- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Ben kaçtim gece görüşürüz
OK. benim net de gidip geliyor zaten bye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaçtim gece görüşürüz
Bi doktora gittin mi, kist filan olmasın?
Biraz gezeyim dışarı çıkayım diyordum, baktım hava bozuk, içimden gelmedi. Böyle havalarda alcan kitabı eline, çayın da öbüründe kıvrılıp koltuğa, kanepeye, üzerinde battaniye. Benim de fantezim bu işte
Gitmedim canım...
Selam...
Hava iyi degil, kapalı, yagdı yagacak...İnsanın ici kararıyor cidden böyle havalarda...
Kış geldi .....
Bir doktora git mutlaka. Bu kadar şiddetli adet sancısı, çikolata kistinin de habercisidir.
Gidecem gidecem diyorum, kalıyor hep öylece...
Sende cikolata kisti vardı de mi? Nasıl anladın böyle sancılı mı oluyordu senin de?
Gecmis olsun bu arada..
Benim çocuk öncesinde sancım çok olurdu, sonrasında rahat geçiriyordum. Hiç farketmedim ben, ultrasonda çıktı, doktor da şaşırdı nasıl yani hiç ağrın olmuyor muydu diye. Allahtan yoktu yani.
Kızlar ben kaçtım, şimdilik hoşçakalın
ooo kizlar siz burdamiydiniz :) ohhh ben bu havayi takmadim gezdimmm ohhhh simdide bakayim dedim cicislerim napiyor
Kahve fali miİyi etmissin..
Falı olan varsa bakayım..
İyi diyeyim iyi olayim sen nasilsinEvet : ) Dün söz vermistim cünkü.
Nasılsın?
İyi diyeyim iyi olayim sen nasilsin
Aaa hayirdir neden?Pek iyi sayılmam : )
Aslında baya kötüyüm.
Aaa hayirdir neden?
kahve tarot hangisiİyi etmissin..
Falı olan varsa bakayım..
kahve tarot hangisi
Yaa bu erkeklere varya ilişki bittikten sonra en iyi hiç yüz vermemek ama dayanamiyoruz işte biz kadinlar. O mesajlar filanda seni hala seviyor olabilir. Ama sen bosver naparsa yapsin üzmeye hakki yokBeni bırakan erkek arkadasım fırsatları kacırabilir-iz deyip giden, gayet sevgi pıtırcıgı seklinde veda mesajı yazdı aksam. Ben de uymayınca ona, tartıstık özetle...Bir sürü iftira filan attı pesine. Sevdigim gibi sevilmedim, hayatında da biri var muhtemelen...Sürünmeyle basladı tekrar (epey bir süre kopmustuk), sürünmeyle devam etti, sürünmeyle de bitti. İçim cok acıyor, seviyorum da hala. Sanki kullanılmıs, oyalanılmıs gibi hissediyorum. Böyle...