- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Gibi sen nasilsin cicim
Gibisi niye? Bir gelisme mi var?
B.k gibiyim desem yeridir. Bugün işlerim vardı az, onlar için dısarı cıktım. Dönüşte de falcıya ugradım.
Bunu rahat bırak, depresyonda, sen üstüne düstükce daha kötü oluyor, ayrıca kafasında baska biri var dedi. Ben de elimden geldigince kendi haline bırakayım diyorum. Zaten bana davranısları ortada. Sıkkınım deyip ne oldugunu da anlatma hevesi yok, yanında istemiyor belli ki. Zorla konusuyor. Biz tartısınca, sonrasında diyor bir seyleri. Belki bahanedir aklındakine. Hayatına bak diyor, hani bir sey var da sanki onun zamanı geldiginde ben sana demistim hayatına bak diye diyecekmiş gibi bir his var icimde. Kafasında kurdugu bensiz hayata engel olamayacagıma göre, kendimle ugrasmam iki acıdan da iyi; Biri varsa b.k gibi davranıslarına katlanmak zorunda kalmam, cünkü cok üzülüyorum sevdigim icin, biri yoksa sadece sıkıntı ise, bana anlatmak istemiyor zaten. Yanında olmak istiyorum, bunu istemiyor.
Kenarıma cekildim herkesten ırak. Sert cıkısmayacagım kimseye, sakin halime geri dönmek istiyorum. Giden gitsin, napim. Kayıplarıma da care yok malesef. Bazı seylere cift isteyerek baslıyorsun, sonra bir bakıyorsun tekmişsin aslında.
Bir dokundun bin ah isittin. Vah garibim : )
Merhabalarr :)
Selam kınalı yapıncak. : )
Kizlaaarrr buraya nazarmi değdi yaaaaaa
Yoksunuz ki. Alese malese daldım. Az kaldı. Bir ihtimal formasyon almayı düsünüyorum. Sınava kadar az girerim muhtemelen.