- 18 Ekim 2014
- 732
- 484
- 36
süt kuzusu değil de ne bileyim düşkün ailesine yani kayınvalideme gidiyim orda babasıyla küçükte olsa tartışma çıksın hep suçlu ben oluyorum sinir tepesinden atıyorŞu süt kuzusu erkekler yok mu delirtirler adamı valla :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süt kuzusu değil de ne bileyim düşkün ailesine yani kayınvalideme gidiyim orda babasıyla küçükte olsa tartışma çıksın hep suçlu ben oluyorum sinir tepesinden atıyorŞu süt kuzusu erkekler yok mu delirtirler adamı valla :/
benımkı pek sut kuzuu degıl yaaŞu süt kuzusu erkekler yok mu delirtirler adamı valla :/
aynennnbenımkı pek sut kuzuu degıl yaa
Dalalim topluca kayinvalideye :)süt kuzusu değil de ne bileyim düşkün ailesine yani kayınvalideme gidiyim orda babasıyla küçükte olsa tartışma çıksın hep suçlu ben oluyorum sinir tepesinden atıyor
Erkegimize laf yok :) dogru söylüyorsunuz aslinda annelerine düşkün olmalari normal sonucta bizde annemize düşkünüz. Sonucta kaynanalarda birer anabenımkı pek sut kuzuu degıl yaa
herseyden once ılerleyen yıllarda bızlerde kayınvalıde olucazErkegimize laf yok :) dogru söylüyorsunuz aslinda annelerine düşkün olmalari normal sonucta bizde annemize düşkünüz. Sonucta kaynanalarda birer ana
kayınvalidemden ziyade bi kayınpederim var on kanana eder geçen bize geldiler ayaküstü bende pasta yapmıştım öyle iki dilim koydum aradan 6 gün geçmiş bugün gitgtik o nasıl bişiydi ya bohhh öğğğ falan dedi yiyemedim bende içimdem zıkkım ye dediim ama kimse duymadıDalalim topluca kayinvalideye :)
Doğru gelinler bu sefer hakkimizda konusunca biz ne dusuncez acaba ??herseyden once ılerleyen yıllarda bızlerde kayınvalıde olucaz
kayınvalıdeyı anlarımdakayınvalidemden ziyade bi kayınpederim var on kanana eder geçen bize geldiler ayaküstü bende pasta yapmıştım öyle iki dilim koydum aradan 6 gün geçmiş bugün gitgtik o nasıl bişiydi ya bohhh öğğğ falan dedi yiyemedim bende içimdem zıkkım ye dediim ama kimse duymadı
On kaynana gücünde bir kayinpeder woww thats creapykayınvalidemden ziyade bi kayınpederim var on kanana eder geçen bize geldiler ayaküstü bende pasta yapmıştım öyle iki dilim koydum aradan 6 gün geçmiş bugün gitgtik o nasıl bişiydi ya bohhh öğğğ falan dedi yiyemedim bende içimdem zıkkım ye dediim ama kimse duymadı
aynennnn katılıyorum bendeki 10 kaynana eder arkadaş süper kayınpeder o derece adam herşeyi bilir mi ya karı kız mevzusuna dahi atlar bide sen benim kızımsın oyüzden çekinmiyorum der beni fıtık eder öz babamla konuşmam ben onunla konuştuğumukayınvalıdeyı anlarımda
kayınbabaya yakısmıyo bu hareketler ya
degısıkmıs sapık falan olmasın ya yas kac :)aynennnn katılıyorum bendeki 10 kaynana eder arkadaş süper kayınpeder o derece adam herşeyi bilir mi ya karı kız mevzusuna dahi atlar bide sen benim kızımsın oyüzden çekinmiyorum der beni fıtık eder öz babamla konuşmam ben onunla konuştuğumu
aynen canım aynenOn kaynana gücünde bir kayinpeder woww thats creapy
yok canım o tarz değilde yani çocuk mevzusu var benim babamdaha bugüne kadar bi kere konuşmadı benimle anneme söylettrmiş ne diyecekse ama kayınpederm saolsun tvden dinler bana anlatır yumurtlama adetin 14.günü oluyormuş tüp bebekte spermler karışırsaymış falan ayıp ya hiç geliniyle böyle muhabbet eden gördünz müüdegısıkmıs sapık falan olmasın ya yas kac :)
yuhh dıyorum yaaayok canım o tarz değilde yani çocuk mevzusu var benim babamdaha bugüne kadar bi kere konuşmadı benimle anneme söylettrmiş ne diyecekse ama kayınpederm saolsun tvden dinler bana anlatır yumurtlama adetin 14.günü oluyormuş tüp bebekte spermler karışırsaymış falan ayıp ya hiç geliniyle böyle muhabbet eden gördünz müü
ben mi fesatım acaba ama tuhaf 2011 yılında evlendim benm kayınpedermle yaptığım muhabbeti benim babamın gelini olsaydı babam 10 yılda yapamazdı okadar sohbet enteresan bi adamyuhh dıyorum yaaa
banada tuhaf geldıben mi fesatım acaba ama tuhaf 2011 yılında evlendim benm kayınpedermle yaptığım muhabbeti benim babamın gelini olsaydı babam 10 yılda yapamazdı okadar sohbet enteresan bi adam
eee yapcak bişi yok ne yapalımbanada tuhaf geldı
atsan atılmaz satsan satılmazeee yapcak bişi yok ne yapalım
aynen problemli bende eşimin hatrına susuyorum işte neyse canım çıktım ben kota aşımı yapıcam yoksa :)atsan atılmaz satsan satılmaz