- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
bende ıyıyım cnm ıse gırdım ben ıste bu 3. haftamiyiyim kuzum senden naber?
ne var ne yok hayatında görüşmeyeli
onun dsında sorunlar stresler devam sen nasılsın nasıl gdıyor hersey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ıyıyım cnm ıse gırdım ben ıste bu 3. haftamiyiyim kuzum senden naber?
ne var ne yok hayatında görüşmeyeli
alıntı yapmayı unuttum yine :)bende ıyıyım cnm ıse gırdım ben ıste bu 3. haftam
hayırlısı herseyın canım ,stresli bi dönemdeyim bende bi yandn işe girmeye çalışıyorum bi yandan ailemizi genişletmeye çalışıyorum
bi yandan yalnızlığın üstesinden gelmeye çalışıyorum ev hanımlığıda cabası
ayyyyyy ben depresyona girmeyeyyimde kim girsin yahu
Hayırlı olsun canım ne güzel inşallah minnakla bize de kısmet olur :) alışabildin mi işine yeni duzeninebende ıyıyım cnm ıse gırdım ben ıste bu 3. haftam
patronlar sıkıntı canımcımHayırlı olsun canım ne güzel inşallah minnakla bize de kısmet olur :) alışabildin mi işine yeni duzenine
Ahh ah evet ben de o yüzden devlet kapısı bekliyorum inşallah yolunda gider senin için de herşeypatronlar sıkıntı canımcım
adamlarda acıma duygusu yok hayvan yerıne koyuyorlar senı
canım ısın yoksa cıkmasana kk dan konusuruzAhh ah evet ben de o yüzden devlet kapısı bekliyorum inşallah yolunda gider senin için de herşey
Günaydın canımm, fal bakmayı bıraktım ben ya bir hafta önce. Okul zamanları bakarken kotu oluyordum geceleri falan yine öyle olmaya başladım Bıraktım bu aralargünaydınnn kuzulaarrrr
Olur canım ben buralardayım hep malum işsiz guçsuzumcanım ısın yoksa cıkmasana kk dan konusuruz
bnmde ısım yok fazla
bnm ıcın dha devlet kapısına cok var once anestezı okuyacagım ınsallah
tamam canım canın sağolsunGünaydın canımm, fal bakmayı bıraktım ben ya bir hafta önce. Okul zamanları bakarken kotu oluyordum geceleri falan yine öyle olmaya başladım Bıraktım bu aralar
Ben buradayım canım yok valla allice ye bakıyorum ben de arada amaYaaa bende çok üzülüyorum burada çok güzel muhabbetler oluyordu neden gittniz ki hepiniz allice nerelerde acaba çok uzun sure KK ya girmemis
en son kasımda gırmıs olarak gorunuyor gece muhabbet ederdık ne guzel ozledım bende yaYaaa bende çok üzülüyorum burada çok güzel muhabbetler oluyordu neden gittniz ki hepiniz allice nerelerde acaba çok uzun sure KK ya girmemis