Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın yaparım o vakit. Zaten sevmiyom kahveyi iki kere içmem valla.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-erkekleri-neden-bu-kadar-abaza.761097/page-5
Hatunun diyecem de sanmıyom yorumu görün
Ayy feci. O ne öyle kesin erkek
Resmi ataydın annem, bir kere icecen ki zati. : )
Kim, nolig? Anlamadı ben, fransız. : )
Hatunun teki şahsıma hakaret ettiiii
Parçalarız onuHatunun teki şahsıma hakaret ettiiii
Vay terbiyesiz. Hangisi gı? : ) Bİr ton üyeligi giden olmus konudan sonra yalnız. : )
Parçalarız onu
Parçalarız onu
5. sayfadaki banlı
Senin arkadaş gitti mi?
He ay, yolalım sacını basını, mahallenin bebelerini toplayıp geliyorum allice ! : )
Yok yavru, yanımda diger bilgdan bir seylere bakıyor. Ben de buradayım simdilik. : )
Sıkıldım yav, Kita da başka forumlarda geziyo brain sabah girmiş şimdi yok
Ben bile başka geyiklerdeyim Çabuk gönder gitsin kızı, sen bize lazımsın
Siz yazmiyosunuz diye sustum datlimmm yoksam en sevdigim yer burasi gitmem baska forumlaraSıkıldım yav, Kita da başka forumlarda geziyo brain sabah girmiş şimdi yok
Ben bile başka geyiklerdeyim Çabuk gönder gitsin kızı, sen bize lazımsın
Ayy bende bugün hayvanat gibi yedimYavru, burada kalicak : ) Ama bakınıyor zati, ben de buralardayım.
Sabahtan beri yiyorum, mide fesatı gecircem. Hic bu kadar yemediydim epeydir...
Ayy bende bugün hayvanat gibi yedim
Hayvanat gibi yemek hayvan gibi yemenin bir üst versiyonu aksam da canim tatli istedi baktim kedi dili var, orman meyveli krem şantim var birde çikolata sosum var. Tatlim yaptim tepsinin yarisini yedim o ses Türkiye izlerkenSoda olaydı keske...Evde yok malesef : (
Hayvanat gibi yemek nasıl olig la? : )
Hayvanat gibi yemek hayvan gibi yemenin bir üst versiyonu aksam da canim tatli istedi baktim kedi dili var, orman meyveli krem şantim var birde çikolata sosum var. Tatlim yaptim tepsinin yarisini yedim o ses Türkiye izlerken
Teker ne? Sende erzurumlular gibi çaycimisinAnnem o facia ama ya!
Kremsanti+serbetli tatlı(?, serbetli sanırım o, emin degilim)
Hos ben de altta kalmadım; sabah beri bir teker tarcınlı+havuclu kek, börek, tepeleme tabak kahvaltı, kuru fasulye+pilav+salata, ayran ası, bir ton cay, bir ton biskuvi abur cubur. Nevrim döndü, tansiyon arşa degdi.
Teker ne? Sende erzurumlular gibi çaycimisin
Teker ne? Sende erzurumlular gibi çaycimisin
Hiii anladim bende teker diye bisey var yiyecek sandim . Ne erzurumlumusunKek kalıbı oluyor ya hani yuvarlak, teker diyoruz o kalıptan cıkan keke.
Ben Erzurumluyum gı zaten : )) Severim cay tabi.
: )
Ben akdenizliyim tatlim . Erzurumda mi yasiyosunSen nerelisin aslen? : )