- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
Nasil tanistinizzz çok merak ettim :))Biraz konuscam bakalim neymis neciymis yrn goruselim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil tanistinizzz çok merak ettim :))Biraz konuscam bakalim neymis neciymis yrn goruselim dedi
Ben de içiyom
Zevk meselesi ben de sevmem, azcık etli butlu olacak
Bakip beslemek lazim
Selaammm benim gecen gün fal vardi yalan oldu amaSelamın hello.
Selaammm benim gecen gün fal vardi yalan oldu ama
Üsütmüsüm sanirim anakarada bende ihlamur iciyorumm
Bi bakiyimmmm :)Dur bakim, iyi hatırlattın. Sayfa kac? Onu der misin?
Bi bakiyimmmm :)
Gittik canim cuma sabah yağmur yagiyordu gezemicez eve dönelim dedim tam esyalari topladik yağmur durdu hadi dedim gidelim yoksa içinde kalacaktı iyikide gitmisim değdi gittiğimizde bide ne zaman gidicem ki ankaraya sankiGittiniz mi Anıtkabir'e? : )
258 canimTamam bekliyorum : )
258 canim
Ben is ariyorum ya arkadaşımın arkadaşı facede yorumlastik tanıştık oyle bzm oturdgumuz eski mahallede oturuyo bide hemserimNasil tanistinizzz çok merak ettim :))
Kucuk daha aplasi 22 yasinda yazikCelimsiz, kıl kurdu gibi de mi : )
Hayvan mı gı bu?
Kucuk daha aplasi 22 yasinda yazik
258 canim
Ben is ariyorum ya arkadaşımın arkadaşı facede yorumlastik tanıştık oyle bzm oturdgumuz eski mahallede oturuyo bide hemserim
Yaşı yaşına, memleketi memleketine, inş. huyu da huyuna olur da mutlu olursun. İnsan hayatında bir insan olsun istiyor. Kocacım gelsin, ona sarılıcamKucuk daha aplasi 22 yasinda yazik
Agzinaa saglikkkk :) düşmanlar kendi basini yesin inşallah o bebekle alakadar kişi benimdir insallahhh beklemedeyim :) çok tesekkur ederimmTabaktan baslıyorum, evin içinden giden maddi bir takım paralar olacak, bir borca gireceksiniz sanırım. Bir adam oturmus kara kara düsünüyor. Deniz kenarı bir yer ile ilgili güzel bir haber alacaksın.
Aynı adam bardagında da var, esin galiba bu. Ucan bir kus var, kariyerle ilgili, bir evragın var. 4 ya da 5 aya kadar bununla ilgili bir haber gelecek sana ve sevinc gözyasın var ama kendi sehrinle alakalı degil baska bir yerde. Basını yukarı dikmiş bir yılan gördüm dili dısarıda. Buna pek sevinmeyecek ve ona buna senin hakkında konusacak bu haberle alakalı olarak. Daha önce hamilelikle ilgili bir durum dedigim sen miydin emin degilim ama burada bir bebek gördüm.
Böyle can...
Yaşı yaşına, memleketi memleketine, inş. huyu da huyuna olur da mutlu olursun. İnsan hayatında bir insan olsun istiyor. Kocacım gelsin, ona sarılıcam
Agzinaa saglikkkk :) düşmanlar kendi basini yesin inşallah o bebekle alakadar kişi benimdir insallahhh beklemedeyim :) çok tesekkur ederimm
Lorin oyunda makineleri upgrade edince 3-4 dakika kısalıyor süresi, ikinci upgradelerde daha da kısalıyor mu?Kucuk daha aplasi 22 yasinda yazik