Ne yerine koydugunu bilmiyorum ki. Gecen dedigimin acıklaması varmıs, madem böyle sordugumda acıklamasını yap. Niye it gibi kapıyorsun de mi ama?
Yok artık devenin bale pelerini.
Bir tane facebook actım ömrü hayatımda ilk defa, kendi ismimle de degil. Kimseyi de eklemedim arkadaslarımdan filan. Sadece su kpss, ıvır zıvır alımları, haberler, güncel bilgiler bunları daha kolay takip etmek için. Actıgımı da ona dedim, söylemistim acim mi diye kendi ac demisti.
Ben onu kafamda bile aldatmadım bugüne kadar. Yapamam öyle sey.
Sigara icmeme kızıyor örnegin. Ben de o istemiyor diye bırakmıstım zaten. Ama böyle böyle kendi itiyor, ictim gene iste iki dal etti gecenkiyle. Tek yaptıgım sıkıntısını sormaktı. Benim hayatımdan sanane dedi. ''Ben'' yani. Aradan iki gün gecmis hic mi özlemedin, gene it gibi kaptın? Böyle böyle itti beni kendinden.
canım detayları bilmiyorum ama sanki senin varlığından enerjinden beslenip beslenip kaçıyor.. neden devam ediyorsun diyemiyorum seviyorsun elbet ama bak evliler nelerin derdindeyiz.. inan sevgili iken en iyi halleri.. ciddi düşünüyorsan bu kişi ile.. zor biri.. oğlak mı? diyesim geldi öyle zor..
Sildim gene sinirlenip. Gidiyorsa gitsin bir kere benim derdim zaten bana yetiyor. Ona tutunamayacaksam manevi, sıkıntılı zamanında beni yanında istemiyorsa ne anlamı var ki.