Komşularımla başım dertte!

1-Size rahatsızlık veren kiracıyı bu hususta uyardınızmı?

2-Apartıman yöneticisini bu hususta uyardınızmı?

3-Bu tutum ve davranışlarından diğer kat sakinleride rahatsızmı?

Direkt katın ev sahibiyle bağlantıya geçebilirsiniz,etkili olacağını düşünüyorum.

(Ev sahipleri,balkondan/pencereden halı vb. çırpan, balkonda mangal yakan, gürültü yapan, yüksek sesle müzik dinleyen kiracının sözleşmesini iptal edebilecek. Kiracı bina sakinlerini rahatsız etmeye devam ediyorsa sözleşme iptal edilecek. )

henüz kiracıları uyardık. bi kere ben bi kere annem uyardı. 2 oldu yani. ertesi günü fln karşılaştığımızda uyardık ama. bir daha olursa kapılarına dayanıcam sessiz olun diye yine anlamazlarsa bu sefer ilk ev sahibine sonra da yöneticiye kadar yolu var. şimdilik sessizler bakalım yine dikkat ediyorlar sanırım unutturana kadar ama takipteyim ve artık acımıcam. bana saygısızlık yapanı affetmiceğim valla. ama deli olana deli olmalı lafına katılıyorum çünkü nedense insanlar güzel laftan anlamıyor ya. bu arada sakız fikrini de tuttum :) inş kullanmak zorunda kalmam:KK1:

Allah bu apartmanda oturmayı beceremeyen yaratıkları ıslah etsin ne diyim bizim apartmanda da var üstümüzde böyle bir de yaşlılar ama nasıl çirkef kadın, kocası desen ayrı bir mahlukat resmen tiksiniyorum desem yeridir. Babamın bir an önce emekli olmasını bekliyoruz burdan taşınmak için ama yazılanları okuyunca da biraz halime şükrettim beterin beteri varmış yahu. Bunu da diyeceğim hiç aklıma gelmezdi. :KK9:

ya çatlıcam artık dün gece sabaha kadar sevgilisiyle kavga etti aptal kız tam böyle gözüm kapanıyor dalıyorum uykuya tepemde dolanıp durdular artık saat 6.10du sabah uyandım kulaklıklarımı taktım zorla uykumu alamadığımdan erken kalkıp duşumu bile alamadım bugün valla çok sinirliyim anneme fln da bişey demek istemiyorum artık kadın arada kalıyor artık kendi yöntemlerimle halletmeye karar verdim sabah ablam 7de evden çıkıyor bi basıvericek yanlışlıkla zillerine! sonra da 8 civarı ben nedensee... bi uyutmayayım onları da görsünler dünya kaç bucak. laftan anlıcak olan insan şimdiye kadar anlardı yani.
ayrıca bi insan böğürerek nası ağlayabilir bunu anlamış değilim, kusuyor mu ağlıyor mu belli değil kusan çok insan gördüm ama böyle hayvani bi ses bi bayandan nası çıkabilir aklım almıyor ya. allah belasını versin ne diyiim.

ben evimi sattım başka yerden ev almak zorunda kaldım bu gibi bir insanın yüzünden ben kaçtım kurtuldum benden sonra gelenlerlede karakolluk olmuş oklavalayla ısırarak dövmüş milleti iyiki çıkmışım diyorum şimdi oradan varsa imkanın hiç durma

ne yazık ki gidemem ev sahibiyiz çünkü ama onlar elbet gidecek birgün kiracı olan onlar benim huzurumu bozarlarsa ben de onların huzurunu bozarım valla bu kadar basit. kavga dövüşe girmem ama beni 4te uyandıran insanı ben de 7de uyandırırım benim için bişey farketmez ki ben nası olsa kalkıyorum onun yüzünden biraz da onların hayatı cehennem olsun. ben 22 yaşında genç kızım şimdiye kadar son ses televizyon müzik dinleyip, konuşurken duvarları inlettiğim olmamıştır. gerçekten şimdiki gençlik enerjisini çok yanlış şeylere harcıyor.

cık cık cık!!! ben senın yerınde olsam valla saç baş yolardım o kızlar kötü örnek olmıyım ama:KK47:
çünkü hiç dayanamam uykumun bölunmesine falan bıde uykulu tam bir pskopat oluyorumm:KK37:
şaka bir yana canım böle sende biraz sert tepki göster ugraş sende onlarla kapılarında ses bombası patlat mesela:KK52:
sizin evin önunde lagım faresi gördum de.eger bahçe katındalarsa sizin camdaydı de:KK51:
zillerini sök:82:
bı tane sopa edin tavana vur sende:KK33:(kesin sesinizi manasında)
bende ne fenayım yaaa:86:

Son düzenleme:
Türkiye'de KIRACI ve EVSAHIPLERI için YENI YASA CIKACAK!

Günlerdir televizyonda haberlerde... Örnegin balkonda mangal yapmak, ses, gürültü,... vs gibi bunlar artik evden atma nedeni olacaklar.

