- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Ne okuyon?
Puslu kıtalar atlası, böyle sıkıcı bir tarih kitabı oldugunu düsünmüstüm basta, ama öyle degilmiş. Tarih içerikli evet ama kesinlikle sıkıcı degil, felsefe, matematik, tarih, insan ilişkileri ne ararsan var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne okuyon?
Ben de çıkarım birazdan, yarın öğleden sonra ve çarşamba tam gün tatil, buralarda olurum. İyi çalışmalar sanaBen bir tek walking dead izliyorum, bir de arada o da haftada bir iki bölüm anca, Being erica.
Ben az kahve yapıp soru cözüm. Öptüm beybim.
Ben tarih severim, bi bakin.Puslu kıtalar atlası, böyle sıkıcı bir tarih kitabı oldugunu düsünmüstüm basta, ama öyle degilmiş. Tarih içerikli evet ama kesinlikle sıkıcı degil, felsefe, matematik, tarih, insan ilişkileri ne ararsan var.
Ben tarih severim, bi bakin.
Avalonun sislerine baktın mı?Bak beybim, kesinlikle sıkılmayacaksın.
Selam can hoşgeldin. Nerelerdesin, bilgisayarı ancak kaptın galibaMerhaba kızlarrr :)
Yok henüz değil tableti alacağım birazdan, doğum günümdü bugün güya ruh gibiydim tüm günSelam can hoşgeldin. Nerelerdesin, bilgisayarı ancak kaptın galiba
Doğum günün kutlu olsun canımmmYok henüz değil tableti alacağım birazdan, doğum günümdü bugün güya ruh gibiydim tüm gün
Sağol canımm :) :)Doğum günün kutlu olsun canımmm
Parti verdiniz mi? Arkadaş geldi mi?
Doğum gunun kutlu olsun canimmmYok henüz değil tableti alacağım birazdan, doğum günümdü bugün güya ruh gibiydim tüm gün
Tesekkur ederim canimm hosgeldin :)Doğum gunun kutlu olsun canimmm
Hosbuldukkk bu arada malum arkadaş eski sevgili falanmi ben yabanci kalmisim bu konularaTesekkur ederim canimm hosgeldin :)
Bu kart tarotmuuuuallice musait bir zamandaysan kart rica edebilir miyim
Yok canim eski sevgili degil arkadasimdi ama farkliydi, belki utangacligindan belki cekingenliginden bana birsey diyemedi 3 aydir gorusmuyorduk.. baska birarkadasim surpriz dogum gunu icin onu cagirmisti da ben gorursem dayanamam yine o gunkere donerim falan dedim bakalim gelecek mi ayni ilde degiliz ammaHosbuldukkk bu arada malum arkadaş eski sevgili falanmi ben yabanci kalmisim bu konulara
Evet canımBu kart tarotmuuuu
Anladim canim hayirlisi olsun inşallah hakkinizda.. Sanirim birşeyler hissediyordum sen ona karsiYok canim eski sevgili degil arkadasimdi ama farkliydi, belki utangacligindan belki cekingenliginden bana birsey diyemedi 3 aydir gorusmuyorduk.. baska birarkadasim surpriz dogum gunu icin onu cagirmisti da ben gorursem dayanamam yine o gunkere donerim falan dedim bakalim gelecek mi ayni ilde degiliz amma