kimse bir şey diyemez. Adama bak ya, kulak tıkacı takmiycik raadsız olcik, sen çocukları bağla oturt istersen ama ses yapma ooh ne ala memleket.
"Çocukları 7-24 oturtamam illaki gün içinde ses olacak, siz bi kulak tıkacına bile burun kıvırırken pardon da biz niye size göre yaşamak zorunda olalım? Çok rahatsızsanız odanızı komple yumurta kolisiyle kaplayabilirsiniz. Tabi müstakil eve taşınmanız da bir seçenek. Bir daha bu şikayetle kapıma gelmeyin." dersiniz biter gider.
4 çocuğu var ama kocası öğrenememiş demek ki.Cocuklari bagliyamatacagina gore bu sorun cozulmez
Adam kendi kendine ses duymamaya adepte olsun de.
Benkm esimde gece nobetten gelince evde 2 erkek cocugu oldugu icin hersekilde uyumayi ogrendi.
Oyleki cocuklar küçükken baba kalk diye yatakta zipliyordu:))adam uyanip gdne uyuyordu
Söylemedim. Çünkü komşuluk biraz da idare etmektir diye düşünüyorum.bunu onlara söylediniz mi?
neyse çocukları yapıştıramam bir yere kusura bakmayın deyin
Döverken hiç görmedim ya da duymadım. Kendisi vuruyorum diyor.Gündüz çocukların çıkardığı sesler tolere edilebilir, hele ki 3 küçük çocuğunuz varmış sürekli uyarsanız bile kriz anları oluyor bu gayet normal. Eşinin gece çalışması sizi pek bağlayan bir durum değil, kendisi çözüm bulsun üstelik onların da çocukları varmış döverek susturmaya çalışıyorlarsa sizin onları şikayet etmeniz lazım çocuklara eziyet ediyorlar diye.
Üste çık bence. Onlar her gürültü yaptığında sesiniz geliyor de :)Selam hanımlar.
Başlıkta yazdığım gibi alt kat komşumun kocası gece bekçisi.
Akşam 6 da gidip sabah 7 de geliyor.
Ve komşunun dediğine göre en arkadaki küçük odada uyuyormuş eşi.
Benim de üç küçük çocuğum var. Ve adamın uyuduğu odada oynamadıkları halde komşu birkaç kez ses geliyor diye uyardı. Onların da bize sesi geliyor ama ben hiç dile getirmedim.
Binanın çevresinde bir sürü inşaat sesi var. Ona nasıl çözüm buluyor merak ediyorum. Eşi kulak tıpası takmaktan rahatsız oluyormuş vs.
Daldan dala atladım.
Ben bu kadına ne söyleyeyim ki şikayeti bıraksın?
Demek istedigim kendi çocukları baba uyurken uyanıkGeliyor ama ben hiç uyarmadım. Çünkü gündüz ve mutlaka ses olacak.
Ses yaptırmıyorum diyor ama bana geliyor sesleri.Demek istedigim kendi çocukları baba uyurken uyanık
Evde kendi çocuklarının da sesi oluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?