Siz evsahibiyseniz daha $anslisiniz diger dairede ki kiracilari ilk önce tabi APARTMAN YÖNETIMINE iletebilirsiniz elinizde yazili belge olsun üzerinde tarihi felani filani...
Daha sonra da evsahiplerine kiracilarina ayar geçmelerini istersiniz terbiyesizlik yaptiklari...

$imdi orada bunlar nasil oluyor bilemiyorum ama ses belirli bir decibeli geçerse ki gece yani sabah 4lerden 5lerden bahsediyorsunuz onlar ordan kovulmayi çoktan haketmi$ler. Ögrencilerse ögrencilerini bilsinler canim ne bu terbiyesizlik!!

Bu tarz sorunlar ya$ayan insanlara bilgiyi kim verir? Emlakcilar? Onlar bu konuda bilgili olmali bence. Birde $u yeni çikacak olan yasayi takip edin çiktigi gün :KK47: göster onlara!!

Geçmi$ olsun.

ben de eski apartmanımda aynı sorunu yaşadım.adam dans öğretmeniydi ve haftada 2 gün sabaha kadar 20-30 kişinin gürültüsünü çektim.kendim uyardım ev sahbim yönetici filan.2 kez de polis çağırdım banamısın demedi.en sonunda taşındılar da kurtuldum.onlar taşınmasa ben taşınacaktım.ama artık yeni kanun çıktı bildiğim kadarıyla.şikayet et bence.kimse kimsyi rahatsız etmesin.

bizim de üstümüzde öğrenciler var sabaha kadar yüksek sesle konuşma, müzik.. eylülden beri böyle.. gittik insan gibi konuştuk çaylarını içti babam sizde aile kurcaksınız böyle ses ister msnz dedi bişey değişmedi.kaç kere polis çağırdık değişen bişey yok, imza toplandı mahkemeye verildi gene değişen bişey yok.. bi de hani bi kaç gün yapmaz uyarı aldı diye dimi ama nerdeee polis gittiği gibi gene kaldıkları yerden devam..
en sonunda babam uyku ilacı aldı, çünkü insanın sinirleri gerçekten yıpranıyo ve uyuyamayınca daha da kötü oluyo, hepimiz huzursuz uyuyoduk; bi de özellkle gece 12 den sonra başlıyodu sesleri
sonra ne mi oldu babam gene uyuyamadı, gitti en kuvvetli uyku ilaçlarını aldı ve 3 hafta önce inşaattayken sersemleyip asansör boşluğuna düştü
olucağı varmış tabii ki kader diyoruz ama yukardakilere kızgınlığım geçmiyor geçemiyor
bunların yaptığı saygısızlıktan öte bişey, insanın sağlığı hiçbir şey olmasa bile en azından psikolojisi gidiyor
tüm bunlara dur denmeli, çok çare denedik ama olmadı malesef =(

arkadaşlar konu herzaman dediğiniz yolların uygulanmasıyla düzelmiyor...benim üst kattaki komşumla 2 yıldır papazız.uyardık konuştuk karakolluk olduk polis çağırdım kapılarına dayandım.eşimle sabaha kadar uyumadığımız günleri bilirim gürültüden.uyardık diye yetişkin kızları 20 li yaşlarda bana gıcık oldular şimdi uyuzluğuna bilinçli bi şekilde rahatsız ediyolar ayak vuruyolar kapıları çarpıyolar prizlerl yumuklayarak üst üste defalarca açıp kapatıyolar tamamen görgüsüzlük.ben ev sahibiyim üstopmdekide artık napalım bilmiyorum idare ediyorum hamileyim doğumdan sonra taşıncağız ...inanılmaz beddua ediyorum bana yaptıklarını daha alasını çocukları yaşasın gebelerin duası tutarmış allahın izniyle.komşuluk hakkı varsa diğer cihanda bendeen taraf haramdır.bu dünyada kimse ettiğini yaşamadan gitmiyor.ne kadarda uğraşsan biyere kadar napıcaksın 2 yıldır dil dökmekten bıktım.sabaha kadar uyumadan lnsanlar nasıl yaşıyolar aamıyorum uyumuyarda.ben uykusuz palaz gibi oluyorum :)neyse yani eşlm genç korkuyorım bişey olsun dilimi çekiyorum başı belaya gitmesln dlye.allah hepimizn yardımcısı olsun.

benim üst kat komşum müziğin sesini açtığı an gidip elektrik şalterlerini indiriyorum çok işe yarıyor :)

benim üst kat komşum müziğin sesini açtığı an gidip elektrik şalterlerini indiriyorum çok işe yarıyor :)

acık olan bılgısayarına yada baska bır elektronık eşyana bu şekılde zarar verse bırı sartel kapattığı ıcın bı daha boyle bır hareket yapmazsın medenı bı cercevede değil yaptığın

acık olan bılgısayarına yada baska bır elektronık eşyana bu şekılde zarar verse bırı sartel kapattığı ıcın bı daha boyle bır hareket yapmazsın medenı bı cercevede değil yaptığın

benim psikolojime o bu kadar rahat zarar verirken medeni çerçevede mi davranıyor. başına gelmemiş olduğu çok aşikar.

