Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende epeyyy kiloluyum aslinda gece yemek gibi bir huyum yoktur ama su son bir haftadir bir tuhafim 3 gun ac gezdim mide bulantilarindan simdi boyle
Kızlar net takılıp duruyo benim. Geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın bu arada
Bende epeyyy kiloluyum aslinda gece yemek gibi bir huyum yoktur ama su son bir haftadir bir tuhafim 3 gun ac gezdim mide bulantilarindan simdi boyle
Resim mi yok ben hiç redim koymadimOlsun verirsin, onun pilates malzemeleri var, videolardan pilates yapıyor simdi evde, diyet yapıyor bir de...
Kac kilosun boy? Bir resim vardı profilinde sanki dün ya da öncek gün, renkli gözlü o sen isen o kadar da kilon yok..
Deme öyle deme çok küçük de olsa öyle bir ihtimal var ve çok korkuyorum. 3 gün herşeyden tiksindim. Annem stresten de olabilir dedi malum son günlerde kötü zaman geçiriyorum. Şimdi tiksinti yok ama bulanti devamHamile olmayasın?
Hoşgeldin cicimMerhabalarr :)
Resim mi yok ben hiç redim koymadim
Merhabalarr :)
hoşgeldin canımMerhabalarr :)
Deme öyle deme çok küçük de olsa öyle bir ihtimal var ve çok korkuyorum. 3 gün herşeyden tiksindim. Annem stresten de olabilir dedi malum son günlerde kötü zaman geçiriyorum. Şimdi tiksinti yok ama bulanti devam
Kartlar adamın oturduğu odada yatınca bakarım. bakalım hanginiz önce yatacakesimemi yuregin kabarmis hahahah Ee bana bakacakmisin bugun erken uyucam tabi uyuyabilirsem..sabah testleri yaptircam..:)
Hoşgeldin cicim
Welcome beybili. : )
Hos buldum nr var ne yok nasilsinizzhoşgeldin canım
neyse size iyi geceler
Yok daha günü gelmedi. 2 haftasi var. Bekleyeyim ama inşallah değildir.adetin geçtiyse hemen yarın bi test al da yap, için rahatlar yoksa da
İç güveysinden hallice diyesim geldiHos buldum nr var ne yok nasilsinizz