- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turizm işletmeciliği okuyorum ben canimSen ögrenci idin sanırım, alan ne idi?
Napayım canım işte işsizlik Kardeşim sabah gidiyor okula yurtta kaldığı için de birşeyler yapayım da götüreyim dedi ben de poğaça falan yaptım gece gece şimdi takılıyorum yine duşun duşun bir tuhaf oldum sen napıyorsunnNe yapan?
: )
Hosgeldin canimmm :)bende varım benide alın benide
Napayım canım işte işsizlik Kardeşim sabah gidiyor okula yurtta kaldığı için de birşeyler yapayım da götüreyim dedi ben de poğaça falan yaptım gece gece şimdi takılıyorum yine duşun duşun bir tuhaf oldum sen napıyorsunn
Hayır canımm Nuh filmini izliyorum acayip sardı bırakamadım :) sen ne yapıyorsun bu saatte:)Yatmadın mı kız?
Hayır canımm Nuh filmini izliyorum acayip sardı bırakamadım :) sen ne yapıyorsun bu saatte:)
Neden agladınn?Hic, agladım epey rahatladım, buradayım simdi.
O filmi hic sevmediydim ben. Atlaya atlaya bakmıstım.
Neden agladınn?
Anlatmak istersen dinlerim, önceki konuşmalarda vardıysa benim olmadığım donemdedir sanırım hatırlayamadım, bugun buluşacagız arkadaşla ama bakalım onun gelip gelmeyeceğini bilmiyorum..Hep aynı seyler bosver can...İyic laçkalaştı her sey.
Senin dogum günü ne oldu?
Anlatmak istersen dinlerim, önceki konuşmalarda vardıysa benim olmadığım donemdedir sanırım hatırlayamadım, bugun buluşacagız arkadaşla ama bakalım onun gelip gelmeyeceğini bilmiyorum..
Evet öyle olacak bakalım neler olacak akşama anlatacağım detayları eğer olursa tabiiAman...Anlattıkca içim daralıyor, boşver. Sessizlige gömülecegim artık. Zehrimi de akıttım bolcana aglayıp.
Beni üzenlere, ailem de dahil, komple kulaklarımı tıkayıp sessizlige gömülmeye karar verdim.
Bugün mü yani partimsi şey?
Evet öyle olacak bakalım neler olacak akşama anlatacağım detayları eğer olursa tabii
Günaydın
Günaydiiinnnn :)
Günaydın yasıyonuz de mi.
: )