- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
Evet can, ben de Ankaradayım. Sen?
Oyyy gurban olduğumun Angara sı. Çok özledim erzerum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet can, ben de Ankaradayım. Sen?
Oyyy gurban olduğumun Angara sı. Çok özledim erzerum da
Ben anlamadım zaten hem çok tecrübe isterlerhem de yaş kriteri koyarlar sacmalık şimdiki aklım olsa liseden sonra hep çalışırdım üni dönemimde de...Yirmialtı aslında istenen bir yaş değil midir, yani aslında tam sorumluluk altına girecek yaş gibi. Ne bilim iş sahibi olsam yeni mezuna iş vermeden bir düşünürdüm
Düşük maaş ya da ekstradan seyahat durumları vs ya da fazla mesai falan oluyor... Seçim senin diyorlar Zaten bilinçli issiz miyim yoksa ağır işsiz mi karar veremedim henüz...
Anaaa sen koca memleketine mi gittin? Oy yavruuu
Hee yaa
aynen öyle... Yaş faktörü de baya olumsuz oluyor bu yüzden...Ortada bir sürü işsizn olunca, adam elini sallasa işssiz üniversiteliye denk geliyo, istiyo da istiyo, biri olmazsa öbürü kabul eder nasılsa diye düşünüyo.
aynen öyle... Yaş faktörü de baya olumsuz oluyor bu yüzden...
Muhabbet icin cok tesekkurler ben yine erken yatcam uykumu duzene sokcam dedim ama kkya takili kaldim
İyi geceler hos sohbetler hanımlar
Ben anlamadım zaten hem çok tecrübe isterlerhem de yaş kriteri koyarlar sacmalık şimdiki aklım olsa liseden sonra hep çalışırdım üni dönemimde de...
Ya yetiştirecekler toy birini bulup en az maaşa hem de birçok is yaptıracaklar ya da yaşını başını almış her şeye vakıf eleman arıyorlar... Ben ortasında kalıyorum işte :)
Bi de memleketin öbür ucu, Allah yardımcın olsun. Sizinkiler nerde?
Amin canim sağolasin bizimkiler taaa akdenizde ben doğu anadolu da
Benimkiler de akdenizde ben Ankaralarda
Ankara ya aşığım ben çok seviyorum bazen böyle gözlerimi kapatiyorum hayalimde kizilaya gidiyorum dolaşiyorum biraz sonra dost kitabevine giriyorum orda zaten minumum yarim saatte çikarim. Bazen sihhiye pazarina gidiyorum bazen bahçeliye gidiyorum marko paşa vardi yandi sonra tekrar acildi galiba orada biseyler iciyorum ahh ahh kafayi yemişsem demekki oturup bunlarin hayalini kuruyorum
Ankara fazla değişmedi, Gökçek kapı yaptı Ankara'nın yarısı dışarda kaldı bi o var bi de ssk da artık bar yok denk geldin mi bilmiyom
Kapı mı yapti? Ssk da bar mı? Neyyy ya siyasete girmek istemiyorumda gökçek deyince bana bir sinir geliyo nedense
Değiş tokuş yapalım, biz Erzuruma onu verelim, seni Ankaraya alalım
Acayip süper bi fikir ben de mutlu olurum erzurum da. Hatta melih de mutlu olabilir.
Yok onun pek mutlu olacağını sanmıyorum ama tüm Ankara mutlu olabilir, Erzuruma gelince
Kardeşim de hiç hoşlanmiyo melih den. Odtü de okuyo, çapulcu melih de onlardan hoşlanmiyor
Fakat adamın twitleri beni çok eğlendiriyor. sırf onun için hesap almayı bile düşündüydüm "fışkıyemi kim kırdı?"