Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canm ben kaçtm ii gecelr herkese sana daKayinpeder fazla large sanki :/
Hiç oğlan yok mu kardeşlerinden?
2 kardesiz buyuk bnm bide erkek kardesim var o bnden 5 yas kucuk bu arada kolyemi gostereyim sze nasil sizceBizde de cinsiyet ayrımı yok güya ama...
: )
Güzelmiş, güle güle tak.2 kardesiz buyuk bnm bide erkek kardesim var o bnden 5 yas kucuk bu arada kolyemi gostereyim sze nasil sizce
Amann anlamiyolar iste napim bende kendime bir yol cizdim insallah olurGüzelmiş, güle güle tak.
Kız evlat öz evlat demişler ama gel de bunu babalara anlat
Öyle bea, affedersin ben başka yerde wcye bile giremeyenlerdenim. Hoşgelmişsin :)İnsanin evi gibisi yokmuş yahuuu :)
Eee, anlat anlat, nasıl biri?Amann anlamiyolar iste napim bende kendime bir yol cizdim insallah olur
ben dunden beri bi cocukla konusuyorum
Selam can napan?Selamın hello.
Zayif citi piti biseyÖyle bea, affedersin ben başka yerde wcye bile giremeyenlerdenim. Hoşgelmişsin :)
Eee, anlat anlat, nasıl biri?
Selam can napan?
Zayif citi piti bisey
Zayif citi piti bisey
Ben de içiyomSoru bakıyordum. Bir seyler yedik, çay iciyorum şimdi : ) Gel beraber icelim.
Zevk meselesi ben de sevmem, azcık etli butlu olacakCok da zayıf bir seye yaramaz.
SelamSelamın hello.
Bakip beslemek lazimCok da zayıf bir seye yaramaz.
Bide zayif deneyecegimBen de içiyom
Zevk meselesi ben de sevmem, azcık etli butlu olacak
Bakip beslemek lazim
Biraz konuscam bakalim neymis neciymis yrn goruselim dedi
Öyle bea, affedersin ben başka yerde wcye bile giremeyenlerdenim. Hoşgelmişsin :)
Valla bende doğru duzgun uyuyamadim eve girer girmez nazil huzurla doldum bi bilsen evinin kiymetini anladim valla :)