Gece bekçisi komşu

benim abimde vardiyali calisiyor ve kucuk oglu var.icerde rahat oynasin diye tipa takiyor.gunduz saati cok asiri olmadigi surece gurultu olmasi normal bence

İlk olarak 3 çocuklu bir anne olarak allah sana sabırlar versin canım kardeşim. Hava güzel olduğunda zaten elinden geldiğince dışarı çıkartıyorsunuzdur, yaşları müsaitse zaten kreşe yada okula gidiyorlardır. Biraz onlar idare edecek , birazda siz dikkat ederim deyip arada gazlarını alacaksınız. Gece saat 21:00 e kadar olan sesler için kimse birşey diyemez.

Ne yapabileceğinizi de söylesin madem. Çocuklarınız oyuncaklarıyla yeri ve duvarları dövmediği sürece, kanepelerin üstünden sürekli dan dun yere atlayıp, apartmanı sallamadıkları sürece, her ses mübah. Ne yapsın yavrular, bütün gün koltukta oturup televizyon mu izlesinler? Bir daha gelirse şey deyin, bizim çocukları da gece bekçisi yapmaya karar verdik, bunun başka çözümü yok çünkü. En azından kocanızla aynı saatlerde uyurlar.

Gece ses yapsanız şikayete gelse amenna ama gündüz ses olur yani bunu engelleyemezsiniz ki.
Ne yapmanızı bekliyor gece uyanık kalip gündüz onun eşiyle aynı saatte uyumanızı mı maaile.
Galiba.

benim abimde vardiyali calisiyor ve kucuk oglu var.icerde rahat oynasin diye tipa takiyor.gunduz saati cok asiri olmadigi surece gurultu olmasi normal bence
Komşu tıpa takmıyor, rahatsız olduğu için.

benımde kızım 3,5 yaşında.kış ayı çocuğumu ben sureklı kısıtlayamam kısıtladıkça hırçınlaşıyolar çünkü. onuda çocuk buyutmeyen, bekar takımı, yada emeklilk yaşı gelmiş çocuğuna höt tötle buyuten insanlar anlamaz maalesefki..alt kattakınınde çocuğu var gece gunduz ağlar 3 yaşında oda erkek bebek birde ,ninni sesi vs gelır ama hiç şikayet olmadı her ıkı taraftan..bizde işe gelıp gıdıyoruz..çocuk dıyınce bır durup düşünmesi lazım şu ınsanların artık(bellı yaş) ..tv de az yaramazlık yapınca ,ağlayınca çocuk doven bakıcıları gorunce kufru dızenler ,aılelere gelınce neden hemen şikayete çıkıyolar komuşu adı altında. adı ustu ÇO-CUK sen uyardıkça şımarıp coşuyolar..ne yapaılm dovelimmi de?!

Teşekkür ederim.
Tam da yazdığınız gibi rutinimiz.
Ama arada ses yükselince hemen kapıya geliyor.
Umursamıyorum ama gelmesini de istemiyorum.

Bir daha kapıya gelirse eline bir kutu kulak tıkacı verin. "Sizin için yapabileceğim bu kadar deyin." Gündüz vakti 3 çocuk evde ne kadar sessiz olabilir. Muhtemelen kendi aralarında konuşmaları bile komşuya gidiyordur.

Hahaha :)
Benim kızlar çoğu çocuğa göre uslu bile sayılır.
Üç kardeş oldukları için kavgaları oluyor ve haliyle ses yükseliyor.

Döv der çünkü kendisi dövüyormuş arada. Büyük kızı da küçüğe arada vurduğunu söylüyor.

Onun alt katı boş.
O yüzden kimseye ses gitmediğini sanıyor sanırım.
Bazen eşiyle tartışmaları bile bizim eve geliyor.
Ev hali deyip ben idare ediyorum,o etmiyor.

Gunduz cikan sese yapacak bisey yok.. bende eskiden gececi cslistigim oldu bi kac kez ama hic bisey duymazdim uykusuzluktan...biraz dikkat edebilirsiniz sonucta ekmek parasi ama kucuk cocuklar sonucta baglayamazsin ya

Teşekkür ederim.
Tam da yazdığınız gibi rutinimiz.
Ama arada ses yükselince hemen kapıya geliyor.
Umursamıyorum ama gelmesini de istemiyorum.

alt katımdaki ev sahibi ürdün lü bir arap.
yılda 2 haftalığına geliyorlar neyseki... yoksa ben de zor durumda kalırdım sanırım.
küçük iki oğlan, evde anlık kıyamet koptuğu oluyor zaman zaman.
günde 1 bazen haftada 1 yaşanıyor bu kriz anları, ama yaşanıyor. oyuncak kavgaları havada uçuşan kamyonlarla, yere çalınan arabalarla bitebiliyor.
yapacak bir şey yok, çocuk.
beyefendi alışacak kulaklığa. sevmiyorsa sese.
yapacak bir şey yok.
sizin söyleyeceğiniz, gündüz çıkan sesin makul ölçülerde olduğu, arada artan gürültünün 3 çocuklu evde normal karşılanacağı.
inşallah anlarlar.

Tekrar geldiğinde "isterseniz bütün sokak senin eşinin uyku saatine geçelim. Gündüz uyuyalım, gece dolaşalım he nasıl olur sana uyar mı? Kusura bakma komşum gece çalışmanın handikapı budur. İnsanlar gündüz daha aktiftir. Kimse engelleyemez. Özellikle küçük çocuksa" de..

Ne yapacak gündüz vakti çocuklar? Kanları kaynıyor onların.
Ben 2 buçuk yaşındaki oğlumu bir tek yemek yerken oturur görüyorum. Çocuk hiç yürümüyor hep koşuyor..

Bu hafta hava sıcaktı. Bir gün hastayım diye evde kaldım sokaktaki çocuklar yaz ayında gibi oynadılar. Zırt pırt seslerine uyandım. Ne diyim yani çıkıp şimdi?

Kulak tıkacından başka çaresi yok. Aynen ilet..

gunduz seste uyuma problemi varsa isini degistirsin, insan temizlik de yapar cocuklar enerji de atar.

Kendi çocuklarını nasıl durduruyormuş babaları uyurken sor bakalım

Gunduz cikan sese yapacak bisey yok.. bende eskiden gececi cslistigim oldu bi kac kez ama hic bisey duymazdim uykusuzluktan...biraz dikkat edebilirsiniz sonucta ekmek parasi ama kucuk cocuklar sonucta baglayamazsin ya
Ben zaten kendim gürültü sevmezken, aman komşu ne hali varsa görsün diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…