- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Bak bunu yeni gördüm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikinci-evlilik.9871/page-70
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikinci-evlilik.9871/page-70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy birde her yere yazmis. Dalga geçeni, sapıklari filan görmüştükte böylesi ilk heralde. bir de yemin ederim baska amacim yok falan yazmis
Hahahaha sayfaları okuyana kadar canım çıktı tablete de alışamadım yavaş yazıyorum hep bir bekar ben ☺ Merhabalar bu aradaBrain koş gel bekar erkek buldum, işi gücü de varmış, evlenin mi? Bi bekar sen varsın anam bu gece
Seçenekleri çok ters maalesef bir sonraki kısmetlereAma boşannmiş kapali birini ariyomuş
Ama boşannmiş kapali birini ariyomuş
Hahahaha sayfaları okuyana kadar canım çıktı tablete de alışamadım yavaş yazıyorum hep bir bekar ben ☺ Merhabalar bu arada
Olsun üzülme, bir sonrakine inş.Seçenekleri çok ters maalesef bir sonraki kısmetlere
Başka hangi konuya yazmış?
Seçenekleri çok ters maalesef bir sonraki kısmetlere
Profiline girdim ben orda mesajlari bolumune girince cikiyo yazdigi yerler bak bikac yere daha yazmis
yok Hayır bu tarz benim programına takıldım kaldım ben bile şaşırıyorum kendime. Sabah da belediyeye gideceğim bakalım heyecan var..Olsun üzülme, bir sonrakine inş.
Sana da merhaba, yine dişim mi ağrıyo yatmamışsın
Artik kismet değilmişKısmet artik napalim kaçırdın gül gibi çocuğu
Kapalı değilim ama kapanırım aşk için, sonra o da aşk için kabul eder tekrar açılırım
Tamam gördüm gördüm. Kocadan boşanıp ben mi alsam?
Ben şu numara verilen kanalları hatırlıyorum nedenini de hiç anlamazdim yaş 6 7 komik gelirdiGece 24den sonra dedik, bu da bir aralar 24den sonra yayına geçen erotik kanalları hatırlattı. Siz bilir misiniz bilmem, kırmızı noktalı programlar vardı bir zamanlar
Gece 24den sonra dedik, bu da bir aralar 24den sonra yayına geçen erotik kanalları hatırlattı. Siz bilir misiniz bilmem, kırmızı noktalı programlar vardı bir zamanlar
Ayy gece gece kahkaha attim, atamadim da ses olmasin diye, içimde patladi
Ben şu numara verilen kanalları hatırlıyorum nedenini de hiç anlamazdim yaş 6 7 komik gelirdi