Evet canim ozamanlar yumurtlamis olabilirsinBir ara cok sulu akintim vardi o aralar olabilir
Evet canim ozamanlar yumurtlamis olabilirsin
Canim ne oldu varmi bi gelismeBugun 45.gunum 1 martta negatifti sabah tekrarliycam ins dogru gormusumdur
Canim ne oldu varmi bi gelisme
Hadi ins guzel haberlerini alirizRegl de olmadim elimde test kalmadi bir daha bakamadim :)
Goguslerimde damarlarim asiri belirginlesmis esimede gosterdim oda haritaya donmussun dedi
kiz daha olmadin mi test yap test :)) sen dr a gidene kadr bebek anne diycek:)) insallah vardr kocaman harflerle hamileym de bizeeRegl de olmadim elimde test kalmadi bir daha bakamadim :)
Goguslerimde damarlarim asiri belirginlesmis esimede gosterdim oda haritaya donmussun dedi
kiz daha olmadin mi test yap test :)) sen dr a gidene kadr bebek anne diycek:)) insallah vardr kocaman harflerle hamileym de bizee
bi daha kan ver yarin sabah kesin cikar zaten deger yukselmisse canimAy insallah guzelim ya okadar cok istiyorum ki anlatamam bugun 47.gunum goguslerim cok cok agriyor sistim iyice
bi daha kan ver yarin sabah kesin cikar zaten deger yukselmisse canim
tamam canim yaptikalrni hemen atma gun gun biriktrIdrarda tam pozitif gormeden vermek istemiyorum acikcasi korkuyorum test alicam bugun takip ederim artik
tamam canim yaptikalrni hemen atma gun gun biriktr
evet ilk yaptgni atma ki gun gun takip et canim.anlasilir zaten.Negatifleride mi :)
evet ilk yaptgni atma ki gun gun takip et canim.anlasilir zaten.
insallaj canimTamam canim benim ins pozitif cikar ya dellendim iyice
hic gölge bile yok dimi canim.gerci simdiye baya kirmizi cikmasi lazimdi.uzulme bi dahaki aya insallah kuzum ya
hic gölge bile yok dimi canim.gerci simdiye baya kirmizi cikmasi lazimdi.uzulme bi dahaki aya insallah kuzum ya
bende gorur gibi oldumda ondan sordum canim.en iyisi dr a git istersen bi randevu alYok canim ya gorunur gibi oluyor ama ben artik gozlerim benimle dalga geciyor diyorum nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?