- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
Oyy sağlıkla kucağina al inşallah bebişinibende icmek istiyorum ozledim. ama hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy sağlıkla kucağina al inşallah bebişinibende icmek istiyorum ozledim. ama hamilelik
Sana yasak o vakit, içme : )
Zaten biz de severek icmiyoruz. : P
hahaha tabi tabii benim yerimede cekinSana yasak o vakit, içme : )
Zaten biz de severek icmiyoruz. : P
Yok değilim verseneVerem mi ? : ) Hamile degilsen ama.
sagol canim insallaaahhh :)Oyy sağlıkla kucağina al inşallah bebişini
Oyy sağlıkla kucağina al inşallah bebişini
Uyuyordur herhalde bu saatte zibidi : )
Ufaktı galiba. Yası?
hahaha tabi tabii benim yerimede cekin
Yok değilim versene
sagol canim insallaaahhh :)
evetttt :)İlk çocuk mu?
Uyuyo yavruşum, sekiz oldu ablası
evetttt :)
evetttt :)
Annem... : )
Sökmüstür okumayı de mi?
Aklıma ne geldi...Ben büyügüm evde, ilk annem bilmiyor tabi, acemi. Bu renkli fasulyeler vardı ya hani, saymak icin. Ögretmen fasulye istemisti, annem bildigin fasulye koymustu cantama. : ) Biz böyle yapıyoruduk, ne bilim ben demisti. Rezil olmustum.
Sen bilinçlisindir tabi.
yaa çok istedi canim . Şimdi gitsem gizli gizli alip içsem zaten küs olduğum kocamla bir kavga daha ederiz. o zaman herkese benden şekersiz çifte kavrulmuş Türk kahvesi
yaa çok istedi canim . Şimdi gitsem gizli gizli alip içsem zaten küs olduğum kocamla bir kavga daha ederiz. o zaman herkese benden şekersiz çifte kavrulmuş Türk kahvesi
Annem... : )
Sökmüstür okumayı de mi?
Aklıma ne geldi...Ben büyügüm evde, ilk annem bilmiyor tabi, acemi. Bu renkli fasulyeler vardı ya hani, saymak icin. Ögretmen fasulye istemisti, annem bildigin fasulye koymustu cantama. : ) Biz böyle yapıyoruduk, ne bilim ben demisti. Rezil olmustum.
Sen bilinçlisindir tabi.
Afiyet olsun canimeline sağlık pek güzel olmuş