- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
İyiyim canimm senden naberrr
bende ıyıyım canımİyiyim canimm senden naberrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canimm senden naberrr
bende ıyıyım canımİyiyim canimm senden naberrr
Bende özledim yani muhabbete çok katilamasamda güzel oluyordu yahu simdi yapacak bisey bulamiyorum sıkılıyorum noldu ki kizlara ?Ben de eskiye göre az takılıyorum ama özledim yahu :)
Senin yarisma nolduİnşallah canım ne yapıyorsun, benim pazar günü ales sınavım var ona çalışmaya çalışıyorum bu aralar..
Mulakata gittim ama umudum yok oradaki insanları görünce normal insan almıyorlar besbelli ya saftirik olcan ya da antipatikSenin yarisma noldu
almamaları iyi bişey öyleyse .Mulakata gittim ama umudum yok oradaki insanları görünce normal insan almıyorlar besbelli ya saftirik olcan ya da antipatik
Bu mesajını yeni gordum canım inşallah tercihin tutar, şu KPSSden nefret ediyorum sınava gir yüksek puan al yine de bitmiyor çilesi inşallah dilediğin gibi olur..İyi geçer inşallah sinavin allah zihin acikligi versin canim.. Bende KPSS tercihi yapicam ümidim yok ama sans güler belki yüzüme kim bilir..
Bi yandanda ev hanimligi yapiyorum iste ne yemek yapsam diye düşünüyorum aksama ev temizlenmesi lazim ama hic kalkasim yok yerinden miskinlestim iyice bugunlerde..
İnşallah canım ben de sözleşmeli olarak başvurdum birkaç belediyeye ama ses seda yok 4 aydır işsizimyani pek tutacak gibi degil benim puan düşük, kadro çok çok az ama allahtan ümit kesilmez tabi ..
yenimi bitti canım okul hangi bölümden mezun oldun sen girmedinmi kpss yeİnşallah canım ben de sözleşmeli olarak başvurdum birkaç belediyeye ama ses seda yok 4 aydır işsizim
yeni bitti canim insaat muhendisiyim, kpss ye girdim fakat yeni basvurulari veriyorum sozlesmeli olarak..yenimi bitti canım okul hangi bölümden mezun oldun sen girmedinmi kpss ye
bence üçümüz ayakta tutabiliriz burayıkızlar sızı cok ozledım ya
cansın canbence üçümüz ayakta tutabiliriz burayı
yılmak yoookkkk
iyiyim kuzum senden naber?cansın can
naber