benim psikolojime o bu kadar rahat zarar verirken medeni çerçevede mi davranıyor. başına gelmemiş olduğu çok aşikar.
yan komsum sureklı kocasıyla kavga edıyor daha dığrusu adam sureklı bağırıyor cocuklarıda o ayrı bır gurultu kaynağı ama dusunuyorum benımde basıma gelebılır yuz yuze bakıyoruz hergun sonucta ılerde benım bebeğim olursa dıyorum anlayıs gostermeye calısıtorum zaten kadıncağız sureklı mahcup ustune gıtmk yakısmaz hele sartel ındırmek umarım bırıde senın kı lerı ındırırde eşyan bozulur gorursun o zaman yaptığının ne kaar yanlıs olduğunu

yan komsum sureklı kocasıyla kavga edıyor daha dığrusu adam sureklı bağırıyor cocuklarıda o ayrı bır gurultu kaynağı ama dusunuyorum benımde basıma gelebılır yuz yuze bakıyoruz hergun sonucta ılerde benım bebeğim olursa dıyorum anlayıs gostermeye calısıtorum zaten kadıncağız sureklı mahcup ustune gıtmk yakısmaz hele sartel ındırmek umarım bırıde senın kı lerı ındırırde eşyan bozulur gorursun o zaman yaptığının ne kaar yanlıs olduğunu

eğer yazmış olduğum yazıyı doğru algılayabilseydin seninde başına gelsin diyemezdin. çünkü cümlemde (üst kat komşum müziğin sesini açtığında diyorum ) senin gibi kavgadan yada herhangi birşeyden bahsetmiyorum. benim bahsetmiş olduğum durum tamamen keyfi yapılan hatalar. ayrıca merak etme benim kimse şalterimi indiremez ben komşum terliğimden bile rahatsız olmasın diye altına keçe takıp dolaşan bir insanım :)

eğer yazmış olduğum yazıyı doğru algılayabilseydin seninde başına gelsin diyemezdin. çünkü cümlemde (üst kat komşum müziğin sesini açtığında diyorum ) senin gibi kavgadan yada herhangi birşeyden bahsetmiyorum. benim bahsetmiş olduğum durum tamamen keyfi yapılan hatalar. ayrıca merak etme benim kimse şalterimi indiremez ben komşum terliğimden bile rahatsız olmasın diye altına keçe takıp dolaşan bir insanım :)

yaptığının yanlıs olduğunu soyluyorum ben sadece gıt polıse ev sahıbıne yonetıcıye daha duzgun bı yol dene dıyorum sadece bı gun basına gelebılr buyuk konusma hıcbır zaman dayımın kızının nısanı evde olmustu gurultu dıye yapmadıkları sey kalmamıstı bazı komsuların hıc hos değildi yaşananlar

Bizim binada 2 blok ve bir katta 6 daire var. Öksürsen duyulur hemen. Benim saygısız komşulara hiç müsamaham yoktur. Bir keresinde gecenin 1,30 unda yan komşum elektrik süpürgesini çalıştırmıştı. Gittim kapısını yumrukladım. Kapıyı açtı. "Saatiniz var mı?" diye sordum. Önce bir şaşırdı. "Kadın sen saatin farkında mısın? Bu saatte ne diye çalıştırıyorsun" dedim. "Geç geldim temizlemem lazım evi" dedi. Ehhh tabi benden günah gitti. Gece gürültüye karşı olan ben bütün binayı ayağa kaldıracak derecede böğürerek ağzıma geleni sıraladım. Kimseye rica etmem. Saygısızlık edene saygısızca haddini bildiririm. Bizim blok ayağa kalktı o saatte. Beni tutabilene aşkolsun. Bende çirkefliğin bini bir paraydı. Sonuçta bir daha gürültü yapamadı ve şimdi yüzüme bile bakmıyor. Çokta umurumda değil yani.
İnsanların kendi zevkleri için gecenin bir saati gürültü yapmalarına tahammülüm yok. Güzel konuşmak işe yaramıyor. Çünkü güzel konuşmak anlayışlı insanlarla yapılabilen bir şeydir. Anlayışlı insan da o saatte gürültü yapıp etrafına saygısızlık etmeyeceğine göre, bu tiplere anlayacağı dilde konuşacaksınız iş bitecek.
İnanın çirkeflik çok işe yarar.
Bende taktik çok. Mesela devamlı donunu inatla beni sinir etmek için camımın önüne atan komşumun donunu apartmanın girişindeki ilan panosuna iğneleyip üstüne "bu don ..... hanımın donudur. Dötünde durmaz hep benim pencereme asar. Birazda apartman ahalisi görsün diye buraya astım" yazısıyla iliştirmiştim. Bir keresinde de inatla çamaşırlarımın üstüne halı silkeleyen üst komşumun halısını yere indirivermiştim. İnan gıkları bile çıkmadı. Sen onlardan deli olursan değneklerini saklarlar.

bu don meselesine guldugum kadar kk da daha hic bir seye gulmedim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
cok hossunuz:KK1::KK1::KK1:

X