- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok bye :)Ben gittim, görüsürüz : )
Ayy icimi bi hos ettin valla ins iyi olur hayatimda birisi olabilir yani renk olur banaYaşı yaşına, memleketi memleketine, inş. huyu da huyuna olur da mutlu olursun. İnsan hayatında bir insan olsun istiyor. Kocacım gelsin, ona sarılıcam
Nasil yani upgrade ne demek ki?Lorin oyunda makineleri upgrade edince 3-4 dakika kısalıyor süresi, ikinci upgradelerde daha da kısalıyor mu?
Ben buralardayım gecede burdayim bu gece cok konusuruz heralde onlaBen de kızla ödev yapıp gelcem.
Ben buralardayım gecede burdayim bu gece cok konusuruz heralde onla
selam kizlar
Selammm
İyi kuzum evime kavusmanin mutluluğunu yaaiyorum şuanda. Sende ne var ne yokSelam beybim nasılsın?
Ne olacak halim Eki Görüntüle 1280319
İyi kuzum evime kavusmanin mutluluğunu yaaiyorum şuanda. Sende ne var ne yok
Herşey üst üste gelmiş kötü olmuş rahatlatmaya calis canim bitki cayi falan hic en azindan annenin gönlünü almaya calia o içini rahatlatirBen pek iyi sayılmam...annemle ve bir arkadasımla atıstım, en son bir sey daha oldu. Epey mutsuzum. Sanırım depresyondayım, ne yapsam cıkamıyorum. Tam az toparlanıp odaklanıyorum bir seylere ve ufacık bir sey olunca patlıyorum. Aynı güne uyanıp aynı güne uyuyorum gibi.
Herşey üst üste gelmiş kötü olmuş rahatlatmaya calis canim bitki cayi falan hic en azindan annenin gönlünü almaya calia o içini rahatlatir
Herşey üst üste gelmiş kötü olmuş rahatlatmaya calis canim bitki cayi falan hic en azindan annenin gönlünü almaya calia o içini rahatlatir
Önemli olan anne zaten boşver kafani dagitmaya calis öyleyse.. akisina birak hayati ben bir süredir onu deniyorum çok ise yariyo böyle daha mutluyumAnnemle hallettim zaten.
Önemli olan anne zaten boşver kafani dagitmaya calis öyleyse.. akisina birak hayati ben bir süredir onu deniyorum çok ise yariyo böyle daha mutluyum
Akısına bırakamıyorum hassasım. Sanırım biraz herkesten uzak duracagım iyi olana kadar. Yoksa pek iyi seyler yapmayacagım. Halim hal degil. Sevdigim insan yanımda degil, hic de olmadı. Ona ragmen yanında olmak istedigimde benim hayatımdan sanane dedi. ''Ben''im hayatım yani, ''biz''im degil. Basımdan asagı kaynar sular döküldü. İki günde bir canımdan can koparıyor. Cürümüşüm gibi hissediyorum. Herkese bakıyorum ne kadar mutlu. Cok az sey istiyorum hayattan, onlar da olmuyor. Azla mutlu olanlardanım. Hayatın neresinden tutsam orası elimde kalıyor.