- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
Allah sana da nasip etsin inşallah. Pko mu? Bende de var
Çikolata, bayağı bi büyüğünden hem de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sana da nasip etsin inşallah. Pko mu? Bende de var
Yok nerde, çocuk tam gün gidiyo, sabahtan okulda, yüzünü göremiyom doğru dürüst. o yüzden çok bunaldıydım bir ara.
Yok canım kist var, tedavi görüyorum. Doktor çok zor belki tüp bebekle dedi
Evet sanirim çünkü 3 ay önce sen haklisin dedigi bir konuda şimdi annesi hakli. Nasil oluyosa.
Üzülme be, yeter bir tane : )
Dısarıdan evin içine el atan olunca b.mbok oluyordur herbir sey.
Kızlar ben yattım, iyi geceler...
: )
Benim adimmi sazani çağrıştırıyor?Bi bekar sen varsın carpe, bu arada adın ing.de sazanı çağrıştırıyo, sana başka bir isim bulalım, ailesiz erkek, çöpsüz üzümdür! anası olmasa da mutlaka bulaşacak biri var.
Kita, ne yapıyolar?
Benim adimmi sazani çağrıştırıyor?
allice
Akrabam da böyleydi yaklasik 3 4 yil denedi 2.cocugu icin... sonra bosverdi bir bakti hamile cok sukur dogurdu...digerinden bir 13 yil sonra :) insallah bu sorunun bir an önce çöźülür..
ben de geldim :)
Tamam şimdi farkettim. Neremle okuduysamYok, carpe diem uzun oluyo, carpe deyince de olmuyo. bak seninki ne güsel oluyo "kita"
tabiki ohhh bitane var olmazsada canin sagolsun mucxxxAmin inşallah. olmazsa da olmaz zaten ne yapim. çok şükür bi tane var, ona da şükretmek lazım :)
Allah şifa versin bacimÇikolata, bayağı bi büyüğünden hem de.
okuma oranla kızzz. orayla okunmazTamam şimdi farkettim. Neremle okuduysam
Allah şifa versin bacim
Ben de uyumayi deneyecem kizlar iyi geceler
Bi bekar sen varsın carpe, bu arada carpe de ing.de sazanı çağrıştırıyo, sana başka bir isim bulalım, ailesiz erkek, çöpsüz üzümdür! anası olmasa da mutlaka bulaşacak biri var.
Kita, ne yapıyolar?
Yok, carpe diem uzun oluyo, carpe deyince de olmuyo. bak seninki ne güsel oluyo "kita"
Tamam şimdi farkettim. Neremle okuduysam