- 8 Mayıs 2014
- 1.560
- 1.388
cok mu cok karısık
Acık bahset belki biraz açılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok mu cok karısık
hahay bız aynı kafadanız galıba ben yaslansam bıle rengarenk gezmem laızm burusmusum hıc onemlı dgeılYazın plajda bi teyze gördüydüm ben diyim 80 sen de 90, çekmiş bikiniyi, yüzünde suyla çıkmayan makyaj, kafasında koca bir gül toka, dayanarak yürüyordu amma, işte ben öyle kokoş yaşlanmak istiyorum
ben herbıseycıgıne hastayımMucuk, angara havasını kastetti isen, on numara bes yıldız : P Hele Angaralı Namık... : P Peri misin cin misin ben celdum evde müsün? : D
evlılıkte olagan sorunlar var ıraz aılemle erzamankı olugu ıbı gıt gde herseyden herkezden sogudumAcık bahset belki biraz açılır
evlılıkte olagan sorunlar var ıraz aılemle erzamankı olugu ıbı gıt gde herseyden herkezden sogudum
Anlasamıyoruz cok sevıyorum cokta seılıyorum belkı onu sedıgımden daha fazla sevıyor benı am olmuyorNe gibi sorunlar var, acsana bakam az : )
Allice, bana biraz tuhaf geliyor o tipler niyeyse bea : )
Genc kalmak o demek degil sanki. 70 yasında ama diri yaslılar var mesela pire gibiler, oradan oraya oradan oraya. Her seye yetisiyorlar. Annemin halası var misal. Kadın kac yasında, ama elinden her sey geliyor. Kösesine cekilmiyor.
Anlasamıyoruz cok sevıyorum cokta seılıyorum belkı onu sedıgımden daha fazla sevıyor benı am olmuyor
Anlasamıyoruz cok sevıyorum cokta seılıyorum belkı onu sedıgımden daha fazla sevıyor benı am olmuyor
günde iki paket sigarayla ben zor zıplarım
ya cok sınırlı bende cok sınırlıyım bu yasıma kadar aılemdende hıcbır destek sevgı gormeden buyudm aynı evde annem babam yabancı gıbı ıste neyse halada anlasamıyoruzkucuck bırseyde benıdıslıyorlar bda zoruma gıdıyor beım esımse sen bılmem nesın sorunlu sensın dıyor yoruldumOlmayan ne ki, azcık aç dedik, sen de azcık açtın. az daha aç
Biran başka bir yerde gibi hissettim hani şu sahnede direk olan yerler gibi
Yuh! O kadar var mı ciddi ciddi?
Ben simdi yarım paket civarı iciyorum, ama tekrar bırakma hevesindeyim. En büyük salaklık suna gene bulasmam oldu baska seylere üzülüp.
ya cok sınırlı bende cok sınırlıyım bu yasıma kadar aılemdende hıcbır destek sevgı gormeden buyudm aynı evde annem babam yabancı gıbı ıste neyse halada anlasamıyoruzkucuck bırseyde benıdıslıyorlar bda zoruma gıdıyor beım esımse sen bılmem nesın sorunlu sensın dıyor yoruldum
ya cok sınırlı bende cok sınırlıyım bu yasıma kadar aılemdende hıcbır destek sevgı gormeden buyudm aynı evde annem babam yabancı gıbı ıste neyse halada anlasamıyoruzkucuck bırseyde benıdıslıyorlar bda zoruma gıdıyor beım esımse sen bılmem nesın sorunlu sensın dıyor yoruldum
bayramda hızma taktırdım yanı ne bılıyım kendımı hos gormek hosuma gıdıyor kımse ıcın susulenmıyorum ustelık esımde dısgorunuse onem veren bırı ıste saarımı kızla boyatmtım beyendı falan bayramda annemlere gıttık benm eve geldık herneyse bana dondu yok efendım her yerın boya ıcınde cok dgeıstın dedı zoruma gıttı halyle oyle palyoca falan da boyanan bırı degılım hanı ee zaten beyenıodun bır ıttın geldınmı dodlurdular sınırmı bozdu