- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.754
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geççekle şu bir mi ya
Geççekle şu bir mi ya
Bende en çok bunu severdim.
Hüüüüp diye içine çekk beni![]()
Ah ahh izlerkenbdjdjjdjd tövbe estt.Ne sansasyonel olmuştu bunda ya![]()
Ne kadar kötü bir şarkı olmuş
Sabahtan beri bayağı bir dertlendim
Yaw tarkan sana hiç yakıştı mı?
Yok demişsin ya beğenmeyen başka bir şeyden beğenmiyordır diye onun için dedim.Zaten bir demedim ben beğendim beğenmeye devam edicem bikaç güne aşık olurum kesin![]()
Geççekle şu bir mi ya
90 larin şarkıları hemen hemen hepsi ezberimde,yeni şarkıları bünyem almıyor, iştirak edip soyleyemiyorumAyyy Renginn...,
Klibi de çok şekerdi ya.
Unutuldu gitti o kadın.
Hepsini biliyoruım strobe resmen.
Demek ki hakikaten ezberlerimizde yer edecek kadar dinlemiş ve benimsemişiz..
Ece erken'i sevdigim dönemlerdi ahahaha
Dini yorumları bitti bir de siyasetten karıştırayım ortalığı demişAman yaaa.
Her rengi boyadık kaldı fıstıki yeşil
Amacın siyasi arenaya dökmek degil mi, hadi itiraf et![]()
Heç işte gözümde büyüğümbunu mu dert edindin BarnaTarkan bir üzüldü bir üzüldü sen beğenmedin diye sorma gitsin. adam karalar bağladı
![]()
yoo aslında çok eskiden beri birlikte çalışıyorlar ve sevilen şarkılarında, albümlerinde ozan çolakoğlu katkısı illa ki var. ama son dönemde çıkanlar gerçekten çok kötü. yoksa dillere dolanan, tarkan kalitesinin olduğu, tarkan'ı tarkan yapan şarkılarda ozan çolakoğlu var yani, şımarık, kır zincirlerini, karma albümü, kuzu kuzu, ölürüm sana...Niye olacak ortam müzisyeni Gülşen'in kocasından başka kimse onunla çalışmıyor. Eskiden dünya çapında insanlara değerdi....
Sahnede izlemediysen çok şey kaçırıyorsun. Hayatımda ben böyle bir sahne şovu cidden görmedim. Adam resmen sahne için yaratılmış.Of kalbimden vuruldum. Sanat be sanatt!
Giyim dans şarkı, sahne... Buram buram sanat!!
Bende en çok bunu severdim.
Hüüüüp diye içine çekk beni![]()
Beybiiiii ama o YK, bu Tarkan hani megastar ya insan bir wooooaaaaaawww olmak istiyor
Geççekle şu bir mi ya
star yönetimi çok iyi derken tam da bunu kastediyordum. bir sanatçının yapacağı işi millet bekliyorsa, merak ediyorsa, yaptıktan sonra olumlu olumsuz herkes konuşuyorsa, adından söz ettiriyorsa, gelip de birileri burada konu bile açıyorsa bu adam doğru bişey yapıyordurNeyse şu an herkes bu şarkıyı konuşuyor mu? Konuşuyor. Milyonlarca kez dinlendi bile şimdiden. Tarkan farkı işte.
Ben hiç kiyaslama yapmiyorum yoksa eski türk sanat müziği efsanedir benim için şimdi var mı yokYok demişsin ya beğenmeyen başka bir şeyden beğenmiyordır diye onun için dedim.
Yani şu şarkılarla bu kıyaslanamaz benim gözümde o yüzden ben beğenmedim mesela.
İşin politik kısmında değilim, şu şarkıları yapmış bir adam karşımıza böyle bi şarkıyla çıkmamalıydı benceÇıta yüksek olunca her şey beğenilmiyor.