- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
kaınvaldem son olanları anlatmadım en son ayrılmaaya kalktk cektı knustu demıs sen bu kızı sahıpsız aldın sımdı sahıp arama o benım kızım demısdeme ki adam gerçekten seviyor seni. onun ailesiyle hiç konuştun mu bu durumu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaınvaldem son olanları anlatmadım en son ayrılmaaya kalktk cektı knustu demıs sen bu kızı sahıpsız aldın sımdı sahıp arama o benım kızım demısdeme ki adam gerçekten seviyor seni. onun ailesiyle hiç konuştun mu bu durumu?
kaınvaldem son olanları anlatmadım en son ayrılmaaya kalktk cektı knustu demıs sen bu kızı sahıpsız aldın sımdı sahıp arama o benım kızım demıs
esım annecıdır severımde ben kaynanamı sever benı cok allah razı olsunhelal olsun kadına, ne güzel demiş. peki fayda etti mi eşine?
esım annecıdır severımde ben kaynanamı sever benı cok allah razı olsun
ıste esımd ekotu nıyetlı degılguya benı aılemle ısıtmaya calısıyor cunku bılıyor ne denlı uzuldugumu
dedım zaten vazgec sevmeyen ınsanı zorla sevdıremzsın ben vazgectım sende ugrasma dedım
kaynanamada oyle demıs cok uzuluyor ama bılmıyorkı aklını bulandırıyorlar
ıste bende bunun faydası olmadıgını oylemeye calısıyorum oda baktı ona fazla ılgılıler hosunamı gıttı artık benıde dınlemıyor bendehıc umursammıyorum zaten konusmuyrzda suratı bes karıs mahkeme duvarı mısali
Ben suan herseyi gozden cikardim eger beni kopek gibi ordan oraya itip kakalayacaklarsa kimsenin yaninda olmayacagim ,
Evlilik bn calisim sana bakayim sende yemek yap bna bak degil
Okul kaldi gelecek yil kayit yptiricm kaynanamin hastaligi cikti vs, olmadi
Bnde dusunuyorum bakinicam saga sola bakalim bnde yatayim gec oldu topiktesiniz heralde bulurum sizi derdimi dinledin allah razi olsun senden fikirde verdin gonlunce olsun hersey gorusurz cnm girdigimde gelirim yine hoscakal
olur mu hiç! her zaman dinlerim seni, Allah rahatlık versin, çok düşünmemeye çalış, zor biliyorum ama öbür türlü üzülen hep sen olursun
öptüm
Yuh! O kadar var mı ciddi ciddi?
Ben simdi yarım paket civarı iciyorum, ama tekrar bırakma hevesindeyim. En büyük salaklık suna gene bulasmam oldu baska seylere üzülüp.
olur mu hiç! her zaman dinlerim seni, Allah rahatlık versin, çok düşünmemeye çalış, zor biliyorum ama öbür türlü üzülen hep sen olursun
öptüm
selaam
^__________________________________________^
Ne yapan? : )