- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Naber canim
İyiyim, dizi izliyordum. Sen ?
Ne yaptın senin minnakla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber canim
Adi minnak mi olsun :)İyiyim, dizi izliyordum. Sen ?
Ne yaptın senin minnakla?
Adi minnak mi olsun :)
iyi konusuyoruz canim napalim bu aksam gece vardiyesinde bende uyumamaua caliscam ama bakalim
Fabrikada calisiyor canimMinnak olsun madem, isim annesi olayım : )
Gece vardiyası? Ne is yapyor?
Fabrikada calisiyor canim
Bugun biyerle daha gorustum beklemedeyim şuan saglik iyi gbi bgn cok usuttum dışarda migrenim tuttu da iki tane agri kesici ictim gectiAnladım can, saglık nasıl senin, iş miş bir haber var mı?
Bugun biyerle daha gorustum beklemedeyim şuan saglik iyi gbi bgn cok usuttum dışarda migrenim tuttu da iki tane agri kesici ictim gecti
Bu sefer sekreterlik canimNeyle ilgili iş muhasebe mi gene?
Sen neler yapıyorsun canim herşey yolundamiAnladım can hayırlısı olsun.
: )
Sen neler yapıyorsun canim herşey yolundami
Selamm kızlar
keyifler nasıl bu akşam
Senin hayatinda biri varmi cnmEh...işte. Pek yolunda sayılmaz, yuvarlanıp gidiyoruz... : )
Eh...işte. Pek yolunda sayılmaz, yuvarlanıp gidiyoruz... : )
(copy paste)
Sen?
Naber sekerimSelamm kızlar
keyifler nasıl bu akşam
Senin hayatinda biri varmi cnm
İyiyim canım, hala oyunu oynuyorumNaber sekerim
Ben bulucam zaten sana birini. O da avcunu yalar artık, üstüne de bi bardak su içer, doyarVar yok arası yuvarlanıp gidiyor. : )
Kendini yok yapmak icin epey ugrastı, meyvesini yiyordur simdi muhtemelen. : )
İyiyim canım, hala oyunu oynuyorum
Ben bulucam zaten sana birini. O da avcunu yalar artık, üstüne de bi bardak su içer, doyar
İyiyim canım, hala oyunu oynuyorum
Ben bulucam zaten sana birini. O da avcunu yalar artık, üstüne de bi bardak su içer, doyar
Öyle bea, bir an önce gitse de hangi cehenneme gidecekse, sen de kendi yolunu çizsen. Ne bu ya, olmaz da gitmezse Türkiye planı mısın? Ha giderse de orda yapacak artık yuvasını. A planı, B planı gibiYok bebem kalsın, sütten agzım yandı benim. Niyeti ne imiş anladık.
''Sana ne benim hayatımdan?'' Bu lafı da hic unutmayacagım. Zaten toz olacak ortadan, hissettirdi.
Bosuna cırpınmısım. Salak gibi hissediyorum kendimi. Özlem de zamanla diner...Yoluna daha fazla paspas olmanın alemi yok.
Tamam can, sen dileğini tut ben de bi sigara içip alıp gelimCan i have a wish? : )