How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geççek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski şarkıları şahaneydi ya. Şimdi dönüp bir Kış Güneşi dinlemem lazım 😅😅 ne yazık ki bulunduğumuz zaman her şeyin içini boşalttı. Müzik ritimleri hiç güzel değil bir kere. Eski şarkılarına bir bakın ilk notasından ben Tarkan şarkısıyım diye bağırıyor. Karakteristikti hepsi Tarkan'dan başkası söyleyemezdi. Yeni şarkıları da ne bileyim ya herkesin söyleyebileceği vasat şarkılar olmuş.

Eski şarkıları ne güzeldi ya
Hem geççek ne ya !
O nasıl Türkçe.
Gelcem, gitçem, geççek.
Bitçek.
Bunlara kızıyoruz bir de şarkı olarak dinliyoruz.

Eskiler efsaneydi, hala daha dinlerim arada asla tadı azalmayan şarkılar.
Şarkıya uysun diye hece atmalar-kesmeler filan yapılır hani nakaratta filan, ona da bi itirazım yok ama; Tarkan söylemiş işte Tarkan şarkısı olmuş, şuna Tarkan şarkısı demem. Cidden İsmail YK tadı var biri yazmış doğru yazmış :))

Eskiler efsaneydi, hala daha dinlerim arada asla tadı azalmayan şarkılar.
Şarkıya uysun diye hece atmalar-kesmeler filan yapılır hani nakaratta filan, ona da bi itirazım yok ama; hep aynı ya. Hep. Tarkan söylemiş işte Tarkan şarkısı olmuş ama şuna Tarkan şarkısı demem. Cidden İsmail YK tadı var biri yazmış doğru yazmış :))
Strobe eski pop muziklere bakıyorum da efsane ya.
80'ler 90'lar.
Kıyamam bize ne olmuş böyle.
Hele bir arnavut kaldırımı, hele bir olmasa mektubun.
Arabada giderken bazen denk geliyor eski pop şarkılar ve farkettim ki eşlik ediyorum hepsine.
Kızım bile şaşırıyor anne bu şarkıları nasıl ezberledin diye.
Şimdi yeni jenerasyondan sor, bilmem.
bir sürü sanatçı kılıklı insan türüyor ama tanımıyorum bile.
Ne varsa eskide vardı.
Tarkan'ın fındık kıran'ı ne malzeme olmuştu o zamanlar.
o bile çok iyiydi ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back