- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
günaydın mı diyim? yoksa yeni mi kalktın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın mı diyim? yoksa yeni mi kalktın?
Yok 2 saat oldu uyanali Günaydıngünaydın mı diyim? yoksa yeni mi kalktın?
Yok 2 saat oldu uyanali Günaydın
Naparsın?
Napim boş boş oturdum tv izliyorum yine mide bulantilari içinde 3,4 gündür geçmedi. Sen naparsin?
Ohh afiyet bal şeker olsun. Bi tane de benim için yak.Ben de güsel bir pazar kahvaltısı yaptım, çayımı aldım, şimdi bi de sigara yakıcam ohhh
Ohh afiyet bal şeker olsun. Bi tane de benim için yak.
Bende cok severim, uyaninca yaptim kahve kitap keyfi. Ne okuyosun bu aralarBiraz gezeyim dışarı çıkayım diyordum, baktım hava bozuk, içimden gelmedi. Böyle havalarda alcan kitabı eline, çayın da öbüründe kıvrılıp koltuğa, kanepeye, üzerinde battaniye. Benim de fantezim bu işte
Philippa Gregory'nin Boleyn Kızıyla, Elizabeth'i anlatan kitabını okumuştum, hoşuma gitmişti. Şimdi de Katherine'i anlatan kitabı okuyorum.Bende cok severim, uyaninca yaptim kahve kitap keyfi. Ne okuyosun bu aralar
Offf en sevdiğim seri. Nehirlerin kadini hariç hepsini okudumPhilippa Gregory'nin Boleyn Kızıyla, Elizabeth'i anlatan kitabını okumuştum, hoşuma gitmişti. Şimdi de Katherine'i anlatan kitabı okuyorum.
Offf en sevdiğim seri. Nehirlerin kadini hariç hepsini okudum
Yok okumadim hiç duymamistim. Not aldim listeme sağolYazrın anlatımını çok sevdim ama bir türlü elime gelmemişti diğer kitapları. Avalonun Sislerini okudun mu? Bak onu da tavsiye ederim, hüngür hüngür ağlamıştım bazı yerlerinde.
Yok okumadim hiç duymamistim. Not aldim listeme sağol
Ooo hemde seri. Merak ettim, kesin okumaliyimFilmi de var hatta ama kitap ayrı bir etkilemişti. Kral Arthur efsanesini anlatıyor. Sanırım 4 kitaplık bir seri, yada beş kitap baya oldu, unutmuşum kaç kitap olduğunu ama bir solukda okumuştum zaten.
Başka ne tür kitaplar seversin?Ooo hemde seri. Merak ettim, kesin okumaliyim
Gerilim tarzi romanlar severim. Ted dekker, grange tarzi. Bir de eğlenceli romantik komedi filmleri tadinda kitaplari severim, alişverişkolik serisi gibi. Ama şu da bir gerçek ne bulursam okurum. Pucca da okurum kafka da Elli ton üçlemesini okudun mu?Başka ne tür kitaplar seversin?
Gerilim tarzi romanlar severim. Ted dekker, grange tarzi. Bir de eğlenceli romantik komedi filmleri tadinda kitaplari severim, alişverişkolik serisi gibi. Ama şu da bir gerçek ne bulursam okurum. Pucca da okurum kafka da Elli ton üçlemesini okudun mu?
Gerilim tarzi romanlar severim. Ted dekker, grange tarzi. Bir de eğlenceli romantik komedi filmleri tadinda kitaplari severim, alişverişkolik serisi gibi. Ama şu da bir gerçek ne bulursam okurum. Pucca da okurum kafka da Elli ton üçlemesini okudun mu?
Süper iyi ki kitaplar varOkumam mı ben severim her türlüsünü ama benimkiler roman olacak bol olaylı, içinde aşk da olmalı.