- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Ben akdenizliyim tatlim . Erzurumda mi yasiyosun
Yok canım, Ankaradayım. Kökenimiz oradan. : )
Ben uyudum kızlar, iyi geceler : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben akdenizliyim tatlim . Erzurumda mi yasiyosun
Seni tenzih ederek söylüyorum da erzurumlulardan cok çektim. İyi geceler şekerimYok canım, Ankaradayım. Kökenimiz oradan. : )
Ben uyudum kızlar, iyi geceler : )
Seni tenzih ederek söylüyorum da erzurumlulardan cok çektim. İyi geceler şekerim
Kocam erzurumlu, ailesinden de bahsetmistim ya onlardan dolayi dedimNe oldu? Kimden cektin? Bak aklım kalır bir de öyle gidim.
Zan altında kaldım : P
Kocam erzurumlu, ailesinden de bahsetmistim ya onlardan dolayi dedim
Bu başlığı görünce yas olarak algılıyorum hep (; her defasında da girip bakıyorum...
Su sıralar is arayışlarındayım ve 24 sen sonrası harbinden sıkıntı... İşverenler evlilik yaşın gelmiş 1-2 seneye ya da bu aralar evlenip gidersin sen diyorlar... Yaş 26ya geldi çok asabım bozuluyor yahu:/
Soyluyorum tabiki ama öyle genel bi algı var iste... Ben de artık istikrarlı bir iş istiyorum hep talihsizlik yaşadım çok sıkıldım...Neden gidecekmişsin ki, evlenince de çalisacağini söyle
Soyluyorum tabiki ama öyle genel bi algı var iste... Ben de artık istikrarlı bir iş istiyorum hep talihsizlik yaşadım çok sıkıldım...
Yarın bir is gorusmem daha var bakalım...
Ha oradan yani : )
Tamam kusum, tatlı rüyalar : )
Anladim. Allah kolaylik versin. İnşallah iyi sonuçlanır
He he Karnımı açıktırdınız, yemek muhabbetini kaçırmışım
İyi olmus boşver bu saatte yeme ama sen şimdi yemek deyince benimde karnim acikti
Aminnnn. aman kararı bana bırakmasınlar en çok ona sinir oluyorum. İnsan bazen biz sizi ararız lafını da özlüyormuş :)[QUOTE="kita_kitta, post: 37300602, member: 6296] anladim. Allah kolaylik versin. İnşallah iyi sonuçlanır
Aminnnn. aman kararı bana bırakmasınlar en çok ona sinir oluyorum. İnsan bazen biz sizi ararız lafını da özlüyormuş :)
En azından onlar secmedi napalım diyip bakıyorum önüme...
Edit: hosbuldum allica tesekkur ederim
dipnot: Telefondan alıntı yapınca imlec yerini saşırıyor sinir oluyorum yahu :/
Bu arada konu başlığını değiştirdim, thanks
Allice sen de mi Ankara da yaşıyordun